Alexandru Arșinel, ultimul interviu: "Pe scenă sfâșiam… Mi-era greu să mă opresc". Actorul a vorbit și despre relația cu Stela Popescu

 Oana Pantazi
.

Alexandru Arșinel a povestit, în ultimul său interviu, despre provocările pe care i le-a oferit viața, despre relația minunată pe care a avut-o cu partenera lui de scenă, Stela Popescu, dar și despre unul dintre cele mai mari regrete – faptul că nu a mai putut urca pe scenă. Lumea artistică este, de azi, mai săracă, după ce Alexandru Arșinel s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce spunea Alexandru Arșinel în ultimul interviu. Alexandru Arșinel a murit azi, 29 septembrie, la vârsta de 83 de ani. Pentru marele actor ultima perioadă a fost una dificilă, în ceea ce privește starea de sănătate. Actorul a trecut prin COVID, dar și printr-o intervenție la inimă, asta după ce, în ultimii ani, a suferit și un transplant renal și încă o operație la inimă. Cu toate că, în anii senectuții, viața nu a a fost prea generoasă cu el, marele actor a spus că a fost mereu un luptător. Iată ce declara Alexandru Arșinel, în ultimul său interviu, pentru Mihai Gâdea! Prezentatorul l-a vizitat la el acasă, iar actorul era vizibil afectat de problemele de sănătate…

267449250_4966539313377186_4643928169337597004_n-2267449250_4966539313377186_4643928169337597004_n-2

Ce probleme ați avut în ultima vreme?

Cu viața… În ultima vreme, orice zi care a trecut s-a confruntat cu probleme de viață pe care a trebuit să le bântui. Părerea mea este că merită să te lupți pentru viață. Este cel mai minunat obiectiv și printre cele mai minunate realizări, dacă reușești să îanintezi. Dacă o să mă întrebi de confrunctările cu meseria, niciodată nu am fost prins pe liber. Chiar și când stai acasă, te gândești la ce ai muncit.

Citește și: A murit Alexandru Arșinel. Actorul avea 83 de ani

Citește și: Care a fost ultima dorință a lui Alexandru Arșinel, înainte să moară: „Mi-e dor de teatru, de aplauze”

Citește și: Alexandru Arșinel și Marinela, soția lui, o istorie umbrită de suferință. Ce a dezvăluit actorul despre marea lui iubire: „Merita un bărbat mai bun”

Citește și: Reacțiile vedetelor după moartea lui Alexandru Arșinel. Florin Călinescu: „E inegalabil ce a făcut în teatrul românesc”

De când au început bătăliile mai dure cu viața?

Odată cu dorința publicului de a ne vedea, de a mă vedea… Publicul ne aprecia, pe mine și pe Stela, datorită unor emisii pe care le făceam. Eram așteptați ca cei care veneau să spună ceva. Unii ne invidiau că spunem ceea ce spunem… Și o făceam pentru că ne-am câștigat un anumit prestigiu. Întâlnirea cu Stela a fost o mare realizare a vieții mele, iar despărțirea de ea m-a făcut sa pierd un anumit… nu aș spune drum, o anumită acumulare și protecție de-a lungul anilor. Am avut noroc cu Stela… norocul meu! Fiecare se naște cu un anumit destin și eu am avut destinul… ca să mănânc rahat. Nu mi-a plăcut să tac. Pe scenă sfâșiam… Mi-era greu să mă opresc. Și așa am devenit un luptător. M-am luptat pentru multe lucruri.

Primarul general nu v-a mai prelungit contractul la teatru…

Am rămas surprins că primarul general nu mi-a mai prelungit contractul. Veneam după o perioadă grea, în care nu s-a mai jucat…. Câteva luni am tăcut din gură, că nu știam cum să reacționez. Trebuia să fim lăsați să muncim, mai ales că nu era omorul de pe lume, din cauza pandemiei. Nu am vorbit niciodată cu Nicușor Dan. L-am văzut o dată, nu era primar general, dar nu m-a salutat”, i-a dezvăluit Alexandru Arșinel lui Mihai Gâdea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton