Alex Bodi, după zvonurile că iubita sa, Ema Uta, a plătit vacanța din Maldive, în rate: „Eu nu mi-aș permite să...”

 Martin Lorena
.

Prima reacție a lui Alex Bodi, după ce s-a spus că iubita sa, Ema Uta, a plătit vacanța din Maldive, în rate. Alex Bodi și iubita sa, Ema Uta, și-au petrecut câteva zile departe de agitația Bucureștiului, în Maldive. Despre această vacanță de lux s-a tot speculat că ar fi fost plătită în rate de make-up artistul vedetelor. Acum, afaceristul a venit cu o reacție care a spulberat orice zvon. Iată ce a declarat fostul soț al Biancăi Drăgușanu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Alex Bodi și Ema Uta au petrecut câteva zile într-o vacanță în Maldive care a costat nici mai mult, nici mai puțin de 30.000 de euro. Inițial, s-a speculat că iubita afaceristului ar fi plătit în rate această escapadă romantică. După ce a auzit aceste zvonuri, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a ieșit public cu o declarație care a spulberat orice semn de întrebare. Iată ce a spus acesta despre întreaga situație!

Alex-Bodi-si-Ema-Uta-1Alex-Bodi-si-Ema-Uta-1

Acesta a explicat că nu ar permite niciunei femei să plătească pentru el. Ba mai mult, Ema ar fi vrut să contribuie la cheltuielile din vacanță, însă Alex Bodi nu i-a dat voie.

Citește și: Alex Bodi a plecat în vacanță cu Ema Uta. Cum a reacționat Daria Radionova, iubita lui oficială:’Nu e o surpriză’

Citește și: Ce se întâmplă cu adevărat în triunghiul amoros Daria Radionova – Alex Bodi – Ema Uta:’Şi dacă ar fi cu Regina Elisabeta, tot ar înşela-o cu o menajeră’

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Adelina Pestrițu nu-și mai expune fetița pe social media:„E cea mai bună decizie/ EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan, nervoasă din cauză că Reghe n-a venit la divorț:„Văd că dă declarații de custodie, de pensie alimentară…

Prima reacție a lui Alex Bodi, după ce s-a spus că iubita sa, Ema Uta, a plătit vacanța din Maldive, în rate

Alex Bodi a reacționat imediat, după ce s-a speculat că Ema Uta i-ar fi plătit vacanța în Maldive. Acesta a subliniat faptul că niciodată nu ar lăsa o femeie să îi plătească cheltuielile și că tânăra a dorit să contribuie, însă afaceristul nu a fost de acord.

Nu știu cine face spume în halul ăsta și e așa deranjat sau deranjată de Maldive, dar sunt niște afirmații penibile. În primul rând, un lucru trebuie știut: eu nu aș permite să-mi plătească nicio femeie vacanța și nimeni care a călătorit cu mine nu a plătit absolut nimic! Ca să ne înțelegem, chiar dacă Ema a vrut să contribuie, doar că așa ceva nu se cuvine dacă te consideri gentleman', a declarat Bodi, pentru CANCAN.RO.

„Eu am un penthouse amărât la mare și nu plătesc rate'

Acesta nu s-a putut abține și a vorbit despre sumele și proprietățile pe care le are. Afaceristul deține un penthouse la mare, motiv pentru care ar prefera ca asftel de speculații să nu mai circule în mediul online.

'Doi la mână, nu vreau să fiu obraznic sau arogant, dar nu mi se potrivește deloc situația „rate, gen litoralul românesc', că eu am un penthouse amărât la mare și nu plătesc rate! Nu încerc să mă scuz acum, deloc, doar că sunt foarte deranjat de «atacurile» pe care nu știu cine le face la adresa mea.', a adăugat el pentru sursa citată.

În stilul său caracteristic, Alex Bodi a transmis un mesaj pentru oamenii care sunt interesați de sumele pe care el le cheltuie în vacanțe. Ba mai mult, acesta a subliniat că tot ce s-a speculat în presă au fost doar „aberații ieftine'.

Nu vreau să fiu răutăcios sau lăudăros, dar cei care au inventat asta poate ar trebui să ia credit pe viață să meargă și ei… În fine, niște aberații ieftine. Una peste alta, „strâng' bani de „rate' pentru următoarea vacanță. Vă pupă Alexuț', a spus acesta.

Alex Bodi, despre cadourile pentru fostele iubite

Deși s-a speculat inclusiv faptul că afaceristul le-ar fi făcut cadouri fostelor partenere de viață în timp ce se afla cu Ema Uta, Alex Bodi a luat atitudine. El a subliniat că nu mai are niciun interes pentru femeile care au făcut parte din viața lui.

'Vreau să subliniez că nu am trimis flori niciunei foste și ca nu am interese pentru foste iubiri. Eu sunt un bărbat care și asumă tot, nu m-am ascuns, că sunt prea mare și nu merge', a punctat Alex Bodi.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton