Alex Zănoagă l-a provocat la luptă pe Bobicioiu de la Puterea Dragostei, după ce s-a zvonit că are o relație cu Simina Loica: ”E orgoliul meu”

 Dumitrache Laura
.

Alex Zănoagă l-a provocat la luptă pe Bobicioiu de la Puterea Dragostei, după ce s-a zvonit că are o relație cu Simina Loica. Fostul partener al Siminei Loica l-a provocat în direct pe Alexandru Bobicioiu, după ultimele zvonuri apărute în spațiul public. Meciul dintre cei doi va avea loc pe 27 septembrie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Alexandru Bobicioiu a acceptat provocarea pe care fostul său prieten a lansat-o în direct, în cadrul unei emisiuni TV. Fostul iubit al Siminei Loica i-a lansat provocarea colegului său de la Puterea Dragostei, după ce s-a vehiculat că Simina l-ar fi înșelat cu el. În urmă cu câteva săptămâni, Alex Zănoagă și Simina Loica au declarat oficial că s-au despărțit.

Zanoaga si Bobicioiu meci MMAZanoaga si Bobicioiu meci MMA

Alex Zănoagă s-a declarat deranjat de zvonurile potrivit cărora Bobicioiu ar fi împreună cu Simina. De cealaltă parte, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a declarat că nu i-a fost infidelă iubitului ei. În urmă cu doi ani, SImina și Alex au devenit părinți, după ce bruneta a adus pe lume un băiețel, pe Dominic.

Citește și: De ce nu au depus Alex Zănoagă și Simina Loica actele de divorț:”Nu mă încurcă actul…”

Citește și: Simina Loica și Alex Zănoagă s-au despărțit definitiv:'Eram mereu supărată, plânsă… nu ne mai înțelegeam'

Citește și: Brigitte a revenit la numele lui Ilie Năstase după ce a anunțat că divorțează de Florin Pastramă:”Nu mai am bărbat, sunt singură”

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit, din nou, cu scandal.Motivul separării este total neaștepta

Alex Zănoagă și Alexandru Bobicioiu, foști concurenți de la Puterea Dragostei, se vor bate în cușca MMA

Alex Zănoagă și Alexandru Bobicioiu, foști concurenți de la Puterea Dragostei, se vor lupta în cușca MMA. Alex Zănoagă i-a lansat provocarea lui Alexandru Bobicioiu după ce s-a scris că Simina l-ar și înșelat cu el. Invitat în emisiunea lui Teo Trandafir, fostul soț al Siminei a vorbit despre relația dintre el și mama copilului lui. Tânărul s-a declarat de zvonurile potrivit cărora Bobicioiu ar fi împreună cu Simina. Alexandru Bobicioiu a acceptat provocarea pe care fostul său prieten a lansat-o în direct. Meciul dintre cei doi va avea loc pe 27 septembrie.

Zănoagă Alex trece la atac! Un meci așteptat de toată lumea Orgoliul de bărbat își spune cuvântul.Tatăl copilului Siminei l-a provocat în direct, la o luptă în cușca RXF, pe fostul său prieten, Alexandru Bobicioiu.', este anunțul postat pe pagina RXF.

Alez Zănoagă, deranjat de zvonurile potrivit cărora Bobicioiu ar fi fost împreună cu Simina

Alex Zănoagă s-a despărțit de Simina Loica, mama fiului său. Fostul concurent de la Puterea Dragosteia vorbit despre relația dintre el și Simina, după ce s-a scris în presă că aceasta l-ar fi înșelat cu Alexandru Bobicioiu. De cealaltă parte, Simina a spus că nu i-a fost infidelă lui Alex Zănoagă.

El este cu ochii după orice femeie, nu contează cum e ea. (…) Pe mine m-a deranjat foarte mult chestia asta. Chiar dacă au fost sau nu împreună, pe mine m-a deranjat că au ajuns la urechile mele.Vreau să-l provoc pe Bobicioiu, dacă e bărbat, să se bată cu mine într-o gală MMA, să se bată cu mine în cușcă. (…) E orgoliul meu, că el mi-a fost prieten, a fost în casă ', a transmis Alex Zănoagă la Teo Show, de la Kanal D, în urmă cu câteva săptămâni.

Alex Zănoagă și Simina s-au despărțit după trei ani de relație

Simina și Alex Zănoagă s-au despărțit. După luni întregi în care au existat multe speculații cu privire la relația lor, foștii concurenți de la Puterea Dragostei au decis să meargă pe drumuri separate. Simina Loica a făcut anunțul cu privire la despărțire. În ciuda încercărilor repetate de a rămâne împreună pentru copil, cei doi și-au dat seama că nu le face bine.

Deci eu cu Alex nu ne mai înțelegeam de acum mult timp, tot am încercat să ne înțelegem, să căutăm o cale pentru copil, dar dacă tu ca om nu ești fericit cu acea persoană, nici copilul nu este fericit. Și dacă copilul vede în fiecare zi ceartă, supărări, pe mama lui că plânge, ce rost are? Nu îmi pare rău că am copilul, copilul estetot ce iubesc eu și o să iubesc toată viața mea și o să mai fiu eu pe Pământ ', a explicat Simina Loica, în cadrul unui live.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton