Alexandra Stan de la Survivor s-a împăcat cu fostul iubit. A venit după ea în Republica Dominicană

 Cica Cristina
.

Alexandra Stan de la Survivor își anunțase despărțirea de Bogdan Drăghici în toamna anului trecut, însă între timp și-ar mai fi acordat o nouă șansă. Mai mult, iubitul ei ar fi venit după ea în Republica Dominicană.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În luna noiembrie a anului trecut, Alexandra Stan anunța printr-un mesaj despărțirea de Bogdan Drăghici, după numai câteva luni de relație.

Deși în urmă cu câteva săptămâni de anunț, Alexandra și iubitul ei se arătau mai fericiți ca niciodată, pare că lucrurile dintre ei nu au mers în direcția bună. Alexandra Stan și-a petrecut perioada de carantină în compania lui Bogdan la Târgu-Mureș și toată lumea credea că relația lor este una foarte serioasă, dar iată că după câteva luni totul s-a terminat.

Alexandra-Stan-iubit-1Alexandra-Stan-iubit-1

‘Oricât de clișeu pare, Universul lucrează pentru ca noi să putem ajunge la destinație, indiferent care ar fi aceasta. Chiar dacă eu sunt introspectivă și îmi place să studiez ce se întâmplă în jur, tind să mă atașez de oameni, locuri, mirosuri, sentimente, etc… Sunt totuși, om. Așa că, ultima relație pe care am avut-o cu un bărbat, chiar dacă a fost cu adevărat eliberatoare și liberă, și deschisă, m-a lăsat cu inima frântă pentru că am făcut greșeala de a proiecta, de a visa, așa că m-am atașat din cauza așteptărilor de viitor’, a fost o parte din mesajul Alexandrei Stan.

Alexandra Stan s-a împăcat cu fostul iubit înainte de Survivor

Potrivir unor surse wowbiz.ro, se pare totuși că Alexandra Stan s-ar fi împăcat cu fostul iubit și ar fi petrecut sărbătorile de iarnă împreună.

Mai mult, un coleg din echipa Faimoșilor a spus la un moment dat: 'Lăsați-o în pace pe Alexandra, că are iubit!'. Ceea ce indică faptul că solista ar fi revenit în brațele fostului partener și că Faimoșii ar ști asta.

Citește și: Tachinări între Alexandra Stan și Zanni, la Survivor:”Dorm în același pat în fiecare seară, se ceartă în fiecare zi. Se iubesc”

Citește și: Cătălin Moroșanu, scos din sărite de Alexandra Stan, la Survivor:”Femeie, vrei să mori?”

Citește și: Majda de la Survivor, clipe de coșmar în timpul sarcinii:„Am avut accident de mașină. Medicii mi-au zis să stau numai la pat' / EXCLUSIV

Citește și: Gina Pistol și Smiley au publicat prima ecografie cu fetița lor.Ce au remarcat cei doi părinți / FOTO

Fostul iubit al Alexandrei Stan a venit în Republica Dominicană

Potrivit apropiaților, citați de sursa menționată, Bogdan ar fi plecat în Republica Dominicană după artistă. Totul s-ar fi întâmplat după nominalizarea sa de către Zanni, favoritul publicului.

Se pare că Bogdan Drăghici ar fi vrut să-și întâmpine partenera, în cazul în care ar fi părăsit Survivor. Alexandra a rămas în competiție, iar Bogdan ar fi în continuare în Republica Dominicană, fiind însoțit de câțiva prieteni.

Între timp, afaceristul și-a închiriat o mașină și a vizitat frumoasa țară în care își petrece vacanța. De menționat ar fi că Bogdan Drăghici iubește călătoriile, iar până acum a văzut deja jumătate de lume.

Alexandra Stan: „Sunt încă în șoc și tot mă gândesc la tine'

Alexandra Stan a vorbit și despre anumite motive pentru care nu au mai putut fi împreună.

‘Pot să spun că ultimele 5 luni au fost de-a dreptul superbe, nebune. M-am simțit iubită, am călătorit, am dansat cu zeii, am făcut dragoste pe plajă, am înotat la lumina lunii, am dormit pe plajă, mi-am făcut o mulțime de prieteni. (…)

Acum însă știu că totul se întâmplă cu un motiv. Sunt în armonie cu totul, chiar dacă sunt rănită și tristă, așa cum era normal să fiu. (…) Nu dau vina pe nimeni, cu atât mai mult nu pe el. Da, a fost frumos să visez alături de cineva și să îmi fac planuri de viitor. (…)

Îmi va fi dor de toate acestea, deja îmi este. Sunt încă în șoc și tot mă gândesc la tine în fiecare moment, mă lupt să mă deconectez de tine, și încerc să îmi amintesc doar de lucrurile frumoase ca să nu te urăsc, să nu îmi otrăvesc inima!’, a mai scris Alexandra Stan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton