Alexandra Stan ar avea o relație cu fotbalistul Altay Bayindir, potrivit presei din Turcia: "Care erau șansele? Cred că acum sunt..."

 Radulescu Ruxandra
.

Alexandra Stan, într-o relație cu fotbalistul Altay Bayindir, potrivit presei din Turcia. Artista Alexandra Stan a avut o viață sentimentală tumultoasă și pare să continue șirul cuceririlor. Potrivit cotidianului turcesc Takvim, frumoasa româncă l-ar fi cucerit pe fotbalistul Altay Bayindir. Alexandra Stan a avut un scurt mariaj cu Emanuel Necatu, apoi s-a iubit cu Alex Parker.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Stan, într-o relație cu fotbalistul Altay Bayindir, potrivit presei din Turcia. Frumoasa Alexandra Stan, 33 de ani, este una dintre artistele românce, a căror muzică este cunoscută și peste granițe. Cântăreața s-a căstorit acum ceva vreme cu Emanuel Necatu, însă mariajul lor a luat sfârșit după doar trei luni. Ulterior, Alexandra Stan s-a mai afișat alături de artistul Alex Parker. Ei bine, în prezent, se pare că Alexandra ar fi într-o relație cu Altay Bayindir, în vârstă de 24 de ani, portarul titular al echipei Fenerbahce, potrivit presei din Turcia.

screenshot-2023-04-10-141739screenshot-2023-04-10-141739

Alexandra Stan, într-o relație cu fotbalistul Altay Bayindir, potrivit presei din Turcia

Presa din Turcia a vehiculat că Alexandra Stan s-ar fi îndrăgostit de ltay Bayindir, portarul titular al echipei Fenerbahce.

Alexandra a pus ochii pe Altay Bayindir, portarul lui Fenerbahçe', citează Gazeta Sporturilor. Alexandra Stan deja îl urmărește pe Instagram pe Altay Bayindir, apreciază deja fiecare postare a acestuia. Artista româncă este 9 ani mai mare decât fotbalistul turc, însă acest aspect pare să nu o deranjeze deloc pe Alexandra Stan.

Citește și: Emil Rengle, adevărul despre relația cu Alexandra Stan: „Femeia aceasta mi-a schimbat viața, mi-a dat aripi”

Citește și: Ce s-a întâmplat între Alexandra Stan și Tristan Tate, după ce au apărut poze cu ei din intimitate: „Mi se pare jenant”

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la slujba de Paștele Catolic. Prima Doamnă a României a atras toată atenția

Citește și: „Nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins'. Primul mesaj postat de Monica Odagiu pe rețelele sociale, după ce a accidentat mortal un pieton

O altă întâmplare ce indică faptul că între Alexandra Stan și Altay Bayindir există o simpatie aparte a fost momentul când românca a primit un tricou cu numărul 10 al lui Fenerbahce, (echipa lui Bayindir) inscripționat cu numele ei. Alexandra Stan a postat ulterior pe social-media:

Fenerbahce mi-a adus acest tricou minunat. Și eu eram îmbrăcată în galben. Care erau șansele? Cred că acum sunt parte din echipă'.

Alexandra Stan și Alex Parker, motivul despărțirii: „Suntem amândoi foarte incisivi”

Alexandra Stan și Alex Parker, finalist la Eurovision 2022, au format un cuplu vreme de cinci luni. Alex Parker a decis să vorbească despre motivul despărțirii de Alexandra Stan, întrucât mulți bănuiau că aceasta s-a folosit de imaginea vedetei, pentru a-l ajuta în competiție. Alex Parker susține că între el și Alexandra Stan există în continuare o prietenie, chiar dacă nu mai formează un cuplu.

„E cam imposibil să legi relația de concurs, pentru că nu se sincronizează. Concursul a apărut la două-trei luni după, nu este valabilă chestia asta!. Noi suntem prieteni de foarte mult timp și cred că a funcționat totul, efectiv avem viziuni diferite, mai ales că suntem amândoi foarte incisivi pe carieră. Eu o să mă mut în Los Angeles, ea are treabă prin Europa și concerte, adică pur și simplu ne-am apropiat pentru că am simțit și ne-am depărtat pentru că iarăși am simțit, dar în continuare vorbim și ea e o fată super-mișto, și unul dintre artiștii din România care au ridicat steagul cel mai sus și suntem superfericiți cum suntem acum!', a declarat Alex Parker pentru CANCAN.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton