Alex Bodi a ajuns la Tribunal, în cătușe. Judecătorii au decis: a fost eliberat!

 Lupescu Anca
.

Alex Bodi a ajuns la Tribunalul Dolj, în cătușe și acum urmează să fie judecată propunerea de arestarea preventivă pentru 30 de zile, fiind suspect într-un dosar de proxenetism. Ieri, Alex Bodi a fost săltat de mascați din propria locuință, după ce ar fi fost implicat într-o rețea de proxenetism. Tot ieri, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi a fost adus în cătușe la tribunal, urmând ca magistrații să decidă dacă va rămâne în arest.

UPDATE ora 20.40. După aproximativ 5 ore de audieri, Alex Bodi a fost eliberat. Potrivit Spynews, avocatul lui a transmis că acesta se poate bucura din nou de libertate, acum, după 24 de ore petrecute în arest. Cu toate acestea, cercetările în acest caz continuă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mascații DIICOT au intrat noaptea în vila lui Alex Bodi, după ce afaceristul ar fi jucat un rol important într-o rețea de trafic de carne vie și proxenetism. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a fost săltat de mascați, sub privirile îngrozite ale noii sale iubite, Daria Radionova!

Alex Bodi a ajuns în aceste momente la tribunal, în cătușe, după ce și-a petrecut noaptea în spatele gratiilor. Afaceristul a fost adus în fața judecătorilor cu o propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, scrie spynews.ro.

Citește și: Inevitabil va fi bine! Cum au hotărât Andra și Cătălin Măruță ca Eva și David să devină persoane publice:'Sunt dezinvolți în fața camerelor. Dacă ei vor să filmăm, filmăm. Dacă nu, nu.' / EXCLUSIV

Citește și: Viviana Sposub, confesiuni neașteptate despre relația cu George Burcea:'Părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună' / EXCLUSIV

Citește și: Lavinia Pârva, primele declarații despre zvonurile că ar divorța. Soția lui Ștefan Bănică a renunțat la verighetă:’Momentan suntem îndrăgostiți’

Citește și: Vladimir Găitan și soția lui, Tunde, poveste de dragoste ca-n filme:„M-am îndrăgostit la prima vedere și în trei luni ne-am căsătorit’

Tot luxul și opulența pe care le afișa Alex Bodi au fost date acum uitării. Asta pentru că lucrurile în viață se schimbă de la un minut la altul, iar în dacă în urmă cu câteva zile afaceristul se lăuda pe rețelele sociale cu viața de lux, acum a ajuns după gratii, unde viața e destul de grea. Aseară, când a stat în arest, afaceristul a mâncat în arest o ciorbă cu carne de porc și mâncare de cartofi cu jumări.

img-3-4img-3-4

Ce avere are afaceristul

Alex Bodi are o avere în euro care se ridică la sume cu șase zerouri și un stil de viață pe măsură. Omul de afaceri deține o vilă în Pipera, pe care cândva a vrut să o vândă cu 875.000 de euro și se deplasează cu un avion privat în valoare de 13 milioane de dolari. Nu în ultimul rând, în garajul său și-au găsit locul mai mulți bolizi de lux, printre care un Rolls-Royce Wraith, un Mercedes-Maybach S 650 și un Mercedes-AMG G 63, un Ferrari Pista 488, un Lamborghini Aventador SV, dar și un SUV Lamborghini Urus.

Din păcate pentru el, acum Alex Bodi trebuie să dea declarații în fața oamenilor legii, după ce ar fi fost ridicat de autorități de la locuința sa, fiind suspectat de legături cu rețelele mafiote.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton