Adriana Bahmuțeanu își dorește încă un copil, la 48 de ani: "O să fiu gravidă la nuntă!"

 Dumba Gabriela
.

Adriana Bahmuțeanu își dorește încă un copil, la 48 de ani, și anunță că la nunta cu George Restivan va fi gravidă. Bahmu este cu pregătirile în toi, urmând ca la petrecere să le cânte taraful lui Viorel Bogățeanu, nimeni altul decât finul Anamariei Prodan.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu dezvăluie că trăiește o lună de miere continuă de când l-a cunoscut pe George Restivan și își dorește foarte mult ca la nuntă să fie însărcinată. Bărbatul a cerut-o de soție din prima zi în care s-au cunoscut și s-a mutat special din America pentru a fi cu ea.

222222222222

Adriana Bahmuțeanu vrea să fie gravidă la nunta cu George Restivan

Prezenți la petrecerea dată de Anamaria Prodan, zilele trecute, Adriana Bahmuțeanu și George Restivan și-au găsit taraf pentru petrecerea de nuntă. Este vorba chiar de finul Prodancăi, Viorel Bogățeanu, care s-a oferit să le cânte în ziua cea mare.

Sunt într-o lună de miere permanentă, vreau să fac o petrecere, la caresă mă distrez cu toți prietenii mei, să dansam pe mese, că sunt fericită! La primăvară, așa, cred că facem!

Soțul vrea să facem nunta repede, ne uităm după localuri. Ginerică vrea aici că-i place în România. Să-i cânte Viorel Bogățeanu așa o melodie din în zona Banatului că el e de acolo.

Cu formația am vorbit! Vreau să mă simt bine, în jur de 100-150 de persoane vor fi. Mi-ajunge cu fițele cu fonfleurile, m-am săturat!', a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru Click!.

Mai mult, Bahmu vrea să fie mireasă gravidă.

Îl iau pe Viorel cu taraful și la botez! E an cu surprize ăsta! Încă nu sunt gravidă, dar urmează! Ce o vrea Dumnezeu! Poate facem nunta și botez în același timp!', a dezvăluit bruneta.

Citește și:Cum și-a cerut Denis Roabeș (The Motans) iubita, în căsătorie:„Și acum, după 5 ani, am impresia că…’ / EXCLUSIV

Citește și:Oana Zăvoranu a dezvăluit că trece printr-o perioadă grea:„Este cel mai sensibil moment al vieții mele. Nu îl știe nimeni’

Citește și:Aaron Carter a murit. Fratele lui Nick Carter de la Backstreet Boys avea 34 de ani:'Un moment foarte greu'

Adriana Bahmuțeanu a stabilit și nașii!

Adriana Bahmuțeanu a stabilit și cine sunt nașii pentru nunta ei cu George și încă se așteptă 'ok-ul' de la nașa Carmen Harra, cea care le-a și făcut cunoștință porumbeilor.

Avem și nași, e familia Ghilă, cel care are casa lui Will Smith din America și e tot în România, și Carmen Harra, invitata de onoare! Nu știm care e data, pentru că așteptăm de la Carmen Harra, prietena noastră din America. În funcție de ea, când vine, ne programăm nunta', a mai spus Adriana Bahmuțeanu pentru Click!.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au logodit pe 27 iulie, la biserică. Adriana are doi băieți din mariajul ei cu omul de afaceri Silviu Prigoană, iar George are și el un băiețel, care locuiește acum cu ei, în România.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton