Cum arată Ileana Lazariuc în costum de baie. Vedeta are un corp de invidiat

 Stamen Diana
.

Ileana Lazariuc a pozat în costum de baie și a primit numeroase aprecieri. Vedeta arată extraordinar de bine, deși a născut de două ori. Doamna Țiriac se numără printre puținele vedete care au curaj să pozeze așa.

Frumoasa brunetă a postat pe una dintre rețelele de socializare o fotografie din vacanță, acolo unde se află alături de cei doi băieți ai săi. Ileana Lazariuc se poate lăuda cu o siluetă de invidiat, după două nașteri. Soția lui Ion Ion Țiriac, în vârstă de 37 de ani, are un abdomen perfect plat și niște forme apetisante.

'Vara mereu se termină cu amintiri frumoase', a scris vedeta pe Instagram. Ileana Lazariuc a primit mii de aprecieri din partea fanilor, dar și comentarii în care este complimentată pentru felul în care arată.

Cum se menține tânără Ileana Lazariuc

Singurul secret al doamnei Ţiriac este modul de viaţă sănătos pe care îl duce şi, în special, alimentaţia organică de la care nu se abate. Ileana Lazariuc îşi suplineşte dieta cu germeni de diverse seminţe pe care ea însăşi le cultivă acasă.

FOTO: Instagram

Ileana Lazariuc, în costum de baieIleana Lazariuc, în costum de baie

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton