Horoscop 5 ianuarie 2021. Zodiile cărora le merge bine în dragoste și la muncă

 Cica Cristina
.

Horoscopul pentru ziua de 5 ianuarie 2021 vine cu vești bune pentru mulți nativi ai zodiacului. Totuși, lucrurile nu sunt roz pentru toate zodiile. Iată ce prezic astrele: cine are noroc în dragoste sau la muncă, cine este nevoit să ia decizii radicale și cine trebuie să aibă cea mai mare grijă de sănătate!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 5 ianuarie 2021 – BERBEC

Astăzi este momentul ideal pentru a rezolva tot ce nu ai avut timp să duci la bun sfârșit înainte de sărbători. Poate lucrări la locul de muncă, cumpărături, plăți neefectuate, întâlniri cu prietenii. Totuși, ai mare grijă la sănătate în această perioadă și ideal ar fi să eviți discuțiile în contradictoriu cu persoanele apropiate. Criticile nu le vor pica bine deloc!

Horoscop 5 ianuarie 2021 – TAUR

Dacă nu vrei să ai parte de surprize neplăcute, mizează pe comunicare și sinceritate la locul de muncă! Spune direct ce anume te deranjează pentru a obține ceea ce îți dorești, înainte ca alții să o facă în locul tău! Aplică aceeași metodă și în viața personală și nu te mai eschiva când vine vorba despre tine. Ai putea obține mai multe beneficii decât îți imaginezi!

Horoscop 5 ianuarie 2021 – GEMENI

Astăzi nu este o zi bună pentru a lua decizii importante! Nu te grăbi să faci schimbări majore, mai ales dacă la mijloc este vorba despre sume mari de bani. Timpul este un sfetnic bun și nu ai de ce să te pripești până nu ai siguranță! Poți apela la sfatul unei persoane de încredere. Nu refuza ajutorul dacă nu știi cum să o scoți la capăt. Ai grijă, totuși, ca persoana să fie cea indicată. Mulți ar putea profita de vulnerabilitatea ta și te-ar putea îndruma într-o direcție greșită.

Horoscop 5 ianuarie 2021 – RAC

Acum este momentul tău! Profită din plin! Toate privirile sunt ațintite asupra ta, așa că ar fi bine să spui tot ce ai de spus. Fii puternic și demonstrează că ideile tale merită să fie ascultate! Ai așteptat prea mult timp acest moment pentru a da acum vreun pas înapoi. Bucură-te de lumina reflectoarelor și fă tot posibilul pentru a primi laudele care ți se cuvin!

Horoscop 5 ianuarie 2021 – LEU

Astrele transmit semne că ar trebui să fii cooperant. Lucrează în echipă, dar nu te subestima: expune toate ideile pe care le ai, astfel încât lucrurile să meargă strună. Atât timp cât nu-ți va lipsi încrederea și entuziasmul, colegii vor coopera, iar proiectul va ieși exact așa cum sperați cu toții. Fii atent la fiecare detaliu și succesul este garantat!

Horoscop 5 ianuarie 2021 – FECIOARĂ

Profită de inspirația pe care o ai în scop constructiv! Implică-te în tot ce te atrage, mai ales dacă e vorba de gadgeturi și tehnologie, și poți avea surpriza de a descoperi detalii extrem de folositoare. Nu rata întâlnirile cu cei apropiați, căci ți-ar putea prinde mai bine decât crezi.

Horoscop 5 ianuarie 2021 – BALANȚĂ

Atenție mare pe mâna cui te lași! Cineva este pregătit să îți sară în ajutor, însă nu total dezinteresat. Analizează problema pe toată părțile, căci naivitatea te poate costa destul de mult. Este posibil să nu merite ajutorul oferit pentru prețul pe care îl vei avea de plătit în cele din urmă. Norocul pare să-ți surâdă, însă, în plan sentimental.

Horoscop 5 ianuarie 2021 – SCORPION

E o zi relaxantă, așa că bucură-te de ea. Meriți un moment de respiro, așa că azi e permis să amâni ce mai aveai în plan. Îți va fi destul de greu să te concentrezi așa că mai bine nu riști nimic, pentru a nu avea ce să regreți mai târziu. Nu ar fi rău să începi să ai mai mare încredere în apropiați! Te-ar putea ghida în direcția corectă.

Horoscop 5 ianuarie 2021 – SĂGETĂTOR

Nu mai fii așa rigid! Flexibilitatea este esențială în afaceri și în viață! Gândește-te că nu totul ți se cuvine și nici nu poți avea mereu dreptate. Ascultă-i și pe cei din jur, este posibil să constați că ideile lor sunt chiar mai bune decât ale tale. Nu e prea târziu să-ți schimbi percepțiile și modul de gândire: până la urmă tot tu vei avea de câștigat!

Horoscop 5 ianuarie 2021 – CAPRICORN

Nu te lăsa pradă furiei! Fie că este vorba despre un gest al unui apropiat sau al persoanei iubite nu este indicat să acționezi sub imperiul emoțiilor de moment pentru că s-ar putea să-ți scape vorbe pe care le vei regreta mai repede decât îți imaginezi. Pe seara vei primi vești bune în carieră. Ți s-ar putea face chiar o ofertă de nerefuzat!

Horoscop 5 ianuarie 2021 – VĂRSĂTOR

Persoana iubită îți pregătește o surpriză care îți va aduce zâmbetul pe chip! Nu ezita să-ți exprimi sentimentele și recunoștința pentru eforturile depuse în numele fericirii amândurora. Dacă încă nu ți-ai găsit jumătatea, șansele în dragoste sunt foarte mari în cursul zilei de marți. Nu lăsa să-ți scape nicio ocazie!

Horoscop 5 ianuarie 2021 – PEȘTI

Nu este cea mai bună zi a ta, însă nu e cazul să te lași copleșit de frustrare. Ce-i drept, o scurtă întâlnire ți-ar putea trezi amintiri neplăcute, însă nu permite să-ți strice dispoziția! Fii zen și refugiază-te în mijlocul familiei. Cei dragi vor avea grijă să te înveselească și să te pună rapid pe picioare!

Sursa foto: pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton