Alina Eremia se pregătește să plece într-o vacanță exotică alături de iubitul ei

 Adina Vilcea
.

Alina Eremia, una dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe din România a ales să înceapă anul 2018 cu o binemeritată vacanță departe de temperaturile scăzute de la noi.

Cu milioane de vizualizări pe YouTube, Alina Eremia are mii de fani care îi sunt alături și care o susțin în cariera muzicală. După un an plin de concerte, emisiuni, evenimente, artista a ales ca în urmatoarea perioadă să se relaxeze pe plajele din Thailanda alături de iubitul ei.

Abia aștept să ajung în Thailanda. Am auzit foarte multe lucruri despre cultură, despre oameni și despre peisaje. În primul rând mergem acolo pentru relaxare și odihnă, dar vrem să și explorăm ținuturile exotice. Tot ce îmi doresc sunt câteva zile de liniște și soare. Nu îmi trebuie mai mult pentru a-mi reîncărca bateriile și pentru a începe în forță 2018.'

2017 a fost un an plin de proiecte pentru Alina Eremia, cel mai important fiind lansarea primul album din carieră, „360”. Materialul discografic cuprinde întreaga carieră muzicală a cântăreței, dar și evoluția acesteia ca artist, de aici și numele de „360”.  Lansarea albumul a avut loc în cadrul unui concert pe care Alina Eremia l-a susținut într-o locație din Capitala, unde i-au fost alături apropiații, oameni din industria muzicală, dar și fanii artistei.

Cu sute de milioane de vizualizări pe YouTube și cu toate piesele pe radio, frumoasa artistă se poate lăuda cu o carieră de invidiat. Fiind una dintre cele mai apreciate cântărețe din showbiz-ul romanesc, Alina Eremia s-a făcut cunoscută publicului prin serialul Pariu cu Viața', iar aventura ei în lumea muzicii a început împreună cu Lala Band. Piese precum Cum se face' și Când luminile se sting', Poartă-mă', sau Îmi dai curaj' s-au bucurat de un real succes și se regăsesc pe albumul „360”, pe care artista l-a lansat în luna noiembrie a anului trecut.

 

Adina Vîlcea

Citește și:

Alexandra Dinu a împlinit 37 de ani. Iată ce face de arată ca la 25

Vedetele ne-au vorbit de dietele de după sărbători! Cum scapă de kilogramele în plus

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton