Ce părere are Dan Capatos despre emisiunea lui Florin Călinescu de la Prima TV: „Așa iese când nu ai bani”

 Martin Lorena
.

Ce părere are Dan Capatos despre emisiunea lui Florin Călinescu de la Prima TV. Dan Capatos este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România. Acesta a atins un succes uriaș cu emisiunea pe care o prezintă de 17 ani. Deși există și alte posturi TV care au preluat conceptul, trustul Antenei 1 a atins mereu cele mai mari audiențe. Recent, Florin Călinescu a început un show asemănător la Prima TV, iar Dan Capatos și-a dat cu părerea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dan Capatos a reușit întotdeauna să atragă atenția publicului cu emisiunea pe care o prezintă. Inițial a fost denumită „Un show păcătos', iar acum și-a schimbat numele în „Xtra Night Show'. Deși au mai existat și alte posturi care au preluat conceptul, trustul Antenei a fost singurul care a atins un număr mare de audiențe. Acum, Florin Călinescu este noul prezentator al show-ului nocturn de la Prima TV. Invitat la podcastul lui Codin Maticiuc, Capatos a spus părerea sa sinceră despre competiția pe care o are.

Dan-Capatos-1Dan-Capatos-1

Acesta nu a lăsat loc de cenzură și a spus concret ce părere are despre emisiunea lui Florin Călinescu. Nu multă lume știe că Dan Capatos a fost fanul marelui actor.

Citește și: Dan Capatos, primele declarații după ce a lipsit de la Xtra Night Show:„A fost o…’

Citește și: Dan Capatos, scuipat de Gigi Becali! Cum a reacționat prezentatorul:„L-am prins pe la…’

Citește și: Imagini uitate cu Petrică Mîțu Stoian și Bianca Drăgușanu.Motivul pentru care au luat masa împreună

Citește și: Niculina Stoican, despre relația cu soțul ei, după ce a fost eliberat din închisoare:„Am primit lecții de la viață’

Ce părere are Dan Capatos despre emisiunea lui Florin Călinescu de la Prima TV

Dan Capatos și Florin Călinescu sunt prieteni buni, iar în acest moment cei doi sunt și în competiție. În timp ce Capatos prezintă late night-show-ul de la trustul Antenei, actorul a început să facă același concept de show, dar pe Prima TV. Invitat la podcastul lui Codin Maticiuc, omul de televiziune și-a spus părerea sinceră despre emisiunea concurentă!

„M-am uitat, normal. Florin a fost idolul meu. Suntem și prieteni. Nu vreau… Este la început. Nu sunt în măsură să dau sfaturi nimănui. Eu nu m-am luat după niciun format. (…) Așa iese când nu ai bani. Întotdeauna platforma pe care ești difuzat contează. Nu știu termenii contractului său. Asta iese când n-ai bani. Așa… Florin e un tip genial.', a spus el.

Ba mai mult, acesta a vorbit pe scurt și despre mutarea emisiunii sale de la Antena 1 la Antena Stars. Se pare că această schimbare nu a făcut decât să îl ajute pe prezentator deoarece acum nu mai concurează la audiențe cu ProTV sau Kanal D.

„Eu am rămas ultimul, pentru că trebuia să stingă cineva lumina și pe late night show în România. Totul s-a paradit în țara asta. Până și la mine nu mai e ce era. Asta a fost o decizie de bucătărie internă și nu o să intru în detalii. O înțelegere într-o anumită direcție. Așa se întâmplă într-un grup mare. Mutarea unui show important de pe Antena 1 pe Antena Stars, normal că saltă Antena Stars. E o decizie OK. E pentru mine este OK, că nu mai am niciun fel de presiune și nu mai am nimic de demonstrat. Nu mai stau să mă iau la trântă cu PRO TV sau Kanal D. A fost niște nopți infernale', a adăugat Dan Capatos.

Ce spune Dan Capatos despre salariul pe care îl are

Dan Capatos se declară un bărbat mulțumit cu veniturile pe care le câștigă. Acesta recunoaște că nu primește lunar o sumă incredibilă, însă este suficientă încât să se poată descurca atât el, cât și familia sa.

„Am avut tot timpul impresia că nu pot să fac bani, dar dacă aș spune treaba asta ar suna mercantil și infantil. Nu cred că asta mi-aș dori neapărat. (…) Nu vreau să se înțeleagă greșit. Pentru nivelul de salarizare din România totul e ok.', a adăugat el.

Nu își dorește să devină milionar

Dan Capatos recunoaște că nu își dorește să devină milionar și că banii pe care îi câștigă sunt suficienți pentru el și familia sa.

„Întotdeauna am simțit că nu sunt genul care ar putea să facă milioane. Mă învârt într-un cerc cu foarte mulți milionari și văd cât de ușor fac banii, iar eu nu am abilitatea asta. Nu mă plâng! Am cât am nevoie pentru mine și familia mea. Am o mașină, o casă, să-mi permit două vacanțe pe an. Nu ar trebui să cer mai mult', a adăugat el.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton