"Voia din nou la familie". Alex Bodi și-a dorit să se împace cu fosta soție după ce se despărțise de Ema Uta

 Dumitrache Laura
.

Ema Uta și Iulia Sălăgean sunt în scandal, după ce s-au acuzat reciproc. Fosta soție a lui Alex Bodi a făcut dezvăluiri surprinzătoare. Se pare că afaceristul și-ar fi dorit să se împace cu mama fiicei sale, după ce s-a despărțit de Ema Uta. Ulterior, Bodi s-a împăcat cu iubita sa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ema Uta se află în scandal cu Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi. Conflictul dintre cele două a pornit de la o imagine de pe rețelele de socializare. Iulia Sălăgean a dezvăluit că Alex Bodi a dorit să se împace cu ea și să formeze din nou o familie. Afaceristul se despărțise de Ema Uta în urmă cu patru luni și a căutat-o pe mama fiicei sale.

ema uta si alex bodiema uta si alex bodi

Iulia Sălăgean a atacat-o în trecut pe Ema Uta și susținea că relația ei cu Alex Bodi nu este reală. Afaceristul și Ema Uta au încercat să își țină relația departe de ochii presei, dar la un moment dat și-au asumat relația. Cei doi s-au despărțit în urmă cu câteva luni, dar ulterior s-au împăcat.

Citește și: Cum se înțelege Ema Uta cu fiicele iubitului ei, Alex Bodi:„Au o relație…'

Citește și:Cum a început relația dintre Ema Uta și Alex Bodi:”Ne-am intersectat privirile și…”

Citește și:Cine este Jean Gavril de la America Express.A câștigat Dancing on Ice

Citește și:Ce a postat Irina Tănase pe Instagram, la un an după despărțirea de Liviu Dragnea:”Lucrurile simple pot însenina o zi ploiasă'

Alex Bodi voia să se împace cu fosta soție, Iulia Sălăgean

Alex Bodi formează un cuplu cu Ema Uta, unul dintre cele mai cunoscuți make-up artiști din România. Relația lor a fost presărată de mai multe despărțiri și împăcări. Iulia Sălăgean, fosta soție a afaceristului a făcut dezvăluiri uimitoare. Aceasta a mărturisit că Alex Bodi a căutat-o în urmă cu patru luni, după ce se despărțise de Ema Uta. Deși a ales să tacă, blondina susține că este atacă de iubita lui Alex Bodi, motiv pentru care a decis să spună lucrurilor pe nume.

„Acum 4 luni, Alex s-a despărțit de Ema și a avut niște discuții că voia din nou la familie. Nu mai vorbesc cu perdea pentru că deja m-am săturat, efectiv. De 4 ani jumătate eu tac, dar ce tac. Tac că vine una și alta și mă atacă, tac că prima femeia cu care m-a înșelat pe mine Alex, m-a trădat, a făcut nenorocire la televizor și eu niciodată n-am ieșit (…) M-a sunat să îmi spună că sunt lângă iubitul meu și bla bla bla, mai multe nu vreau să zic. Uite, a știut cineva de chestia asta? De ce am tăcut? Pentru că nu mă interesează, dacă tu mă iei cu forța și mă arunci în ringul de box ce voiai să fac, să tac?', a spus Iulia Sălăjan la Antena Stars.

Iulia Sălăgean: „Am fost împreună la mănăstire”

Iulia Sălăgean a divorțat de Alex Bodi în urmă cu câțiva ani, iar împreună au o fetiță. Vedeta a mai spus că a vorbit cu fostul soț despre o posibilă împăcare, iar el și-ar fi dorit să formeze din nou o familie. Mai mult, Iulia a dezvăluit că a fost împreună cu Alex și fiica lor la mănăstire.

„Noi am discutat niște lucruri (n.r. cu Alex), ne-am văzut, am ieșit, am discutat, eu am discutat că nu e tocmai ok să facem treaba asta, el a insistat că e ok și că poate să demonstreze. Am fost la mănăstire, pe unde merg eu. Am fost împreună și cu fata, mai mulți prieteni, după care s-a împăcat cu Ema', a mai spus fosta soție a lui Alex Bodi.

Iulia Sălăgean a fost prietenă cu Bianca Drăgușanu, care a fost căsătorită cu Alex Bodi

Înainte de a avea o relație cu Ema Uta, Alex Bodi a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu. La acea vreme, Iulia Sălăgean se înțelegea foarte bine cu fosta asistentă tv, ba chiar erau prietene.

Cele două petreceau mult timp împreună, iar pe rețelele de socializare postau deseori imagini în care apăreau împreună. Mai mult, fiicele lor, Sofia și Selena se înțelegeau foarte bine. Ei bine, prietenia lor nu a durat mult, iar Iulia Sălăgean și Bianca Drăgușanu au ajuns la cuțite.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton