Nici acum nu știi unde petreci Revelionul? Aceste oferte de la Hello Holidays te-ar putea convinge

 advertising.ringier
.

Revelionul este la mai puțin de o lună distanță. Cum vei petrece ultima noapte din an? Dacă nici acum nu știi ce vei face pe 31 decembrie, avem câteva propuneri excelente pentru tine. Mai exact, îți propunem câteva oferte turistice de la Hello Holidays pentru sejururi excelente de Revelion. Destinațiile? Unele pe care le vei îndrăgi și pe care poate le-ai vizitat și cu alte ocazii, mai ales în sezonul estival. Așadar, iată ce oferte revelion 2023 îți prezentăm de la Hello Holidays! 

Ce spui de Turcia? Această țară reprezintă destinația ideală pentru persoanele care adora conceptul de all-inclusive și care vor să petreacă o vacanță de lux, relaxantă și revigorantă. Deși Turcia este superbă în sezonul estival, este bine de știut că nici în alte perioade ale anului nu face excepție. Astfel, poți petrece un Revelion de neuitat aici. Optează pentru un Revelion de 5* în Didim, la Maxeria Blue Didyma. Acest sejur durează 5 nopți, iar transportul se realizează cu autocarul. În prețul pachetului turistic sunt incluse transportul cu autocarul, 5 nopți de cazare în hotel de 5 stele și asistență turistică. Având în vedere că este un sejur organizat, vei avea un program stabilit de agenție sau vei putea să îți planifici tu fiecare zi. În ziua 1 vei ajunge la destinație, iar în restul zilelor vei petrece timpul cum îți dorești sau vei putea achiziționa excursii opționale. 

Dacă tot am menționat Turcia, vrem să îți prezentăm și un pachet turistic pentru una dintre cele mai spectaculoase zone din această țară: Cappadocia. Aici vei întâlni peisaje desprinse parcă dintr-o lume de basm și vei vedea o altă cultură, fascinantă. Merită să mergi în Cappadocia cel puțin o dată în viață, iar dacă optezi pentru Revelion, cu atât mai bine. Astfel, îți recomandăm un Revelion Cappadocia de 6 zile, cu avionul, cu plecare în data de 29.12.2022. În pachetul turistic sunt incluse biletele de avion, un bagaj de mână de 6 kg și unul de cală de 20 kg, transport cu un autocar local modern pe durata circuitului în Turcia, ghid însoțitor licențiat, vorbitor de limba română și 5 cazări cu demipensiune în hoteluri de 5 stele. 

Te-ai îndrăgostit iremediabil de Grecia? Atunci îți prezentăm o ofertă de nerefuzat pentru un Revelion în această țară impresionantă. Este vorba despre un Sejur Grecia, în Paralia Katerini, de 4 nopți, cu autocarul. Cazarea se va face la Olympus Hotel de 3 stele. În prețul pachetului turistic sunt incluse următoarele: cele patru nopți de cazare începând cu data de 29.12, transport cu autocarul, mic dejun și asistență turistică. La destinație poți petrece timpul așa cum îți dorești sau poți achiziționa excursii opționale pentru a vizita cele mai populare obiective turistice din zonă. 

Așadar, dacă îți dorești un Revelion de vis, optează cu încredere pentru Hello Holidays! 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton