Povestea bărbatului care s-a căsătorit de 53 de ori în 43 de ani. Cât a durat cea mai scurtă căsnicie

 Laciu Andreea
.

Povestea bărbatului care s-a căsătorit de 53 de ori în 43 de ani a devenit imediat virală și a făcut înconjurul internetului. Abu Abdullah a șocat o lume întreagă după ce s-a aflat că a ajuns să se căsătorească de atât de multe ori pe parcursul vieții sale. Prima lui căsnicie a început când el abia împlinise vârsta de 20 de ani, dar nimeni nu bănuia la acel moment ce avea să urmeze pe plan sentimental pentru Abu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Originar din Arabia Saudită, el susține că a ajuns să aibă atât de multe femei drept soții de-a lungul timpului pentru că a căutat stabilitatea emoțională și de cuplu. Din nefericire pentru el, niciuna dintre cele 53 de partenere nu a putut să i le ofere așa cum și-ar fi dorit el.

Povestea bărbatului care s-a căsătorit de 53 de ori

Abu Abdullah avea 20 de ani atunci când s-a însurat cu prima lui soție, care era mai mare decât el cu șase ani. Pentru o perioadă, păreau să aibă căsnicia perfectă. Se înțelegeau de minune, dar lucrurile s-au înrăutățit după ce au venit pe lume copiii.

Când a împlinit 23 de ani, bărbatul originar din Arabia Saudită și-a anunțat senin partenera de viață că are de gând să își ia o a doua soție, devenind astfel poligam. Din păcate, problemele au continuat, de data aceasta între cele două femei.

Citește și: Cu câți bani se închiriază o garsonieră de 14 mp în Cluj. Patul este deasupra băii

Citește și: Câți bani oferă statul pentru nunți. Cine sunt beneficiarii și ce condiții trebuie să îndeplinească

Citește și: Meniul unui român care a plecat în Thassos cu portbagajul plin cu mâncare: „Corespondență preț restaurant 100€”

Abu Abdullah și-a luat încă o soție, apoi și pe a patra, dar când certurile din familia extinsă au devenit tot mai intense, a decis să divorțeze de primele două partenere.

În cele din urmă, a renunțat și la cea de-a treia și la cea de-a patra soție. Cu toate acestea, nu a renunțat la visul de a-și găsi o parteneră de viață ideală, care să îi ofere stabilitatea la care visa. Acum, bărbatul este în vârstă de 65 de ani și a dezvăluit pentru cotidianul arab Sabq că s-a căsătorit în total, până în prezent, cu 53 de femei.

Care a fost cea mai scurtă căsnicie

Bărbatul a mai mărturisit că niciunul dintre mariajele lui nu a fost făcut ca o glumă, ba chiar dimpotrivă. Toate cele 53 ar fi fost inclusiv cu nunți tradiționale. Și-a dorit să dea peste o femeie care să îl împlinească și să îl facă cu adevărat fericit, dar planul lui a eșuat. Conform Incredibilia, se pare că cea mai scurtă căsnicie a durat doar o noapte.

În prezent este însurat cu o singură femeie. Deși nici ea nu este chiar așa cum a visat, nu mai dorește să își refacă viața cu vreo altă femeie. Cele mai multe dintre femeile cu care s-a însurat erau tot din Arabia Saudită, dar a avut la un moment dat și o soție de peste hotare, însă au ajuns la separare după doar câteva luni.

Sursă foto: Captură Youtube Incredibilia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton