Alexandru Arșinel, moment emoționant pe scenă, la 81 de ani! A preferat să cânte de pe scaun, decât să întrerupă spectacolul

 Oana Pantazi
.

La 81 de ani, Alexandru Arșinel, unul dintre cele mai mari nume ale Teatrului de Revistă Constantin Tănase, continuă să urce pe scenă. Recent, actorul a fost protagonistul unui moment impresionant, care spune multe despre pasiunea cu care își exercită profesia…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Arșinel a fost recent protagonistul unui moment emoționant, dovedind că pasiunea pentru scenă nu cunoaște limite și nici vârstă.

La 81 de ani, bolnav de diabet, cu un transplant de rinichi la activ și încă aflat în recuperare în urma unei operații de cataractă, Alexandru Arșinel trăiește momente dificile, în contextul pandemiei de coronavirus, cu atât mai mult cu cât se află în grupa de risc, atât din cauza vârstei, cât și din cauza afecțiunilor de care suferă.

Cu toate acestea, marele actor nu poate sta departe de scenă… Chiar dacă problemele de sănătate și vârsta înaintată îi creează neplăceri, Alexandru Arșinel continuă să joace, iar recent a dovedit cât de mare este pasiunea sa pentru scenă.

135822712_3926900444007750_2703243884275664597_o135822712_3926900444007750_2703243884275664597_o

Actorul și-a impresionat fanii cântând pe scaun…

Deși pe final de an Alexandru Arșinel s-a retras la casa lui din Sinaia, cu ceva timp înainte actorul a filmat pentru Teatrul de Revistă Constantin Tănase câteva momente care, ulterior, au fost difuzate pe pagina de Facebook a teatrului.

Dat fiind că nicio instituție culturală nu a funcționat în ultima vreme, activitatea artistică s-a mutat în online, unde actorii au continuat să-și încânte publicul. Nici Teatrul de Revistă Constantin Tănase nu a făcut excepție, din dorința de a-și ține în continuare fanii aproape.

Într-unul dintre spectacolele difuzate de Teatrul de Revistă apare și Alexandru Arșinel, care, din păcate însă, cântă stând pe scaun, o imagine extrem de emoționantă atât pentru colegii săi, cât și pentru fani, obișnuiți cu verva deosebită a actorului, care, până deunăzi, umplea scena. Iar imaginea este cu atât mai tristă cu cât, în spatele său, corpul de balet dansează…

Citește și: Adrian Păduraru, adevărul despre relația cu Teodora Mareș din filmul Declarație de dragoste: „Între noi lucrurile nu stăteau în termeni de simpatie”/ EXCLUSIV

Citește și: Emily Burghelea este însărcinată în luna a șaptea. Primele imagini cu burtica de gravidă: 'Surpriză!'

Citește și: Alex Bodi și-ar fi bruscat fosta soție în fața fiicei lor. De la ce a pornit scandalul: „Vom urma calea legală”

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan așteaptă al treilea copil? Cine i-a dat de gol

Primul Revelion fără Alexandru Arșinel

Dacă, pe vremuri, nu exista niciun Revelion fără Stela și Arșinel, iată că, anul acesta, actorul nu a făcut parte din programul niciunei Televiziuni, nefiind invitat nici măcar la TVR, unde decenii de-a rândul s-a numărat printre vedetele programului de varietăți.

„Am fost destul de ocupat, dar pot să vă spun clar că nu am primit nici o invitație în acest sens de a filma, din partea vreunei televiziuni. Probabil nu au fost interesate. Am observat că sunt alte personaje de interes, dar nu e o supărare. Eu am filmat câteva colinde și urări de Sărbători, care vor fi postate pe paginile de Facebook ale Teatrului. Cam asta e tot', a mărturisit Alexandru Arșinel pentru Click.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton