Alex Zănoagă și Simina Loica au fost condamnați penal pentru o infracțiune. Cum au scăpat de închisoare cei doi soți care acum divorțează

 Dumitrache Laura
.

Alex Zănoagă și Simina Loica sunt în proces de divorț. Cei doi foști parteneri sunt pe punctul de a divorța, după trei ani de relație. Mai mult, cei doi au fost la un pas să fie condamnați la închisoare. Simina și Alex au avut dosar penal pentru o infracțiune, anul trecut.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alex Zănoagă și Simina Loica s-au despărțit după trei ani de relație. Cei doi au împreună un băiat, Dominic, care a rămas lângă mama sa. În prezent, cei doi se află în proces de divorț. Deși fanii sunt la curent cu tot ce se întâmplă în viața lor, puțini sunt cei care știu că cei doi au fost subieții unui dosar penal.

simina loica si alex zanoagasimina loica si alex zanoaga

Simina și Alex Zănoagă se judecă pentru divorț, dar acesta nu este singurul lor proces. Cei doi au ajuns în urmă cu un an să dea explicații în fața instanței pentru o infracțiune pe care îi putea băga la închisoare. Alex și Simina au fost prinși de poliție în timp ce conduceau un ATV.

Citește și: Răzvan Botezatu a avut o copilărie marcată de traume și un tată alcoolic:„Uși sparte, țipete, bătăi. Mi-a rupt mâna'

Citește și:Angela Gheorghiu, noi critici dure la adresa României:„Nu realizam că trăiam într-o țară dură, comunistă. Nu s-a schimbat nimic'

Citește și:Alex Zănoagă, prima reacție după ce a aflat despre împăcarea dintre Simina și Alex Bobicioiu:”Mai vreau un singur lucru să-i transmit”

Citește și:Simina Loica nu a vrut să divorțeze la notar. Alex Zănoagă:„Ea a zis să facem în instanță că…'

Alex Zănoagă și Simina Loica au fost condamnați penal pentru o infracțiune

După trei ani de relație, Alex Zănoagă și Simina Loica au decis să se despartă. Cei doi sunt în proces de divorț și au împreună un copil. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că cei doi au avut probleme cu legea anul trecut. Potrivit Fanatik, foștii parteneri au fost prinși de Poliție în timp ce conduceau un ATV. Zănoagă nu are permis de conducere și a fost prins conducând ATV-ul în zona localității Moeciu de Jos. Simina a fost cea care a închiriat ATV-ul și i-a permis să condusă deși știa că nu are permis de conducere.

'În cazul inculpatului Zănoagă Alexandru Cristian, instanța reține că fapta acestuia prezintă o gravitate medie, întărită de ușurința de care a dat dovadă conducând ATV-ul, deși nu deținea permis de conducere. Pe de altă parte, inculpatul a condus pe un drum pe care traficul nu este intens, pe o distanță scurtă, fapta sa negenerând niciun incident în trafic. (…)În cazul inculpatului Zănoagă Simina Petronela, instanța reține aceasta este prima abatere de acest gen și că inculpatul nu are antecedente penale. Instanța observă că inculpatul este integrat în societate şi în muncă că fapta sa nu a generat nicio consecință concretă', se arată în motivarea sentinței de condamnare a celor doi.

Alex Zănoagă și Simina Loica au scăpat de închisoare

Alex Zănoagă a fost cel care a riscat cel mai mult, având în vedere că nu avea permis de conducere. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a fost la un pas să ajungă la închisoare. Însă, instanța a decis să nu îi dea o pedeapsă cu executare, fiind luate în calcul regretele exprimate și lipsa de antecedente penale.

'Pe plan procesual, inculpatul a avut o comportare sinceră în faţa organelor judiciare, declarațiile sale fiind constante încă din momentul depistării sale în trafic. Instanţa observă, de altfel, că întregul proces penal a avut un rol educativ puternic asupra sa, întrucât acesta a înţeles gravitatea infracţiunii săvârşite.După cum s-a precizat, prin raportare la circumstanţele reale şi personale ale inculpatului, se poate concluziona că acesta nu este o persoană periculoasă pentru societate, iar gravitatea faptelor comise este una redusă, aşa încât instanţa urmează să stabilească în sarcina inculpatului o pedeapsă orientată spre minim', se arată in deliberarea instanției cu privire la cazul lui Zănoagă.

Alex și Simina Zănoagă au primit câte o amendă penală

Deși au scăpat de condamnarea la închisoare, fostul cuplu a primit o amendă serioasă. Alex Zănoagă a fost condamant la un an de închisoare cu amânarea pedepsei de-a lungul unui termen de încercare de doi. De asemena, a trebuit să plătească o amendă penală de 2.700 de lei și plata cheltuielilor judiciare în valoare de 500 de lei.

Simina Loica a primit și ea o amendă de 2.700 de lei și 500 de lei pentru cheltuielile judiciare. 'Nu s-a întâmplat nimic… Am primit câte o amendă penală. A condus Alex un ATV pe câmp, fără permis. Era luat pe numele meu, și a mers și prin pădure. Nu am făcut noi vreo mare infracțiune. Nu a primit un an de închisoare (probabil nu a citit sentința, n. red.)Mie nu mi-a luat permisul, am rămas cu el. Situația a fost așa: eu am închiriat pe numele meu și a fost o înmânare, ca și când i l-am dat eu să în conducă. Eram și eu pe ATV, eram în spatele lui. Asta s-a întâmplat', a declarat Simina pentru sursa citată mai sus.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton