Alina Pușcău, de urgență la spital după ce s-a infectat cu COVID-19: "Mi-a atacat plămânii, mi-a atacat rinichii"

 Raiciu Adriana
.

Alina Pușcău trece prin momente cumplite, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Pe contul său de socializare, îndragita actriță a dezvăluit că nu se simte deloc bine. Însă, la câteva ore după ce a făcut aceste declarații, vedeta a ajuns de urgență la spital. Cum se simte în aceste momente.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

De mai bine de nouă zile, Alina Pușcău se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Vedeta internațională a contractat varianta Delta a coronaviruslui și nu se simte deloc bine.

alinaaalinaa

Cu ochii în lacrimi, actrița a transmis un mesaj pe Internet. Ieri, declara faptul că acest virus îi atacă toate organele și că nu s-a simțit niciodată atât de rău. De asemenea, a tras un semnal de alarmă și și-a rugat urmăritorii să se vaccineze și să se protejeze în această perioadă.

Citește și: Alina Pușcău are COVID-19 cu simptome severe: „Virusul îmi atacă toate organele'

Citește și: Alina Pușcău a plecat la 14 ani din România! Cum au fost primii ani printre străini: „Frumusețea nu este totul în viață”/ INTERVIU

Citește și: Cât plătesc Andra și Cătălin Măruță pentru școlile copiilor

Citește și: Ce probleme de sănătate are Conect-R, la Asia Express: „Te eliberezi și te simți mai bine”

Alina Pușcău, de urgență la spital după ce s-a infectat cu COVID

În urmă cu doar o zi, Alina Pușcău anunța că s-a infectat cu virusul COVID-19 și că are simptome severe. Nu se poate mișca din pat, virusul îi atacă plămânii și rinichi și respiră cu greu.

La doar câteva ore după ce a făcut public acest mesaj, actrița a chemat salvarea și a ajuns de urgență la spital.

În imaginile postate pe rețelele de socializare, se poate observa cum artista este pe patul de spital, cu o perfuzie în mână, iar în jurul ei sunt cadre medicale îmbrăcate în combinezoane.

Actrița se confruntă cu simptome severe

Cu ochii în lacrimi și vizibil speriată de ceea ce se întâmplă la momentul actual, Alina Pușcău a transmis un mesaj cutremurător pe Internet. Recunoaște că nu se poate ridica din pat de nouă zile și că are simptome extrem de severe.

Este Covid, mă omoară. Îmi distruge viața. E așa de greu. Virusul îmi atacă toate organele. Nu pot să mă ridic în picioare, mai mult decât să fac câțiva pași.Am contactat varianta Delta și este foarte greu. Am dureri de cap, vărsături. Este cel mai greu lucru pe care le-am trăit în viața mea. Este foarte greu pentru mine, este extrem de greu. Covid-ul nu este de joacă.  Virusul ăsta te distruge, îți distruge tot în organism. Mi-a atacat plămânii, mi-a atacat rinichii. Este extrem de greu, să respiri, să vorbești. Astăzi este a noua zi și este foarte greu, abia pot să mănânc. Mă uit la televizor ca să pot să nu mă simt singură în casă, este foarte greu', a declarat Alina Pușcău pe contul său de socializare.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton