Alin Sălăjean de la Survivor, discuție aprinsă cu soția lui: „Ți se pare normal ce-ai făcut?”

 Lupescu Anca
.

Alin Sălăjean face parte din echipa Războinicilor de la Survivor, iar ce îi lipsește cel mai mult în Republica Dominicană este soția lui. Alin și Diana au o poveste de dragoste foarte frumoasă, iar concurentul a plâns de multe ori de dorul acesteia în cadrul competiției. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Alin și Diana au avut un dialog incredibil, pe care mai apoi l-au postat și pe Instagram. Cei doi au rememorat un episod în care Diana este soția cicălitoare. În timp ce se filmau când mergând la un eveniment important, Alin de la Războinici și soția lui, Diana, au făcut haz de necaz.

'Ți se pare normal ce-ai făcut ieri?', îl întreaba Diana pe soțul ei.

'Ce-am făcut, Diana?', spune Alin din echipa Războinicilor.

'Iubire, ti-am explicat și aseară când am venit și te rog nu mă supăra…ți-am explicat și aseară că este un pamflet. Nu mai știi glumele pe care le fac și nu le mai înțelegi?', a adăugat Alin Sălăjean.

'Iubire, eu cred că tu vrei să închid ochii…', îi spune Diana.

21690461-516870935318614-4617910937867780096-n21690461-516870935318614-4617910937867780096-n

'Nu ochii iubire, gura', a încheiat Alin Sălăjean.

'Cele mai importante lucruri pe parcursul intregii vieti in doi sunt, intelegerea, comunicare si iubirea, va doresc sa aveti parte de ele',  este descrierea videoclipului postat de Alin Sălăjean, înainte de a participa la competiția Survivor.

Ce soție frumoasă are Alin Sălăjean de la Survivor

Multă lume m-a intrebat de ce o țin ascunsă’ pe soția mea pe rețelele de socializare. A sosit timpul să vă răspund invocănd două motive:
1. Rețelele de socializare sunt pentru mine instrumente de a mă promova, atât si nimic mai mult.
2. Frumusețea ei poate păli ochii și sufletul oricărui bărbat, de ce să risc!!! 

… oare acum, am riscat prin această postare??? Diana Sălăjean, mulțumesc că mă accepți și cu bune, dar mai ales cu rele!!! Tu ești singura persoana care mă cunoaște, restul poveștilor sunt doar legende… (șosete galbene, ireverențios). Ești incântătoare!!! Mulțumesc!!!„, este mesajul postat de concurentul Survivor, pe contul personal de Facebook.

Concurentul din cel mai nou sezon Survivor a transmis un mesaj emoționant, pe rețelele de socializare, înainte să plece în Republica Dominicană.

„Mii de mesaje, mii de comentarii, sute de like-uri și distribuiri. Cu toată puterea și cu toată dorința mea de a învinge voi merge în această luptă – știind că am alături o comunitate care mă sprijină și mă susține la fiecare pas. De când am anunțat participarea mea la Survivor Romania m-ați făcut fericit pentru că mi-ați arătat că nu sunt singur.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, primele declarații despre întâlnirea cu Gabi Bădălău de la munte:„L-am iertat’

Citește și: Alex Bodi a încercat să ia legătura cu Gabi Bădălău, actualul iubit al Biancăi Drăgușanu.Ce s-a întâmplat atunci când l-a contacat

Citește și: Cum și-a cunoscut Mihai Călin soția și cum a cerut-o în căsătorie:„Ea era la masă cu un bărbat, nu prea mă plăcea’/ EXCLUSIV

Citește și: Florin Călinescu a avut COVID-19! Cum se simte acum:„Încă mai…’

Vă mulțumesc din inimă pentru energie, motivație și puterea pe care mi-o furnizați cu fiecare cuvânt. Vă urez de pe acum un an cât mai bun, cu sănătate – că-i mai bună decât toate, cu dorințe împlinite și toți cei iubiți alături.Să ne ajute Dumnezeu să trecem peste orice obstacol. Vă mulțumesc din nou, oameni frumoși. La mulți ani! 2021, vin cu toată forța!!!’, a scris Alin Sălăjean de la Su

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton