Alina Eremia este o femeie și o cântăreață împlinită: "Îmi trăiesc visul cu ochii" - EXCLUSIV

 Pirvu Cristina
.

Alina Eremia s-a lansat în urmă cu ani de zile. Continuă și acum să uimească publicul cu vocea ei minunată. De la actorie, a trecut la muzică și bine a făcut. Iată amănunte neștiute din trecutul ei. 

O știm cu toții din serialul „Pariu cu viața”. Ne uimea atunci cu talentul în actorie și în muzică. Au trecut ani de atunci, iar ea acum este un artist consacrat, cu multe melodii în topurile muzicale. Acum, ne-a dezvăluit o serie de amănunte din viața ei.

„Cea mai mare dorință a mes din copilărie a fost să fiu artist. Deși m-au înscris ai mei la ore de balet, am fugit de acolo la orele de canto și am stat pitită să îi aud pe copii. Mi-am dat seama că asta vreau să fac.

Mi-am urmat instinctul, m-am mutat de la balet la orele de muzică, și de atunci îmi străiesc visul cu ochii.”, a spus Alina Eremia exclusiv pentru VIVA!.

 

Legătura neștiută dintre Alina Eremia și iubitul lui Sore: 'Ea l-a cunoscut prima pe Mircea'

La aproape 30 de ani, Sore are o familie frumoasă, un iubit care îi este alături în orice situație și o frumusețe de fetiță, Erin. Dar niciunul din aceste lucruri nu ar fi fost posibil fără ajutorul unei alte artiste celebre: Alina Eremia. Ea e cea care i-a făcut cunoștință lui Sore cu Mircea, schimbându-i astfel viitorul. Iată cum s-au petrecut lucrurile.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton