Anamaria Prodan recunoaște că există probleme în căsnicia cu Reghe și vorbește despre divorț: "Oricât m-aș ruga..."

 Dumitrache Medeea
.

Anamaria Prodan rupe tăcerea despre ce se întâmplă în viața ei și vorbește despre relația cu Laurențiu Reghecampf. Impresara nu a evitat să vorbească deschis despre căsnicia ei și despre presupusul divorț, subiect despre care s-a scris extrem de mult în ultima perioadă. Anamaria Prodan a dat cărțile pe față și a lămurit tot în ceea ce privește speculațiile.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a acordat un interviu playsport.ro și a vorbit despre familie și ce se întâmplă, de fapt, în relația cu Laurențiu Reghecampf. Au curs râuri de cerneală pe marginea divorțului, existând o serie de speculații. Chiar și Gigi Becali a vorbit despre relația celor doi, iar acum impresara a decis să dea cărțile pe față și să vorbească sincer despre ce se întâmplă la acest moment în căsnicia sa.

Anamaria-Prodan-1-1Anamaria-Prodan-1-1

Anamaria Prodan: „Am avut o căsnicie frumoasă'

Ana, senzația noastră este că familia pe care a admirat-o o țară întreagă este acum o iluzie. Familia perfectă despre care tu vorbești nu pare să mai existe. Spusele tale nu se potrivesc deloc cu faptele soțului tău. De mult timp se aud zvonuri că relația voastră este de fațadă..

Pot să merg să jur pe orice icoană, la orice biserică, că eu și Reghecampf am avut o relație absolut normală, o căsnicie frumoasă în care ne-am sprijinit, ne-am crescut unul pe altul și ne-am iubit mult. Numai că fiind înconjurați de atâta ură, invidie, ispite și multe anturaje proaste, se poate întâmpla ca soțul meu, câteodată, să aibă o percepție greșită asupra lucrurilor. Știu despre aceste zvonuri, știu că și Gigi Becali a spus aceste lucruri peste tot. Eu acum vorbesc în numele meu, numai al meu, cum am văzut și am simțit lucrurile. Eu nu sunt nici prostituată, nici swingeriță, nu caut să agăț bărbați cu bani. Eu am predat copiilor mei o conduită de viață sănătoasă, pe care nu aș putea niciodată să o încalc. Dacă soțul meu privește, să zicem, altfel lucrurile, atunci cred că ar trebui să îl întrebi pe el cum stau din punctul lui de vedere.

Citește și: Cum comentează Anamaria Prodan faptul că n-a mai apărut cu Reghe în public:„Să nu-l plângă nimeni'

Citește și: Fosta soție a lui Reghe a avertizat-o pe Anamaria Prodan:„Mi-a spus că el umblă după altele'

Citește și: De ce a refuzat Marius Moga să producă piesa „Dragostea din tei':„Nu a fost o decizie proastă'/ EXCLUSIV

Citește și: Adela Popescu, totul despre a treia naștere:„Am simțit că mă prăbușesc când am aflat…'

Anamaria Prodan: „Eu și copiii mei ne rugăm în fiecare seară'

Întrebată dacă încă mai crede în căsnicia sa, Anamaria a dezvăluit că se roagă în fiecare seară, atât ea, cât și copiii săi, pentru ca această perioadă să treacă cât mai repede.

„Da, încă mai cred (n.r. în căsnicia ei cu Reghe). Spuneai că fericirea familiei mele pare o iluzie. Poate ca da, dar tot o familie suntem. Și  așa vom rămâne. Da, recunosc, nu vreau să accept anume lucruri, mi-am pus un scut pentru că oricât de puternică sunt, prin scut trec săgeți și îmi ating sufletul. Oricât m-aș ruga noaptea, chiar am și eu o limită. Eu și copiii mei ne rugăm în fiecare seară.

Ne rugăm să treacă perioada asta. Pentru că noi nu am visat vreodată să ajungem într-o asemenea situație, iar în planurile mele cu Reghe de când eram copii, chiar nu era loc de așa ceva. (n.r: îi tremură vocea, se abține să plângă). Familia asta nu a fost despărțită, nu a fost niciodată batjocorită și nu a fost atât de blamată ca acum. Asta îi cer lui Dumnezeu, să oprească această batjocură', a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a precizat că știe unde se află în acest moment soțul ei, în Arabia Saudită pentru a semna un contract, însă sunt în legătură și comunică constant.

Anamaria Prodan: „Eu și Laurentiu avem probleme pe care le discutăm'

Într-un astfel de moment ar trebui să fiți împreună, să găsiți o modalitate de a vă salva căsnicia. De ce sunteti unul într-o parte, altul în altă parte?

El a trebuit să meargă în Arabia Saudită, pentru a-și negocia contractul, eu a trebuit să mă ocup de alte afaceri. Pe deasupra, fiul nostru are turneu de fotbal și nu are cum să rămână singur. Eu nu cred că fericirea noastră a constat în faptul că am stat sau nu clipă de clipă împreună.

Unele voci susțin că soțul tău este determinat să meargă pe un drum diferit de al tau. Dar fără să divorțeze..

În acest moment, eu și Laurentiu avem probleme pe care le discutăm. Se mai întâmplă. Tu crezi că eu aș putea crede că soțul meu ar spune asta? Anamaria Prodan nu ar putea să stea niciodată într-o astfel de relație, în care fiecare să facă ce vrea. Eu sunt conștientă de cine sunt, de cum arăt, de ce reprezint. Sunt conștientă că dacă aș ridica mâna, aș putea avea orice bărbat îmi doresc. Cel mai frumos, cel mai deștept, cel mai bogat. Și atunci de ce să suport asemenea umilință?

Dacă soțul meu crede, simte și a spus asta, atunci ar fi o lovitură pentru mine. De ce ar spune asta un bărbat care este atât de iubit, un bărbat pe care sărim toți când ajunge acasă îi îi spunem că este soarele nostru. Când ridici ochii și spui:'aș face o băiță', iar noi toți sărim să își umplem cada cu apă și trandafiri. Un bărbat care îmi spune:'tati, poți să-mi faci masaj la tălpițe o oră?', iar eu fac. De ce bărbatul ăsta ar vrea să plece de lângă mine și de lângă copii?

Anamaria Prodan: „Nu, nu divorțez și nu îi acord divorțul'

Crezi că Reghe trece prin criza bărbatului ajuns la 40 de ani?

Da, dar cred că țoți trec.

Se spune că faima și banii te pot face să îți pierzi mințile. Se poate vorbi de așa ceva în situația de față?

Înțeleg unde bați. Eu l am ajutat pe Laur să se ridice peste eticheta de om simplu. I-am spus să nu se obișnuiască ușor cu prea mult confort, pentru că mi-am dorit lângă mine un bărbat puternic. De când am pornit la drum mână în mână l-am rugat să nu confunde conceptul de bani și succes. Să rămână cu picioarele pe pământ și să-și asume faptul că această faimă are prețul ei. Trebuie să fii impecabil.

Eu am făcut de multe ori un pas înapoi și l-am rugat pe soțul meu să iasă el în față, să se evidențieze, să nu rămână în umbră. M-am certat de câteva ori cu Laur pentru ca el să nu mai accepte sfaturi sau aprobări din partea nimănui. Pentru că este capabil și nu are nevoie. Oriunde ar merge, el să se simtă bine în pielea lui. Am vrut mereu ca familia mea să aibă scopuri mărețe și să nu-și piardă timpul pentru a-și plânge eșecul, ci să meargă mai departe cu fruntea sus orice s-ar întâmpla.

Sună ca și cum vrei să o scalzi și să îi iei apărarea, să ascunzi ceea ce este evident.

N.r: OFTEAZĂ..Nu, nu divorțez și nu îi acord divorțul.

Anamaria Prodan: „Eu am deschis subiectul despre divorț'

Ai slăbit foarte mult și te simt tristă.

Atunci când ajungi la 50 de ani, simți că vine din spate concurența (n.r: râde). Și atunci trebuie să rămâi top și tot timpul un exemplu pentru ele. Așa arat eu astazi, așa arată o femeie care se respectă.

Ce spun copiii tăi despre tot ceea ce se întâmplă?

Ne rugăm seară de seară să scăpăm cât mai repede din acest vârtej și să redevenim ceea ce am fost mereu, o familie unită, să ne ridicăm mult mai puternici decât suntem acum.

Ai discutat vreodată cu Reghe de divorț?

Da, am vorbit, dar eu sunt cea care a deschis subiectul pentru că așa sunt eu, temperamentală. Sunt o femeie geloasă și posesivă, îmi asum acest lucru.

Anamaria Prodan: „Până nu aș avea certitudinea că nu mai poate fi făcut nimic, nu aș divorța'

Dacă soțul tău ți-ar cere divorțul ai accepta?

Nu. Nici eu și nici copiii noștri. Până nu aș avea certitudinea că nu mai poate fi făcut nimic, nu aș divorța. Eu cred cu tărie că totul va trece. Însă, dacă soțul meu vrea sa plece cu orice gură de aur sau altceva este alegerea lui. Este decizia fiecărui om să-si aleagă drumul în viață. Cum îți așterni, așa dormi! Oamenii puternici caută și găsesc oportunități acolo unde alții renunță, ei primesc ca învățătură ceea ce alții consideră drept eșec. Iau decizii analizate, calculate și bine gândite.

Dacă Laur va pleca, noi vom merge mai departe cu putere mai mare, cu multă demnitate. Chiar dacă de multe ori au sufletul pustiu, inima zdrobită și au o grămadă de probleme, oamenii puternici nu refuză să ofere ajutor celor care au nevoie de asta, se uită intotdeauna înainte.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton