Alice Peneacă va fi mamă de fată: "O așteptăm cu toată dragostea"

 Radulescu Ruxandra
.

Alice Peneacă va da naștere unei fetițe. Alice Peneacă și partenerul sunt în culmea fericirii, căci în doar câteva luni vor deveni părinții unei fiice minunate. Alice Peneacă și Dragoș Caliminte formează un cuplul superb. Modelul și-a oficilizat relația cu acesta, anul trecut, iar la începutul acestui an Alice Peneacă a anunțat că va deveni mamă. Recent, Alice Peneacă a vorbit despre cum s-a schimbat viața ei în timpul sarcinii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Alice Peneacă va fi mamă de fată. Alice Peneacă este una dintre cele mai frumoase românce, care a avut și o carieră de succes în lumea modelling-ului. Aceasta a fost căsătorită vreme de trei ani cu afaceristul Bobby Păunescu, de care a divorțat în 2018. Anul trecut, frumoasa Alice Peneacă a anunțat că se iubește cu Dragoș Caliminte, iar la mai puțin de un an, modelul a anunțat că este însărcinată. Alice Peneacă va aduce pe lume o fetiță și este extrem de entuziasmată. Modelul a declarat că a avut o sarcină ușoară pînă acum fără prea multe pofte alimentare.

alice-peneaca-1alice-peneaca-1

Alice Peneacă va fi mamă de fată

Alice Peneacă și partenerul ei, Dragoș Caliminte, vor devenni părinți peste câteva luni, căci frumoasa româncă este însărcinată în cinci luni. Alice Peneacă va aduce pe lume o fetiță. Modelul își urmează cu strictețe rutina de antrenament fizic, la fel ca înainte de sarcină, și nici alimentația nu s-a schimbat foarte mult. Cuplul este extrem de recunoscător și abia așteaptă să o cunoască pe fiica lor.

Citește și: Theo Rose, noi probleme cu sarcină: „Azi noapte am plâns de rău ce îmi era. Am plâns de mila mea'

Citește și: Noi imagini cu Oana Matache și Radu Siffredi. Cum s-au pozat într-un magazin de haine vintage

Citește și: Cum se descurcă Valentina Pelinel ca mamă și ce sacrificii a făcut pentru mariajul cu Cristi Borcea: „Viața în căsnicie este o provocare. Am avut de înfruntat dificultăți și situații tensionate' / EXCLUSIV

Fac Pilates la același studio unde făceam și înainte de sarcină. Mă simt foarte bine, vom avea o fetiță pe care o așteptăm cu toată dragostea. Amândoi suntem extrem de fericiți și entuziasmați. Dumnezeu este foarte generos cu noi! Nu am pofte, mănânc la fel ca înainte. Este o sarcină ușoară. Sunt în 5 luni acum!', a mărturisit Alice Peneacă, pentru Click!

Cum a anunțat Alice Peneacă că este însărcinată

 În anul 2018, Alice Peneacă divorța oficial de fostul ei soț, Bobby Păunescu. Cei doi au fost căsătoriți timp de trei ani, iar actrița a justificat separarea prin nepotrivirea de caracter și prin faptul că a realizat că „dragostea de sine este mult mai importantă. Anul trecut, Alice Peneacă și-a oficializat relația cu noul ei iubit, Dragoș Caliminte

Alice a dezvăluit marea surpriză, pe conturile de socializare: „Echipa noastră se mărește’.

„Nu aș purta haine din acelea oribile de gravide. Aș fi doar eu, însărcinată’, a spus Alice Peneacă, care în filmuleț poartă un bodysuit negru, la care a asortat un sacou bej.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton