Alina Pușcău plănuiește să își cumpere casă în SUA, după ce a obținut cetățenie americană: "Aș vrea să vând aici și să..."

 Dumitrache Laura
.

Alina Pușcău, în vârstă de 40 de ani, a devenit cetățean american în urmă cu un an. Fotomodelul s-a stabilit în America în urmă cu 15 ani, iar în ultima perioadă a ales să vină în România. Vedeta plănuiește să își cumpere o casă în America, dar după ce va vinde toate proprietățile pe care le are în România.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alina Pușcău locuiește de mulți ani în America, acolo unde și-a creat o carieră în modelling și actorie. În ultima perioadă, frumoasa șatenă a locuit mai mult în România și a ales să facă sărbătorile de iarnă în țara natală. Actrița a dezvăluit recent că plănuiește să își cumpere casă în SUA.

ALINAALINA

Prezentă la un eveniment moden din Capitală, Alina Pușcău a vorbit despre planurile sale pentru 2023. Fotomodelul a obținut cetățenie americană anul trecut, după ce ani de zile a făcut naveta România- Los Angeles. Acum vedeta își planifică vizitele la București ori de câte ori dorește.

Citește și: Ce alte probleme de sănătate are Alina Pușcău, din cauza COVID-19:”O lună stau în casă și fac tratament”

Citește și:De ce s-a despărțit Alina Pușcău de actorul Vin Diesel:”A făcut o singură greșeală și s-a terminat”

Citește și:Delia, detalii neștiute din relația cu Răzvan Munteanu, după 10 ani de căsnicie.De câte ori au dormit separați: „Pe motiv că…'

Citește și:Cristina Spătar s-a căsătorit cu Vicențiu Mocanu și vrea să devină mamă din nou:”Niciodată nu poți să spui niciodată”

Alina Pușcău plănuiește să își cumpere casă în SUA, după ce a obținut cetățenie americană

Alina Pușcău se numără printre vedetele din România care au reușit să-și facă o carieră peste hotare. Alina a plecat în America în urmă cu mai bine de 15 ani unde a devenit fotomodel și actriță. Vedeta a obținut anul trecut cetățenie americană, iar acum se poate deplasa în România ori de câte ori dorește.

Recent, frumoasa șatenă a declarat că plănuiește să își cumpere casă în America, dar mai întâi dorește să vândă toate proprietățile din România. „Da, aș vrea să-mi cumpăr casă acolo, dar nu acum, nu este momentul. Să vedem ce se va întâmpla. Aș vrea să vând aici și să cumpăr acolo', a declarat Alina Pușcău pentru playtecht.ro.

Alina Pușcău își petrecere sărbătorile de iarnă în România

Alina Pușcău și-a petrecut ziua de naștere în București, iar de Crăciun și Revelion a ales să stea în România. Vedeta a mărturisit că îi place foarte mult să petreacă sărbătorile de iarnă alături de familie și prietenie.

Da, pentru că mi-am luat cetățenia (n.r. anul trecut) și la fiecare trei luni trebuia să plec în America și acum am avut o perioadă să stau să mă gândesc, să stau cu familia și să pot să-mi fac planuri pentru anul viitor, dar anul acesta chiar m-am decis să stau în România să lucrez la mine.

Petrec sărbătorile aici. Îmi place să fac cadouri, să dau cadouri, să văd bucuria oamenilor când le dai cadouri, îmi place să împodobesc bradul de Crăciun, atmosfera aceea de căldură și de iubire și de pace, asta-mi place',a mai spus actrita.

Alina Pușcău: „Asta îmi doresc cel mai mult”

Alina Pușcău și-a început cariera în modelling când avea 14 ani. Vedeta a plecat la Paris după care s-a mutat la New York. Actrița recunoaște că au fost multe momente în care i-a lipsit familia, mai ales în perioada de sărbători. Acum Alina este fericită pentru că petrecere mult timp cu cei dragi.

Am plecat de la 14 ani, nu am avut familia lângă mine, dar acum am posibilitatea să fiu alături de ei și să mă bucur de momentele astea. Aștept să ningă, asta îmi doresc cel mai mult, cred că o să-mi ungă sufletul, pentru că nu am văzut zăpadă de foarte mult timp, de ani de zile, pentru că dacă stau în Los Angeles e tot timpul cald. Cred că de asta am și stat, corpul meu are nevoie de toate anotimpurile, altfel nu am cum să rezist', a mai spus Alina Pușcău.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton