Ce s-a întâmplat între Alexandra Stan și Tristan Tate, după ce au apărut poze cu ei din intimitate: "Mi se pare jenant"

 Dumitrache Laura
.

Alexandra Stan a avut o relație de scurtă durată cu Tristan Tate, în urmă cu ceva timp. Tristan și Andrew Tate au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, pentru trafic de persoane și sechestrare. La scurt timp după ce relația dintre Alexandra Stan și Tristan Tate s-a încheiat, bărbatul a publicat câteva imagini cu ei din intimitate. Iată ce spunea artista despre fostul ei partener!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute și apreciate de la noi din țară. Melodiile sale au devenit hit-uri peste hotare. Dacă pe plan profesional are mare succes, pe plan amoros, vedeta a avut parte de câteva relații eșuate. În urmă cu ceva timp, artista a avut o relație cu Tristan Tate, care a fost arestat preventiv alături de fratele său, Andrew.

alexandra stanalexandra stan

Cântăreața și Tristan Tate au trăit o poveste de dragoste de scurtă durată și care i-a lăsat Alexandrei un gust amar. Vedeta a fost dezamăgită de fostul ei partener, după ce acesta a publicat câteva imagini cu ei doi din intimitate. Artista a declarat în urmă cu ceva timp că a rupt orice legătura cu Tristan Tate.

Citește și:Cum a reacționat Alexandra Stan când un afacerist însurat i-a făcut avansuri:„Omul are bani și e ok că…'

Citește și:Frații Andrew și Tristan Tate au fost reținuți, sub acuzația de trafic de persoane și viol.O fostă polițistă ar fi implicată

Citește și:Costin Craioveanu, fostul soț al Mihaelei Cernea, s-a recăsătorit, la 3 luni de la divorț:”Nu poți fi sclav la doi stăpâni”

Citește și:Maria, o adolescentă de 14 ani, a fost ucisă în timp ce era la colindat.Tânăra din Botoșani va fi înmormântată în rochie de mireasă

Ce s-a întâmplat între Alexandra Stan și Tristan Tate, după ce au apărut poze cu ei din intimitate

Alexandra Stan și Tristan Tate au fost împreună o perioadă scurtă de timp, iar artista s-a declarat dezamăgită de fostul ei partener. După despărțirea lor au apărut în presă imagini cu ei din intimitate, iar artista a fost întristată de gestul făcut de Tristan.

În una dintre imagini, Alexandra Stan apare topless în brațele fostului iubit, iar la scurt timp după despărțire, vedeta a făcut declarații surprinzătoare. Este foarte trist că, în 2021, încă se dau poze din intimitate la presă. Mi se pare jenant că unii asta cred că înseamnă să fii bărbat. Cred că ar trebui fiecare să își vadă de treaba lui, separat', a declarat Alexandra Stan pentru Cancan.

Alexandra Stan a rupt orice legătură cu Tristan Tate

Tristan și Andrew Tate au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. În urmă cu câteva zile, cei doi frați au fost reținut în dosarul de trafic de persoane și sechestrare. Idila dintre Alexandra Stan și Tristan Tate nu a durat mult, iar vedeta a decis să rupă orice legătura cu fostul iubit. Artista a dezvăluit și motivul pentru care relația lor nu a rezistat.

Sunt o persoană asumată. Am avut relații lungi, serioase. Dar, în ultimele luni, am fost singură. Vis-a-vis de ce s-a scris în presă, am ieșit de câteva ori și am simțit că nu e ce trebuie, nu e bărbatul cu care aș putea începe ceva serios și am rupt orice legatură.', a mai spus Alexandra Stan .

Tristan Tate a infirmat zvonurile

Deși s-a vehiculat că el ar fi publicat imaginile compromițătoare cu Alexandra Stan, Tristan Tate a negat acest lucru. Ba chiar, afaceristul a avut numai cuvinte de laudă la adresa cântăreței. „Aceasta este declarația mea oficială: Este o fată drăguță, am petrecut câteva săptămâni frumoase împreună. Este minunată și o să-mi fie întotdeauna dor de ea. Insă lucrurile nu au decurs așa cum ne-am fi așteptat. Este o fată drăguță, cred că este minunată, nu știu de ce se întâmplă asta, eu nici nu sunt în România, sunt în Miami și Alexandra mi-a oferit cele mai frumoase două săptămâni din viața mea', a declarat Tristan Tate la Antena Stars.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton