Alex Velea, primele declarații despre nunta cu Antonia: „2022 e anul cel mare” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

La 37 de ani, Alex Velea poate să spună că le are deja pe toate. Este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din România, iar piesele lui se bucură de fiecare dată de aprecierea publicului. Pe lângă faptul că l-a înzestrat cu un talent aparte, Dumnezeu i-a mai oferit un mare dar: o familie minunată. Recent, artistul a cerut-o în căsătorie pe Antonia, mama băieților lui, iar de atunci au tot apărut întrebări despre nuntă. Despre acest subiect, dar și despre multe altele, ne-a vorbit chiar el în revista VIVA! de ianuarie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În plan personal, cred că treci printr-o perioadă extrem de frumoasă: „Sunt un om împlinit și fericit, ai spus chiar în primăvara acestui an. Și, sincer, chiar se vede asta, cel puțin ori de câte ori te văd în preajma Antoniei și a copiilor. Uneori mă întreb dacă există măcar noțiunea de ceartă la voi în familie. Pare că puteți rezolva totul rapid, cu calm… Te lăsăm pe tine să continui, mai bine.

Suntem o familie aproape normală. Suntem fericiți, ceea ce dorim tuturor. Nu ne certăm, pentru că nu prea avem de ce. Ne mai contrariem, dar cam la asta se rezumă „neînțelegerile noastre. V-am zis și mai devreme, sunt fericit că jumătatea vieții mele este Ea. E un adevărat stâlp de susținere în viața mea. Un stâlp sexy.

alex-velea-despre-nunta-6alex-velea-despre-nunta-6

Citește și: Antonia, detalii neștiute din relația cu Alex Velea:„A fost complimentat de câteva doamne…'

Citește și: Ce spune Alex Velea despre împăcarea cu Lino Golden și Mario Fresh:'Am spus lucruri pe care le-am regretat, dar…'

Citește și: Culiță Sterp a investit într-o nouă afacere.Cum a reușit să câștige 12 mii de euro dintr-un foc

Citește și: Ultima apariție la TV a lui Petrică Mîțu Stoian.Artistul a filmat pentru ediția specială de Revelion la Antena Stars

Alex Velea, despre nunta cu Antonia

Anul acesta s-a întâmplat ceea ce mulți așteptam cu sufletul la gură: ai cerut-o în căsătorie pe Antonia! Momentul cererii l-am văzut și a fost tare emoționant, așa că nu-mi rămâne decât să te întreb: pe când nunta?

Când s-o putea. (zâmbește) Trăim vremuri ciudățele, cu multe restricții, și ne dorim să nu ne „limiteze vreo lege sau regulă.

Știm că mai degrabă v-ați dori un eveniment restrâns, însă, concret, ce planuri v-ați făcut până acum? Cred că anul viitor va fi anul cel mare, nu?

2022 e anul cel mare. Vă vom zice noi ce și cum. Acum e încă surpriză. Chiar și pentru noi. (zâmbește) Nu am pregătit nimic, pentru că nu știm cum evoluează lucrurile și ce va mai fi cu această pandemie.

Ai spus la un moment dat că v-ați ales deja și nașii… Nu avem nici cea mai mică idee la cine v-ați gândit și sunt convinsă că nu puțini sunt cei care și-ar dori să afle…

Nu vă zic. Încă. (zâmbește)

Cum arată casa lui Alex Velea și a Antoniei

Ați dat viața la bloc pe viața la casă, ceea ce vă doreați de mult. În mod sigur, mulți sunt curioși: spune-ne, cum arată casa voastră? Care sunt primele lucruri care îți vin în minte atunci când te gândești la „acasă?

Acasă este acolo unde e familia mea. Puteam fi fericiți și într-o casă mult mai mică. Dumnezeu a fost bun cu noi și ne-a oferit viața pe care ne-o doream. Facem bani mai mulți decât am visat când eram copii și ne-am apucat de muzică. Stăm într-o casă frumoasă cu lac și, când ajungem în ea, simțim că îi aparținem de când ne știm. Ne relaxează locația și peisajul. Avem planuri de extindere, dar sunt doar în faza de „proiect.

Ai vreun loc preferat, vreun colțișor doar al tău? Dar Antonia? Unde vă refugiați când simțiți nevoia de câteva minute în care să puneți totul pe pauză?

Acasă.

Ce mai fac copiii? Noi îi știm energici și talentați… Cum sunt ei acum, când deja s-au făcut măricei?

Cresc foarte repede. Au deja păreri, prea multe idei, aș zice… Sunt năzdrăvani și plini de energie. Le place să vină cu mine la studio și se pare că au înclinație spre muzică. Nu îi forțăm. Pur și simplu, așa se distrează. E una dintre modalitățile de a se distra.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IANUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton