Dan Bittman șochează din nou! Acum, susține că Andreea Esca a înscenat că a avut COVID-19: ”Nu e nimic adevărat acolo”

 Stamen Diana
.

Dan Bittman uimește pe toată lumea cu declarațiile pe care le face, inclusiv că artistul nu crede că Andreea Esca a avut COVID-19. Vedeta consideră că prezentatoarea TV și-a înscenat boala.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Când numărul cazurilor de COVID-19 depășeste 10.000, Dan Bittman continuă să nu creadă în existența virusului. Solistul de la Holograf nu crede în gravitatea pe care o are noul coronavirus. De asemenea, Dan Bittman pune la îndoială faptul că Andreea Esca a avut COVID-19 și este de părere că aceasta și-ar fi înscenat boala.

'S-au căutat atâtea și atâtea exemple, au vrut să găsească și în lumea sportului, au vrut să găsească și în lumea televiziunii, cum a fost Andreea Esca. Au vrut să găsească la un moment dat chiar și în lumea asta, a noastră, a artiștilor, a cântăreților… Dacă cred că Andreea Esca și-a înscenat boala? Da, cred că da! Cred că nu e nimic adevărat acolo. E părerea mea! E prietenă cu mine, dar… părerea mea e că nu e nimic adevărat. Am văzut oameni care au trecut prin chestia asta, nu așa se trece și nu așa se revine la știri, veselă și ferice!', a declarat Dan Bittman la o emisiune online moderată de Mădălin Ionescu.

Deși avea o relație foarte bună cu Andreea Esca, Dan Bittman nu s-a ferit să spună public că nu crede că vedeta de la ProTV a fost infectată cu COVID-19.

bittman-odagiu3-1bittman-odagiu3-1

Dan Bittman nu crede în existența COVID-19

Solistul de la Holograf susține că el este de părere că virusul nu există. Dan Bittman a avut o serie de declarații controversate, seria atacurilor începând în urmă cu mai bine de câteva săptămâni cu o postare pe rețelele de socializare. Artistul susține că motivul pentru care a avut reacții atât de dure a fost incoerența autorităților.

Citește și: Horia Brenciu reacționează la scandalul stârnit de Dan Bittman privind boala COVID-19: „Zice niște lucruri din frustrare'

Citește și: După declarațiile privind „minciuna COVID”, Dan Bittman s-a răzgândit: „Cred în acest virus. Nu sunt genul de idiot care să…”

Citește și: Andreea Bălan, declarații despre momentele cumplite prin care a trecut, după ce a ajuns de urgență la spital: 'Îmi făcusem testamentul'

Citește și: Cum a reacționat Alex Bodi la venirea mascaților și ce au găsit oamenii legii în locuința sa. Filmul evenimentelor

După ce a făcut declarațiile controversate, vedeta a recunoscut că a fost contactat de mai multe persoane pentru a se asocia în diverse miscări politice.

'Nu am primit nici un leu și n-o să primesc niciodată nici un leu. Mă caută o grămadă de lume să-mi propună tot felul de acțiuni în comun, să mă alătur lor și așa mai departe. Nu am de ce, pentru că, repet, eu nu fac politică, eu nu am făcut-o niciodată, dar îmi doresc ca eu și copiii mei și generațiile de acum încolo să poată vorbi liber oriunde. Totul a început de la o postare de la mine pe pagină, unde nu am followeri, dar una din prietenele mele, Emma Zeicescu, a văzut postarea și mi-a luat un interviu. Și după ce mi-am spus o părere pur și simplu pentru că pot să mi-o spun, de acolo a început toată nebunia', a mai spus Dan Bittman.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton