Tot ce trebuie să știi despre blondul perfect, obținut prin tehnica Balayage

 bogdan.galca
.

Tot mai multe femei, printre care și persoane din lumea mondenă aleg tehnica Balayage atunci când doresc o transformare inedită. Motivul? Această tehnică de vopsit creează mixul perfect de nuanțe de blond. Mai exact, vopsitul Balayage implică utilizarea unui număr de două sau de trei culori, al căror obiectiv este o trecere treptată pe vertical a nuanței părului. În următoarele rânduri o să-ți prezentăm în detaliu tehnica Balayage și îți vom oferi puțină inspirație pentru o schimbare de look extraordinară: 

Tehnica Balayage

Fie că ai părul lung, mediu sau scurt, poți avea blondul mult visat, datorită tehnicii Balayage. În funcție de intensitatea culorii, poți opta pentru un look mai natural sau unul mai îndrăzneț. De asemenea, din multitudinea de nuanțe de blond, poți alege nuanța potrivită și preferată de tine. Este foarte important să apelezi la profesioniști și să știi care e diferența între un balayage reușit și unul cu un final mai puțin fericit.  Culoarea se aplică pe suvițele de păr, ce trebuie să se îmbine perfect cu restul părului, pentru obținerea unui aspect armonios. În functie de preferințele tale și de recomandarea stilistului poți opta si pentru diferite tipuri de vopsit balayage.

Timp de realizare

Având în vedere că sunt mai multe procese de decolorare și vopsire, un balayage necesită câteva ore de muncă. Așa că, dozează-ți răbdarea și atunci când te programezi nu uita că lucrurile extraordinare necesită timp. Important este de reținut și că intervalele de timp sunt date în funcție de lungimea, tipul părului și alte servicii pe care le dorești.

Îngrijirea părului după vopsire

Un alt aspect important ce vizează părul vopsit prin tehnica Balayage este îngrijirea părului acasă. Dacă dorești păstrarea aspectului obținut la salon, trebuie să folosești produsele potrivite pentru menținerea culorii și a nuanțelor obținute. Oricât de mari sunt eforturile specialiștilor și oricât de dedicați sunt aceștia, este necesară o îngrijire suplimentară a părului. Noi îți recomandăm produsele brandului ELGON, brand italian ce asigură hidratarea, tratarea și îngrijirea părului, ajută la menținerea nuanțelor obținute și oferă un aspect sănătos părului. Aceste produse te vor ajută să ai rezultatele de la salon și la tine acasă!

Tu ce mai aștepți? Programează-te pentru o transformare inedită a părului tău. În continuare îți mai lăsăm câteva imagini cu look-uri balayage, realizate la Chic Salon, pentru o doză de inspirație în plus: 

Sursă foto: Pinterest.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton