Horoscop 11 aprilie 2023. Taurii au probleme financiare

 Oana Pantazi
.

Horoscop 11 aprilie 2023. E o săptămână destul de dificilă pentru majoritatea nativilor, care vor fi puși nu o dată la încercări pe toate planurile. Astrele se vor dovedi însă generoase și vor oferi fiecăruia o portiță de scăpare, pentru a se salva din situații-limită.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 11 aprilie 2023. Berbec

Oboseala își spune cuvântul, iar azi nu vei da dovadă de prea multă răbdare și înțelegere față de cei din jur. Nu doar colegii, ci și cei dragi vor avea de suferit, fiindcă nu vei lăsa de la tine niciun pic și vei încerca să-ți impui opiniile cu orice preț. Dacă mai vrei să salvezi ceva, după job nu te duce direct acasă!

Horoscop 11 aprilie 2023. Taur

În ceea ce te privește, azi vei avea parte de… una caldă, una rece. Asta pentru că superiorii te vor lăuda și e posibil ca la prima de Paște să se mai adauge ceva, însă, pe de altă parte, nu va fi decât un mic pansament. Apar probleme cu banii, aparent imposibil de rezolvat, însă un membru mai în vârstă din familie va fi salvatorul tău.

Horoscop 11 aprilie 2023. Gemeni

Ești într-o dispoziție neașteptat de bună dat fiind că nici la job nu o duci spectaculos și nici în conturi nu ți-a mai intrat vreo sumă mare de mult timp. Starea ta zen are însă legătură cu latura sentimentală, fiindcă de acolo vine… zbuciumul. Love is in the air și nu e exclus ca sentimentele tale să fi e împărtășite!

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Zodii incompatibile.Zodiile care nu trebuie să formeze un cuplu

Citește și: 5 zodii care se îndrăgostesc repede.Iubăreții horoscopului

Horoscop 11 aprilie 2023. Rac

Ai o mie de chestii pe cap și te nemulțumește faptul că ești în urmă cu treburile. În timp ce partenerul tău își dorește niște sărbători în doi, la o cabană în vârf de munte, tu te-ai pregătit pentru mese pantagruelice și zeci de musafiri. Atenție, fiindcă nu mai e mult până va izbucni din cauza frustrării!

Horoscop 11 aprilie 2023. Leu

Azi vei reuși să-ți faci ziua bună, dar asta îi va costa pe cei cărora le vei fura energia. Și colegii, și prietenii te vor ocoli azi, instinctiv, fiindcă știu că nu-ți vor face față. Partenerul de viață nu va avea de ales, dar își va sacrifica până la urmă cardul pentru a căpăta liniște. Drept urmare, seara ți-o vei petrece la shopping.

Horoscop 11 aprilie 2023. Fecioară

Ai convingerea că muncești pra mult pentru banii pe care-i primești, dar ar trebui să știi că proximitatea Paștelui nu e cel mai bun moment pentru a cere o mărire de salariu… S-ar putea să primești doar prima anuală. Relația de cuplu, în schimb, s-a îmbunătățit, semn că ar trebui să-i dedici mai mult timp partenerului de viață.

Horoscop 11 aprilie 2023. Balanță

Echilibrul care te recomandă, inclusiv prin prisma semnului zodiacal, pare să dispară azi complet – vei avea ieșiri neașteptate și nejustificate atât în mediul profesional, cât și față de anturaj și familie. Simți nevoia să te victimizezi, însă ziua nu e cea mai potrivită, nici cei din jur nu sunt în apele lor. În compensație, astrele îți vor da noroc la bani.

Horoscop 11 aprilie 2023. Scorpion

Azi, norocul este de partea ta pe toate planurile, așa că ar fi bine să profiți de bunăvoința astrelor, în special pe plan profesional și sentimental. cineva îți va face azi o ofertă de job foarte bună și nu e exclus să ți se schimbe viața 100%. Același lucru se poate întâmpla și în relația de cuplu, totul e să ai mai mult curaj să spui ce te nemulțumește.

Horoscop 11 aprilie 2023. Săgetător

Nu lăsa pasiunea pentru muncă să te transforme într-un robot! Prietenii nu-ți mai caută compania, familia a început să te oclolească, iar partenerul de viață a început să-și caute o soluție de back-up, dacă tot nu ești acasă mare parte din zi. Când o să realizezi ce-ai pierdut, va fi prea târziu, vei rămâne doar cu jobul… poate.

Horoscop 11 aprilie 2023. Capricorn

Nu prea te interesează munca azi, dar, conform Legilor lui Murphy, tocmai azi vei avea parte de provocarea vieții tale la job. E posibil să urci în schemă rapid și să primești o mărire de salariu, dar există și un revers al medaliei – să ajungi să muncești mai mult, pe aceiași bani. Ai grijă cum îți joci cărțile!

Horoscop 11 aprilie 2023. Vărsător

Nu-ți place deloc jobul tău, așa că, de la o vreme, a devenit doar un suport financiar pentru distracția de după… Azi însă, unul dintre superiori îți va spune că vrea mai multă implicare de la tine, iar acesta va fi doar începutul. Același lucru îl vei afla și de la jumătatea ta, care te va provoca la o discuție serioasă.

Horoscop 11 aprilie 2023. Pești

Aștepți cu nerăbdare zilele libere de Paște și anticipezi deja ce bunătăți vei mânca și cum te vei distra. Atenție însă dacă ți-ai propus să ții post sau pur si simplu să fii fit de Paște, pentru că dieta drastică pe care ai început-o îți va crea probleme serioase de sănătate. Deja ai început să te resimți!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton