În ce relații au rămas Costin Craioveanu și Mihaela Cernea, la trei luni de la divorț: "Stăm la două străzi distanță. Ne mai intersectăm"

 Radulescu Ruxandra
.

În ce relații au rămas Costin Craioveanu și Mihaela Cernea, la trei luni de la divorț. Costin Craioveanu și Mihaela Cernea au divorțat după 21 de ani împreună, aceștia fiind părinții a doi copii. La doar trei luni de la despărțire, fostul soț al Mihaelei Cernea s-a recăsătorit. Între pictor și membra trupei Class izbucnise un adevărat scandal la un moment dat, în care Mihaela l-a acuzat de abuz domestic. Ulterior situația s-a mai liniștit. Iată cum se înțeleg cei doi la trei luni de la despărțire.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În ce relații au rămas Costin Craioveanu și Mihaela Cernea, la trei luni de la divorț. Costin Craioveanu și Mihaela Cernea au avut o relație pasională, care s-a sfârșit după un mariaj de 21 ani. Cei doi au doi copii împreună, însă pictorul și fosta membră a trupei Class au decis să se despartă, între aceștia nemaiexistând nicio cale de împăcare. Nu au lipsit nici acuzațiile de abuz domestic venite din partea Mihaelei, care mai apoi și-a retras vorbele. Costin Craioveanu și Mihaela Cernea au finalizat divorțul în urmă cu trei luni, iar fostul partener al artistei a anunțat deja că s-a recăsătorit. Craioveanu și fosta sa soție se mai întâlnesc din când în când întrucât locuiesc la mică distanță unul de celălalt. Iată cum se înțeleg cei doi după ce idila lor furtunoasă a luat sfârșit.

mihaela-cernea-si-costin-craioveanu-au-divortat-7mihaela-cernea-si-costin-craioveanu-au-divortat-7

În ce relații au rămas Costin Craioveanu și Mihaela Cernea, la trei luni de la divorț

Costin Craioveanu și Mihaela Cernea au trecut printr-un divorț cu scandal, care s-a finalizat în urmă cu trei luni. Cei doi și-au adresat vorbe grele în trecut și părea că acest conflict dintre ei nu se va mai termina. Craioveanu și Mihaela Cernea au doi copii, Leon, de 16 ani și Leia, de 13 ani. Foștii soți sunt nevoiți să lase în urmă certurile de dragul copiilor, indiferent cât de dificil ar fi acest lucru.

Costin Craioveanu pare a fi într-o perioadă ceva mai liniștită după despărțirea de mama copiilor săi. Acesta și-a găsit la scurt timp jumătatea și s-a recăsătorit. Totuși foștii soți locuiesc în apropierea celuilalt și, din spusele pictorului, este imposibil să nu se întâlnească, fie și întâmplător. Craioveanu susține că singurul subiect de discuție cu Mihaela Cernea sunt copiii.

Citește și: Anca Badiu reacționează după ce Costin Craioveanu s-a recăsătorit: „Inima lui este tot la Mihaela Cernea”

Citește și: Mihaela Cernea s-a lansat în afaceri, după divorțul Costin Craioveanu: „Sunt lucrurile care îmi plac mie”

„Acum sunt cu copiii pentru că ei încă sunt în vacanță. Dacă sunt fericit? Cu Dumnezeu înainte. Oamenii buni au parte în viață doar de lucruri bune. Ce sa fac, viața este scurtă și trebuie să o trăim. Nu îmi doresc să vorbesc mai multe acum, pentru că aud copiii această discuție telefonică și nu vreau să îi afecteze deloc această separare între mine și Mihaela.

Eu cu Mihaela suntem vecini. Stăm la două străzi distanță. Ne mai intersectăm uneori atunci când mergem la magazin și vorbim despre copii cam atât nimic mai mult', a declarat pentru click.ro Costin Craioveanu, care s-a căsătorit recent.

Costin Craioveanu a anunțat pe social-media că s-a căsătorit

Costin Craioveanu a surprins pe toată lumea când, la doar trei luni după divorțul de Mihaela Cernea, a anunțat pe social-media că s-a recăsătorit cu o tânără pe nume Ada.

„Azi 1.01.23 de ziua Sfântului Vasile cel Mare și după 21 de ani de căsătorie încheiați în septembrie 22, cu 2 copii frumoși și talentați, cu momente frumoase de iubire și respect, cu mii de tablouri și concerte frumoase, am luat-o pe drumuri separate, unul cu Hristos și muzica godspel, altul pe party-uri și muzică electronică & underground. Tatăl meu îmi spunea ca nu poți fi sclav la 2 stăpâni…
Am ales acest drum, bun, prost, doar EL știe. Este soția mea, o fată credincioasă și-i mulțumesc părintelui meu Arsenie Boca și tatălui meu din Cer pentru ea. Vă doresc un an nou plin de iubire, fără orgolii sau supărări. Ea este Ada Craioveanu și vă dorim La mulți ani!????', a scris Costin Craioveanu pe Instagram.

Citește și: De ce nu are Daniela Condurache copii. E cel mai mare regret al său:'A trebuit să fac extrem de multe sacrificii'

Citește și: Messi a ajuns în Argentina.Cum a fost așteptat pe aeroportul din Buenos Aires de sute de mii de oameni

Pictorul și fosta membră a trupei Class au avut o relație foarte tumultoasă, marcată de certuri și împăcătări, și a culminat cu un divorț răsunător și acuzații de auz domestic. Mihaela Cernea și-a retras acuzațiile, iar după divorț a început să se concentreze pe afacerile ei, inaugurând două localuri în Capitală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton