Adriana Bahmuțeanu a avut sediu de campanie într-un birou de pompe funebre! Candidata la Primăria Sectorului 1, ședințe cu staff-ul printre sicrie!

 Oana Pantazi
.

Adriana Bahmuțeanu s-a numărat printre candidații la Primăria Sectorului 1, dar faptul că a avut ca sediu de campanie un birou de pompe funebre nu i-a purtat noroc…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu a avut unul dintre sediile de campanie un birou de pompe funebre și, oricât de înspăimântător ar părea, vedeta și staff-ul ei și-au ținut întrevederile printre sicrie.

Conform Wowbiz, dat fiind că unul dintre șefii ecologiștilor este și patronul unei firme de pompe funebre, acesta, prins cu afacerile, și-a invitat oamenii la sediul său de campanie din Chitila. Chiar dacă ecologiștii au, evident, și un sediu de partid, a fost aleasă această variantă deoarece s-a dorit să se scutească timp. Depret urmare, cu mic, cu mare, toată lumea a participat la ședințe într-un mediu cât se poate de liniștit…

Citește și: Cătălin Scărlătescu, interviu sincer despre viața personală: „Eu mă îndrăgostesc tot timpul”. Ce spune despre ultima dezamgire în amor/ EXCLUSIV

adriana-bahmuteanu-1-1adriana-bahmuteanu-1-1

Adriana Bahmuțeanu a pierdut alegerile

E greu de spus dacă cel mai ciudat loc de campanie le-a purtat ghinion ecologiștilor, cert este că, lipsită de experiență politică și aflată la prima ei experiență de acest gen, Adriana Bahmuțeanu a pierdut lupta pentru fotoliul de primar al sectorului 1, vedeta fiind învinsă de veterana (deja) Clotilde Armand.

Chiar dacă avea avantajul notorietății atât în mass-media și în social media, unde era exptrem de vizibilă, pentru Adriana Bahmuțeanu nu a fost de ajuns lupta dusă de pe contul ei de socializare. Chiar dacă a avut și câteva întâlniri în care a pus-o pe Clotilde Armand în dificultate și le-a promis alegătorilor ei că, dacă va câștiga, își va muta biroul în stradă, Adriana Bahmuțeanu a pierdut în cele din urmă prima ei luptă politică.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Nicușor Dan și Mirabela, soția lui: „Am făcut matematică pe plajă în Vama Veche și am mers la meciuri, stând la peluză”

FotoȘ Instagram, Wowbiz

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton