Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu au aniversat 9 ani de căsnicie. Imagini neștiute de la nunta lor

 Oana Pantazi
.

Recent, Alessandra Stoicescu și soțul ei, Sergiu Constantinescu, au aniversat 9 ani de căsnicie. Știrista a ținut să marcheze acest moment important inclusiv în social media, unde și-a surprins fanii cu niște fotografii de colecție extrem de emoționante.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, ceo doi formând o familie de 9 ani și fiind părinții unei fetițe superbe, Sara, care a venit pe lume în 2019. Recent, știrista Antenei 1 și-a surprins fanii cu niște fotografii de colecție de la nunta ei, iar felicitările nu au întârziat să curgă.

Alessandra-Stoicescu5Alessandra-Stoicescu5

Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu au aniversat 9 ani de la nuntă

Pe 5 octombrie 2013, emoționați, Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu își uneau destinele și în fața lui Dumnezeu, în prezența nașilor Gabriela Firea și Florin Pandele, la Biserica Sfantul Spiridon cel Nou. Atunci, Alessandra a purtat o rochie superbă din dantelă creată chiar de către regretatul Răzvan Ciobanu, la vremea respectivă soțul ei mărturisind că i-au tăiat picioarele când a văzut-o.

Pe parcursul ceremoniei religioase, mireasa nu și-a putut stăpâni lacrimile, Alessandra și soțul ei ținându-se permanent de mână.

„Am avut emoții mari. A fost superb. Pentru noi, sufletește așa a fost”, dezvăluia, ulterior, Alessandra.

Citește și: Ce spune Alessandra Stoicescu despre al doilea copil, la 46 de ani: „Ca o minune…”

Citește și: Cum arată Alessandra Stoicescu în costum de baie, la 45 de ani.Poze sexy din Maldive

Citește și: Fiica lui Aurelian Preda, dezamăgită că niciun artist nu a fost prezent la parastasul de 6 ani al tatălui ei: „Mulți au uitat'

Citește și: Cum au sărbătorit Angela Rusu și Marius Moldovan 11 ani de relație: „Fiica noastră este…'

După ceremonia religioasă, a urmat o petrecere fabuloasă, la Palatul Snagov, la care au participat peste 350 de invitați.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am acest bărbat lânga mine și că viața va fi frumoasă cum a fost ziua de azi', a mai spus Alessandra.

Pe 29 iulie 2019, a venit pe lume micuța Sara, fiica lor, care i-a împlinit și mai mult.

Cum și-a cunoscut Alessandra Stoicescu soțul

Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu sunt aproape nu doar acasă, ci și la serviciu, pentru că el gestionează Intact Media Advisors, Intact Media Academy și este directorul Fundaţiei Mereu Aproape.

„Sergiu m-a schimbat, m-a deschis, m-a făcut să văd lumea un pic altfel. Îmi e şi frică să spun până la capăt, să nu îl mânii pe Dumnezeu, dar îmi e foarte bine, sunt foarte fericită şi mă simt completată de Sergiu. Suntem două jumătăţi ale aceluiaşi măr, cu toate cele…

Noi lucrăm împreună şi se spune că acest lucru nu e foarte bun, că poate să îţi afecteze relaţia. Noi, pentru că ne-am cunoscut la serviciu şi relaţia a evoluat către iubire, nu avem problema asta. Nu există pericolul de a ne duce acasă cu problemele de la serviciu. Am reuşit să ne creăm un echilibru şi chiar e jumătatea mea', dezvăluia Alessandra Stoicescu.

La rândul său, Sergiu Constantinescu a povestit că, deși o știa de mulți ani de pe sticlă, pe Alessandra a descoperit-o ceva mai târziu, când s-a și îndrăgostit de ea.

„Eu nu m-am îndrăgostit de cea de la televizor. Pe soţia mea am descoperit-o în 2011. Pe Sandra de la televizor o ştiam de mulţi ani. Cred că ne-am şi întâlnit, pentru că eu am lucrat în Antenă, la Cluj', a mărturisit Sergiu Constantinescu.

Sergiu Constantinescu a mai fost căsătorit o dată și are o fiică în vârstă de 25 de ani. Bianca Andreea se înțelege foarte bine cu mama ei vitregă, iar pe Sara Maria, surioara ei, o adoră.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton