Motivul pentru care Mădălina Ghenea a făcut injecţii! "Credeam că nu o să mai pot merge vreodată!

 Pirvu Cristina
.

Mădălina Ghenea a ajuns să facă injecţii în seara de 4 decembrie, după ce a ajuns la spital! Vedeta a explicat prin ce a trecut de a avut urgentă nevoie de medici!

Vedeta şi-a alarmat fanii după ce a postat în mediul online o imagine în care apar mai multe medicamente şi injecţii. Spera să nu fie vorba de o operaţie, însă nu a dezvăluit mai mult de atât.

Motivul pentru care Mădălina Ghenea a făcut injecţii


Fotomodelul a venit acum cu lămuriri şi a spus în aceeaşi postare pe Instagram că a căzut şi i-a fost teamă că nu va mai putea merge vreodată.

„Vă mulțumesc foarte mult pentru mesajele voastre de susținere. Sunt copleșită de asta. Aseară am căzut pe de scări, rănindu-mi foarte rău spatele. A fost cea mai rea noapte din viața mea. Credeam că nu voi mai merge niciodată. Am murit de durere. 😢 Cât de norocoşi suntem să putem sta pe ambele picioare! Am sărbătorit ieri primii pași ai fiicei mele … cât de minunat. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru această lecție! Vă doresc sănătate și pace!”, completează Madălina la postarea pe Instagram.

Fanii au reacţionat şi de data aceasta.

„Când pui poze cu pastile şi injecţii, cerşeşti milă şi atenţie. Omului când îi e rău, nu îi mai arde să posteze asta pe net să vadă lumea.”, a notat un urmăritor.

Foto: Instagram

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton