Alexandra Ungureanu, primele declarații după Asia Express: „O mega provocare”

 Lăstun Ana Maria
.

Acum că filmările de la Asia Express s-au încheiat, Alexandra Ungureanu nu s-a mai putut abține și a realizat primele declarații. Vedeta a dezvăluit că aventurile de pe Drumul Împăraților au luat sfârșit și le-a împărtășit fanilor noile sale planuri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Nici bine nu s-au terminat filmările de la Asia Express, că Alexandra Ungureanu a și revenit pe rețelele de socializare, acolo unde a discutat în premieră despre aventurile de pe Drumul Împăraților. Vedeta a mărturisit, printre altele, că este extrem de mândră de cea care i s-a alăturat în competiția de la Kanal D: mama ei.

Citește și: Andreea Tonciu le-a jignit gratuit pe fostele ei colege Roxana Nemeș și Alexandra Ungureanu: „Toate fufele astea care se dau vedete'

Citește și: Ce va face Alexandra Ungureanu cu cei 100.000 de lei câștigați la Bravo, ai stil!: „Vin bine într-un an de criză”

Citește și: Boala neștiută de care suferă Alexandra Ungureanu. A descoperit în urma unor investigații de rutină

Citește și: Interviu Alexandra Ungureanu: „Voi fi fabuloasa dupa 30 de ani”

Din primele sale declarații, deducem faptul că fanii de pe rețelele de socializare și energia internauților i-au lipsit cel mai mult Alexandrei Ungureanu, în aventura sa din Asia Express. Este de apreciat faptul că a decis să se plece într-o astfel de competiție cu mama ei, dar pare că s-a descurcat de minune, iar fiica sa a ținut morțiș să o laude pentru curajul de care a dat dovadă, pe Drumul Împăraților.

alexandra-ungureanu-asia-express-1alexandra-ungureanu-asia-express-1

Alexandra Ungureanu a revenit pe rețelele de socializare, după aventura din Asia Express

'Are rost să vă spun cam cât de dor mi-a fost de voi? Filmările pentru @asiaexpressromania s-au încheiat. A fost o mega provocare, un proiect intens și inedit, la care sunt tare mândră că am putut participa. La fel de mândră sunt de coechipiera mea curajoasă, the one and only regina-mamă. Ne vedem, la concerte, prin țară, live aici pe insta. Abia aștept să povestim, să știu de voi și să vă simt energia', a transmis Alexandra Ungureanu.

Se pare că a pornit emoționată în Asia Express, dar Alexandra Ungureanu s-a descurcat de minune. Înainte de competiție a dezvăluit că îi este teamă de înălțime și spații închise, dar din declarațiile Alexandrei Ungureanu deducem faptul că a trecut cu brio toate provocările și „vibe-ul' este cel care a dat-o de gol.

Irina Fodor va prezenta Asia Express: „Am bătut sute de kilometri'

„Turcia pe mine m-a uimit. Am bătut sute de kilometrii, am mers prin locuri prin care nu cred că am fi ajuns altfel. Nu cred că își face nimeni o vacanță în care să bifeze 50 de locuri diferite în Turcia.

În total este un traseu de 7.000 de kilometri. Trebuie să vă imaginați ce înseamnă 7.000 de km. Este enorm. Turcia este o țară extrem de frumoasă cu foarte multe comori ascunse pe care noi le-am descoperit pe 'Drumul împăraților'.

E foarte greu și sunt uimită că pot duce cursa în fiecare zi mai departe. Simplu fapt că nu poți să pui pariu că ai unde să te odihnești seara după o cursă care și așa este epuizantă și fizic și psihic… Cred că mi-am dorit foarte mult să înțeleg cu adevărat proiectul ăsta și cursa asta cu totul și o simt mai mult decât mi-aș fi imaginat.

Adică am trăit-o cu Răzvan, a încercat să își amintească tot, dar e foarte greu să îți amintești toate detaliile. Fiecare zi e cât o săptămână, adică ți se întâmplă atâtea lucruri într-o zi încât e imposibil ca memoria să le mai stocheze', a declarat Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton