Britney Spears suferă de o boală gravă: „Nu există niciun leac în afară de Dumnezeu”

 Calin Maria Bianca
.

Britney Spears suferă de o boală gravă. Îndrăgita și totodată controversata artistă nu traversează deloc o perioadă bună. Dacă în ultimele luni totul părea să se îndrepte spre bine, lucrurile au luat din nou o altă întorsătură. Cântăreața a făcut, recent, o serie de declarații despre problemele de sănătate cu care se confruntă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Britney Spears suferă de o boală gravă. Din nefericire, anunțul a fost făcut chiar de către celebra artistă pe conturile personale de socializare. Nu, nu este vorba despre o problemă de sănătate cu care se confruntă acum, ci de una cu care se luptă încă din anul 2019. În tot acest timp, Britney Spears a fost reținută în a da detalii despre starea ei, însă de data aceasta nu s-a mai ferit de gura lumii.

britney-8britney-8

Îndrăgita artista este foarte activă pe rețelele de socializare. De asemenea, nu ezită și le povestește fanilor ei diferite momente din viața sa privată. Și despre problemele de sănătate a vorbit pe larg, însă fiindcă nu o afectau vizibil, nu a inisitat pe subiect. Acum însă, boala cu care se confruntă nu-i dă pace și își face simțită prezența în corpul ei.

Citește și: Avocatul lui Britney Spears, dezvăluiri șocante despre sănătatea artistei.Starea ei psihică este ca a unui pacient aflat în comă

Citește și: Ce avere are Britney Spears la 39 de ani.Tatăl ei nu mai are controlul asupra banilor

Citește și: Armin Nicoară a recunoscut că a jucat la pariuri:'Aveam altă mentalitate, altă viață'

Citește și: Alex Zănoagă s-a împăcat cu Alex Bobicioiu pentru binele copilului:„Nu mai e nicio rivalitate. Cine știe ce o avea în cap…'

Britney Spears suferă de o boală gravă

Britney Spears le-a povestit celor care o urmăresc că suferă de leziuni nervoase pe partea dreaptă a corpului. De asemenea, a explicat că nu există un tratament sau un leac pentru boala gravă cu care se confruntă. Totuși, artista și-a găsit alinarea în dans, fiind singura metodă de a ameliora chinul.

Leziuni nervoase pe partea dreaptă a corpului… nu există nici un leac în afară de Dumnezeu, cred. Leziunile nervoase sunt cauzate uneori când nu primești suficient oxigen în creier… creierul tău se oprește literalmente… bla, bla, poveste veche… în acel loc nu am respirat când am fost acolo… leziunile nervoase provoacă părți ale corpului tău să amorțească. (…)', a declarat Britney Spears pe rețelele de socializare, potrivit SpyNews.ro.

Britney Spears: 'Mâinile îmi sunt complet amorțite'

Britney Spears le-a povestit pe larg celor care îi sunt alături și o urmăresc în mediul online ce înseamnă cu adevărat boala de care ea suferă. Artista a concluzionat prin a aduce la cunoștință tuturor că are zile în care nu poate face nimic, tocmai fiindcă se trezește cu mâinile amorțite. Mai mult decât atât, simte dureri insuportabile în zona capului.

'(…)Mă „împușcă' până la gât și partea care mă doare cel mai rău este tâmpla pe cap… mă ustură și este înfricoșător. (…) Leziunile nervoase fac ca anumite părți ale corpului meu să amorțească. Mă trezesc de cel puțin trei ori pe săptămână în pat și mâinile îmi sunt complet amorțite.”, a continuat Britney Spears pe rețelele de socializare.

Britney Spears a pierdut sarcina

După ce a scăpat de sub tutela tatălui ei, Britney Spears a ales să își trăiască viața așa cum a știut mai bine. Totul a fost roz o perioadă pentru ea, astfel că după căsătoria în mare secret, a urmat și anunțul unei sarcini. Toată lumea se bucura pentru ea și îi dorea tot ceea ce e mai bun, însă anunțul trist 'a bătut la ușă.' Artista a pierdut sarcina, iar anunțul a fost făcut cu o profundă durere pe rețelele de socializare.

'Cu cea mai profundă tristețe a noastră trebuie să anunțăm că ne-am pierdut copilul minune la începutul sarcinii. Acesta este o perioadă devastatoare pentru orice părinte. Poate că ar fi trebuit să așteptăm să anunțăm până am ajuns mai departe, dar eram prea încântați să împărtășim vestea bună. Dragostea pe care o purtăm unul celuilalt este puterea noastră. Vom continua să încercăm să ne extindem frumoasa familie. Suntem recunoscători pentru tot sprijinul vostru. Vă rugăm să ne acordați momente de intimitate în acest moment dificil', a scris Britney Spears pe Instagram.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton