Alin Ionescu, prima reacție după ce Cristina Spătar s-a logodit: "Asta e tot ceea ce mă preocupă"

 Laciu Andreea
.

Alin Ionescu, prima reacție după ce Cristina Spătar s-a logodit. Alin Ionescu a făcut primele declarații după ce Cristina Spătar s-ar fi recăsătorit, la scurt timp timp după ce a fost cerută de soție de iubitul ei misterios. Afaceristul și artista au divorțat în urmă cu ani buni, iar de atunci au ținut legătura doar în privința celor doi copii. La fel ca toată lumea, și Alin Ionescu a fost luat prin surprindere după ce a aflat de decizia neașteptată a fostei soții, dar nu pare să fie afectat de asta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alin Ionescu, prima reacție după ce Cristina Spătar s-a logodit. Alin Ionescu și Cristina Spătar au format unul dintre cele mai discrete și mai frumoase cupluri din showbiz. Din povestea lor de dragoste au venit pe lume doi copii, dar mariajul s-a terminat cu un divorț dureros. Afaceristul și-a refăcut viața înaintea fostei sale soții, iar acum au recunoscut că nu a păstrat o legătură strânsă cu artista.

alin-ionescu-1alin-ionescu-1

Alin Ionescu, prima reacție după ce Cristina Spătar s-a logodit

Zilele trecute, cântăreața a luat pe toată lumea prin surprindere după ce a dezvăluit că a fost cerută în căsătorie. Mai mult decât atât, ulterior s-a scris în presă că ar fi avut deja loc cununia civilă, urmând ca nunta să aibă loc anul viitor.

„Nu mai ținem legătura de ani buni. Și, sincer, nici nu mă interesează ce face ea cu viața ei. Am viața mea și asta e tot ceea ce mă preocupă. Ea cu ale ei, eu cu ale mele! Nu am avut nicio discuție cu ea pe tema asta! Și eu m-am recăsătorit și mi-e bine așa! Fiecare cu alegerile sale! Pe copii îi creștem în continuare, cum putem. După părerea mea, în acest caz nu intervine absolut nimic nou!', a dezvăluit Alin Ionescu despre fosta soție, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Citește și: Ce dietă ține Cristina Spătar și cum arată în costum de baie, la 50 de ani: „Mănânc numai salate”

Citește și: Când va naște Andreea Antonescu. Cum se simte artista în sarcină: „Acum, la 40 de ani, mă…'

Citește și: De ce a apelat Cristina Spătar la fertilizarea in vitro:„A fost un șoc'

Citește și: Andreea Popescu credea că va avea o fetiță, dar va naște un băiețel: „Pregătisem ideea de cameră a surorilor, hăinuțele…'

Cine este logodnicul Cristinei Spătar

După ce s-a iubit pentru o vreme cu un antrenor de fitness, mai tânăr decât ea cu 21 de ani, acum și-a refăcut viața cu un prosper om de afaceri. Acesta se numește Vicențiu Mocanu și este din Râmnicu Vâlcea. Bărbatul are o avere impresionantă și a cerut-o în căsătorie pe Cristina Spătar la Dubai, într-un peisaj de vis.

Cristina Spătar, conflict cu fostul soț

La șase ani de la divorț, au apărut iar probleme între cei doi foști soți, după ce Cristina Spătar a cerut un ordin de protecție.

‘Nu prea vreau să comentez nebuniile astea (cu privire la ordinul de protecție cerut de Cristina Spătar împotriva lui, n. red.). Nu putem avea o relație normală, pentru copii, și asta e marea problemă, a declarat Alin Ionescu pentru FANATIK.

‘Ordinul a fost demult, a trecut, instanța l-a dat pentru două luni, iar eu l-am contestat după prima lună. Pentru mine e subiect închis…’, a mai spus Alin Ionescu. 

Sursă foto: Facebook, Playtech

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton