Alexandru Ciucu, vizibil afectat de divorțul de Alina Sorescu. Cum a fost fotografiat creatorul de modă, pe stradă

 Dumitrache Laura
.

Alexandru Ciucu se află în plin proces de divorț de Alina Sorescu, iar artista a câștigat in instanță custodia celor două fetițe pe care le au împreună. Recent, creatorul de modă a fost surprins în zona de nord a Capitalei. Acestea era vizibil abătut și gânditor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează după 12 ani de mariaj. Zvonurile referitoare la despărțirea celor doi au apărut încă de anul trecut, dar artista și creatorul de modă au negat aceste informații. În urmă cu câteva săptămâni, Alina Sorescu a confirmat public despărțirea de tatăl fiicelor ei.

Alexandru Ciucu, după despărțirea de Alina Sorescu Sursa foto Impact.ro.Alexandru Ciucu, după despărțirea de Alina Sorescu Sursa foto Impact.ro.

Actele de divorț au fost depuse la începutul anului, dar abia recent cei doi au vorbit public despre divorț. Creatorul de modă a încercat să obțină în instanță custodia celor două fetițe pe care le are împreună cu Alina Sorescu. Cu toate astea, judecătorii nu i-au dat câștig de cauză.

Citește și: Alina Sorescu, adevărul despre datoriile firmei. Ce legătură au cu divorțul de Alexandru Ciucu:”Sunt informații care mă discreditează”

Citește și: Alina Sorescu a spus ce program de vizită are Alexandru Ciucu, în timpul procesului de divorț. Când își poate vedea fetele:„Deocamdată nu este vorba și despre…'

Citește și: Mălina Avasiloaie și-a ales nașii de botez. Este o cântăreață celebră de la noi:”Încă puțin și…”

Citește și: Irina Rimes a făcut credit la bancă pentru a intra în lumea muzicii:”Eu nu știam atunci cum funcționează lucrurile”

Alexandru Ciucu, vizibil afectat de divorțul de Alina Sorescu

După 12 ani de mariaj, Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au decis să divorțeze. Artista a fost cea care a depus actele de divorț la începutul acestui an, dar abia în urmă cu câteva săptămâni cei doi au recunoscut public despărțirea. Recent, creatorul de modă a fost surprins de paparazzi impact.ro, în zoan de nord a Capitalei.

Alexandru Ciucu pare vizibil abătut și gânditor, în timp ce a intrat într-o bancă din complexul Jolie Ville din Pipera. Designerul pare cel mai afectat de situația creată, mai ales că instanța nu i-a încredințat fiicele. Imaginile au fost făcute la câteva zile după pronunțarea deciziei magistraților.

De câte ori pe lună își poate vedea Alexandru Ciucu fetițele

Elena Carolina și Ana Raisa, fiicele creatorului de modă au rămas alături de mama lor. Instanța a decis ca micuțele să locuiască în continuare alături de artistă. Solista a dezvăluit recent de câte ori pe lunp își poate vedea designerul fiicle. Conform acesteia, programul de vizită a fost stabilit de comun acord.

„Tatăl fetițelor are program de vizită, așa cum se dă în astfel de situații. Adică două weekenduri pe lună și vacanțele la jumătate, cum se dă de obicei. Deocamdată nu este vorba și de semnătura unuia dintre părinți, dacă vreunul dintre noi ar vrea să plece cu fetele în vacanțe, în străinătate. Asta la divorț', a declarat Alina Sorescu pentru ego.ro.

Alina Sorescu, despre divorțul de Alex Ciucu

Alina Sorescu trece prin momente dificile, dar are parte de susținere din partea familiei ei. De asemenea, artista este susțină de fanii ei, iar faptul că s-a concentrat pe cariera sa a ajutat-o să depășească situația dificilă prin care trece. Am mult

ă susținere în această perioadă, căci și sunt și multe mame care probabil au trecut prin ce trec eu și mă înțeleg, și le mulțumesc. Iar tatăl meu, care m-a însoțit mereu, și la spectacole, mă ajută și mă sprijină și acum. M-am concentrat pe muzică și merge bine, am lansat câteva piese, vom avea și un concert. Fetele mele sunt bine, au luat vacanța', a mai spus Alina Sorescu pentru sursa citată.

Sursa foto: Impact.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton