Neti Sandu are mereu o atitudine pozitivă. Cum reușește vedeta de la PRO TV să-și păstreze optimismul: "De câte ori dau de greu..."/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Neti Sandu, prezentatoarea horoscopului de la PRO TV, are mereu o atitudine pozitivă. Vedeta își păstrează optimismul în aproape orice circumstanță. Ne-a povestit, totuși, cum reacționează când ceva o supără.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Neti Sandu are o atitudine pozitivă și pare că nimic nu i-ar putea răpi buna dispoziție. Cu toate acestea, ca orice alt om, prezentatoarea horoscopului de la PRO TV nu este ferită de situații tensionate sau de momente grele.

Există situații sau întâmplări care îi provoacă supărare și nu poate rămâne indiferentă în astfel de cazuri, numai că în cazul ei „metabolizarea” supărării durează puțin mai mult. Totuși, vedeta de la PRO TV a învățat mai multe tehnici de calmare de-a lungul timpului, care îi sunt de ajutor în situațiile critice și nu numai.

„Durează mult să metabolizez dacă ceva mă supără. Nu pot să zic că, pur și simplu,  se scurge pe mine ca apa pe rață. Am făcut foarte multe lucruri de-a lungul timpului pentru evoluție spirituală ca să nu folosesc ceva din ce am învățat.

De câte ori dau de greu, mă gândesc: eu le-am învățat pe toate, nu trebuie decât să le aplic. Și încerc mai multe metode. Nu merge așa, văd că încă mă deranjează, deci bun trebuie să mai fac altceva. Între timp, durerea sau supărarea se mai diluează. Nu pot să zic că am o singură metodă (n.r. de calmare). De fiecare dată apelez la alta, pentru că și durerea este alta”, ne-a povestit Neti Sandu în exclusivitate.

Neti Sandu: „Trăim alte vremuri acum”

În general, Neti Sandu este foarte activă și îi place să-și ocupe timpul cu diverse activități care îi aduc bucurie. Prezentatoarea horoscopului a precizat că are diverse hobby-uri, care îi ocupă mare parte din timpul liber.

Trăim alte vremuri acum. Mie îmi place să cos, să fac bricolaj: mai fac o brățărică, mai schimb ceva, tot timpul schimb ceva pentru că simt alte lucruri față de momentul când le-am cumpărat, ori le-am văzut într-un fel la un anumit moment și după aceea mă repoziționez. Și atunci mai schimb câte ceva.

Aici a rămas doar o nepoată, care joacă volei, Alice și ceilalți, nepoții și strănepoții au plecat în Turcia să joace bachet și volei și atunci ies doar cu nepoțica Alice: să bem cafea, să mâncăm o înghețată, să ne plimbăm, să ne vedem. Că ne e dor de asta. Dar ea e la antrenamente, eu sunt la treabă. Mai ieșim pe furate, când avem timp. Nu mai e ca pe vremuri când copiii erau mici și erau toți aici. Trăim alte vremuri acum.”, a conchis Neti Sandu.

Citește și: Care a fost primul loc de muncă al lui Neti Sandu, înainte de a veni la PRO TV.Job-ul nu avea nicio legătură cu televiziunea / EXCLUSIV

Citește și: Secretul lui Neti Sandu. Are aceeași coafură de 25 de ani și mulți sunt convinși că poartă perucă:”Fiecare stilist a vrut să-mi schimbe tunsoarea”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se mai simte Draga Olteanu Matei, după 4 zile de comă indusă:„Recunoaşte persoanele, dar nu poate vorbi'

Citește și: Viviana Sposub, iubita lui George Burcea, declarații neașteptate despre compromisurile în relație:„Aici, orice femeie trebuie să pună STOP!'/ EXCLUSIV

Neti Sandu a avut coronavirus

Vedeta în vârstă de 60 de ani a fost testată pozitiv cu COVID-19 și chiar ea a făcut anunțul.

Neti-Sandu-1Neti-Sandu-1

„Vreau să aflați de la mine că am fost confirmată pozitiv cu virusul SARS-Cov-2. Mă simt relativ bine, ca și când aș avea o răceală destul de puternică. Din fericire, nu am avut nevoie de spitalizare, așa că sunt acasă, în izolare. Mă monitorizez și țin legătura permanent cu medicul de familie. Sper ca toată lumea să fie bine., a declarat Neti Sandu, pentru protv.ro.

Timp de câteva zile, Neti Sandu a dispărut de pe micul ecran, iar cauza a fost noul coronavirus. Vedeta de la PRO TV a anunțat că a contractat virusul și că se simțea ca o răceală. De asemenea, Neti Sandu a ținut să precizeze că starea ei de sănătate este una stabilă.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton