Alec Baldwin, noi declarații privind ancheta referitoare la moartea Halynei Hutchins: "Oamenii care au bani nu sunt neglijenți"

 Dumitrache Laura
.

Alec Baldwin este unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood. Cu toate astea, se pare că întreaga sa cariera s-a năruit într-o fracțiune de secundă. În urmă cu aproape șase luni, actorul a împușcat-o mortal pe directoarea de imagini Halyna Hutchins, pe platourile de filmare. Familia acesteia l-a dat în judecată pe Baldwin. Actorul a oferit noi declarații despre procesul în care este implicat pentru moartea colegei sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Alec Baldwin este dat în judecată de familia regizoarei Halyna Hutchins, directorul de imagine a filmului „Rust'. Actorul a împuscat-o accidentat cu o armă de recuzită. Ancheta tragediei scoate la iveală noi detalii. Recent, actorul de 63 de ani a făcut o serie de dezvăluiri despre procesul în care este implicat.

Alec BaldiwnAlec Baldiwn

Incidentul în urma căruia Alec Baldwin a ucis-o pe directoarea de imagine Hutchins, pe platourile de filmare, este și acum disputat în întreaga lume. Ancheta tragediei de pe platourile de filmare a peliculei „Rust' nu va ajunge prea curând la un final. Într-un interviu, actorul a declarat că nu el ar fi apăsat pe trăgaci, ci arma cu pricina s-a descărcat.

Citește și: Fiica lui Alec Baldwin își apără tatăl, după ce a ucis o colegă, la filmări:„Eşti cea mai dezgustătoare…'

Citește și: Filmul incidentului în care Alec Baldwin a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins.De ce a îndreptat arma spre ea

Citește și: Horia Brenciu, sfaturi în dragoste pentru fetele sale:”Intrați în relații, dar asigurați-vă că…”

Citește și; Cristina Spătar s-a despărțit de Tibi, iubitul cu 21 de ani mai tânăr decât ea:„Sunt și mamă, și tată'

Alec Baldwin, noi declarații privind ancheta referitoare la moartea Halynei Hutchins

În acest weekend, Alec Baldwin a participat la Festivalul Internațional de Film Boulder, unde a făcut o serie de declarații despre procesul privind moartea Halyney Hutchins. Actorul a anunțat că colaborează cu poliția și ajută ancheta. În urmă cu o lună, familia Halyney Hutchins l-a dat în judecată pe ALec Baldwin.

„Aveți un grup de oameni, oameni implicați în proces, care au o atitudine de genul ‘Oamenii care sunt neglijenți nu au bani și oamenii care au bani nu sunt neglijenți. Toată cariera mea nu am avut niciun incident, și m-am bazat pe experții care declarau că arma e sigură și nu am avut nicio problemă și apoi s-a întâmplat asta. Bineînțeles, e un lucru incredibil, nici măcar nu știu ce să zic', a declarat Baldwin, relatează Elle.ro.

Muniția folosită de Baldwin la filmări era adevărată

Autoritățile din New Mexic au confirmat că muniția pe care actorul a folosit-o pe platourile de filmare Rust era una adevărată. În cadrul conferinței de presă, oamenii legii au declarat că glonțul care a ucis-o pe Halyna și l-a rănit pe Joel Souza era real.

Șeriful Adan Mendoza a dezvăluit că pe platoul de filmare au fost găsite 500 de cartușe, fiind vorba despre un amestec de cartușe oarbe, cartușe goale și muniție reală. Familia Halynei Hutchins a intentat proces împotriva lui Baldwin, susținând că atitudinea nepăsătoare și tăierea costurilor de producție au contribuit la moartea regizoarei.

Alec Baldwin: ” Eu nu am apăsat pe trăgaci”

În primul interviu televizat pe care l-a acordat după moartea tragică a directoarei de imagine, Alec Baldwin a fost întrebat dacă el a apăsat pe trăgaciul pistolului. Actorul a spus convins că nu el a apăsat pe trăgaci, ci arma s-a descărcat singură.

Întrebat din nou de un jurnalist dacă el a fost cel care a apăsat pe trăgaci, Baldwin a spus. „Nu, nu, nu. Nu aș îndrepta niciodată o armă spre cineva pentru ca apoi să o declanșez, niciodată', a spus actorul. Ulterior, departamentul șerifului din Santa Fe a răspuns acestor afirmații și contrazis informațiile. „Pistoalele nu se declanșează pur și simplu', a declarat șeriful Adan Mendoza la Fox News. „Așa că orice trebuia să se întâmple pentru a manipula arma de foc, el a făcut-o și a fost în mâinile lui.'

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton