Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au câștigat imunitatea la Asia Express. De ce nu s-au putut bucura

 Cica Cristina
.

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au câștigat imunitatea la Asia Express, însă cele două fete nu s-au putut bucura pe moment la intensitate maximă.

Alina-Ceusan-si-Carmen-Grebenisan-1Alina-Ceusan-si-Carmen-Grebenisan-1

O nouă cursă pentru câștigarea imunității și o altă echipă câștigătoare. De data aceasta pe primul loc s-a clasat echipa formată din Alina Ceușan și Carmen Grebenișan. A doua echipă care a ajuns la Gina Pistol, în Taal, a fost cea formată din Florin Ristei și fratele său, care au plecat ultimii, însă au recuperat fantastic pe drum.

Podiumul a fost completat de Sorin Bontea și Răzvan Fodor. Ultimii au ajuns Ștefania și Speak, care plecaseră de pe locul doi.

Astfel, imunitatea a fost câștigată de Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, care nu s-au putut bucura la momentul respectiv, în ciuda faptului că știau cât de importantă este aceasta, că nu vor putea fi nominalizate și că se vor putea bucura și de câteva privilegii, cum ar fi să stea la hotel.

Citește și: Momente dificile pentru Carmen Grebenișan, la Asia Express.„Nu mai țin minte nimic. Am făcut atac de panică'

„Echipa care pleacă acum în Manilla, cu 100 de euro și cu o mașină la dispoziție este cea a Alinei Ceușan și Carmen Grebenișan', a spus Gina Pistol.

Alina Cușan și Carmen Grebenișan: „Se adunaseră multe”

Deși mulți s-ar fi așteptat ca Alina Ceușan și Carmen Grebenișan de la Asia Express să sară în sus de bucurie, reacția a fost una neașteptată.

„N-am putut să ne bucurăm, nu știu de ce. Se adunaseră multe în spate… eram fericită pe interior, dar nu mă puteam manifesta', au declarat fetele, care au obținut 27 de puncte, după ce au spus și cel mai bine legământul pe care l-au avut de învățat.

Citește și: Carmen Grebenișan susține că s-a îngrășat 6 kg la Asia Express:”Mâncam tot ce prindeam”

Desigur, nu a fost nici o ediție tocmai ușoară pentru Alina și Carmen, motiv pentru care nici nu și-au putut manifesta fericirea și extazul. În timpul probei pentru amuleta de 1.000 de euro, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au fost la un pas de tragedie, notează a1.ro.

„Am tras apă în loc de aer. M-am speriat foarte, foarte tare și de acolo nu mai știu ce s-a întâmplat, nu mai țin minte nimic. Nu mai știu cum am ajuns la mal, am făcut atac de panică', a menționat Carmen Grebenișan.

În următoarea ediție, cele nouă echipe se vor îndrepta către Manilla.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Alina Ceușan și Carmen Grebenișan nu renunță la ritualurile de înfrumusețare nici la Asia Express.Ingredientul-minune de care nu se mai despart

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton