Cu cine doarme Roxana Ghiță, la Survivor. Colegul ei războinic s-a dat de gol

 Cica Cristina
.

Roxana Ghiță este una dintre cele mai apreciate concurente din echipa Războinicilor de la Survivor. Concurentii s-au dat de gol și s-a aflat alături de cine doarme. S-a aflat chiar de la colegul ei, în timpul unei discuții mai aprinse.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Roxana Ghiță este pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor. Cel puțin așa s-a votat în momentul în care și Războinicii au fost la un pas de eliminare. Concurenta este valoroasă pentru echipă, dat fiind că a adus victoria taberei sale și a câștigat aproape fiecare punct de pe traseu.

De asemenea, concurenta i-a atras atenția inclusiv Faimosului Jador, din echipa adversă. Concurentul a recunoscut că are o slăbiciune pentru Războinică.

Musty-Roxana-Ghita-1Musty-Roxana-Ghita-1

Roxana Ghiță doarme lângă Musty la Survivor

Fanii își doresc să afle cât mai multe informații despre concurenții de la Survivor și nu scapă din vedere niciun detaliu. Acum s-a aflat alături de cine doarme Roxana Ghiță la Survivor. Se pare că Războinica își împarte colțul de cameră cu Musty Camara. Chiar concurentul s-a dat de gol în timpul unei discuții aprinse cu ceilalți concurenți.

„Partea cealaltă nu aveam cum să o rup pentru că dormeam cu Roxi în același loc. Era inutil”, a declarat Musty, care i-a dat de gol pe cei doi concurenți.

Citește și: Cine este Roxana Ghiță de la Survivor.A fost olimpică la matematică

Citește și: Costi Ioniță, eliminat de la Survivor!Mesajul transmis și promisiunea făcută Faimoșilor

Citește și: Cine e Musty de la Survivor.Fratele lui Kamara are trei copii și o poveste de viață tristă

Citește și: Cum și-a cunoscut Mihai Călin soția și cum a cerut-o în căsătorie:„Ea era la masă cu un bărbat, nu prea mă plăcea'/ EXCLUSIV

Cine este Roxana Ghiță de la Survivor

Roxana Ghiță are 22 de ani și este pasionata de sport. Concurenta de la Survivor România a practicat de-a lungul timpului rugby, înot, tenis, kickboxing, baschet și schi.

Roxana Ghiță a fost olimpică la matematică, însă marea ei pasiune a fost pictura. De aceea, a decis să urmeze Facultatea de Arte Plastice, sectia Pictură.

După doi ani, însă, a decis să renunțe și a revenit la cealaltă pasiune: sportul. La acest moment este studentă, urmând cursuri de Performanța Sportului și Coaching, în Anglia.

Concurenta de la Suvivor a iubit sportul de la vârste fragede, motiv pentru care l-a și practicat timp îndelungat. De aceea, a ales și să profeseze ca instructor de fitness.

Musty de la Survivor are 3 copii cu 3 femei diferite

Kamara a dezvăluit, pentru click.ro, că fratele lui nu este logodit sau căsătorit cu Alexandra Crișan. Mai mult decât atât, cei doi nici nu mai sunt împreună.

Are 3 copii, sunt băieţi toţi, unul are 3 ani, altul 6 şi altul 10. El e inginer de sunet în studioul de înregistrări şi a mai cochetat cu muzica. Noi am fost 5 fraţi, iar eu îl susţin, public, pe pagina lui de instagram. Am plecat din România când el avea 3 ani şi eu 8. Avea 15 ani când a plecat în Coasta de Fildeş să înveţe să fie inginer de sunet.

Apoi a plecat în Spania, unde la 21 de ani s-a căsătorit cu o spanioloaică, a divorţat, a cunoscut alta cu care are primul copil. Acum nu e căsătorit. S-a scris că ar fi căsătorit cu Alexandra Crişan, ex-‘X Factor’, dar nu e adevărat. Au un băiat împreună însă nu a fost căsătorit şi nu mai e cu ea de peste un an. Are trei copii cu trei femei diferite. El produce muzică şi mai făcea şi sunetul pe la concerte. A lucrat cu mai mulţi artişti din România. Eu îi doresc să câştige, ştiu că e un luptător, niciodată nu abandonează, are ambiţie’, a povestit Kamara, fratele lui Musty.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton