George Burcea și-ar neglija fetițele, după ce a început o relație cu Viviana Sposub. Andreea Bălan e foc și pară: ”Nu așa ar trebui să se comporte un tată”

 Stamen Diana
.

George Burcea și-ar neglija fetițele, Ella și Clara, după ce a început o relație cu Viviana Sposub, cea pe care a cunoscut-o la Ferma. Se pare că războiul dintre actor și Andreea Bălan este pe cale să se reaprindă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fostul soț al Andreei Bălan a mărturisit că atunci când se va întoarce acasă de la Ferma, prima dată va merge în vizită la fetițele sale, iar printre primele persoane pe care le va căuta va fi și Viviana Sposub. Se pare că George Burcea și-ar neglija fetițele, Ella și Clara, pentru că actorul ar fi mers acasă la ele după două săptămâni de la părăsirea competiției. Mai mult, Andreea Bălan ar fi extrem de deranjată că tatăl copiilor săi a ales să meargă cu mâna goală în vizită.

Citește și: George Burcea, declarații emoționante despre Andreea Bălan la Ferma. Reacția vedetei, după ce s-a difuzat totul la TV: 'Va exista pentru mine mereu'

'Nu se comportă prea fair-play. Andreea se aștepta ca atunci când iese din Fermă să meargă să-și viziteze fetele. Nu a făcut acest lucru. Cred că după două săptămâni de la terminarea filmărilor a fost în vizită, dar și atunci ar fi fost cu mâna goală. Nu așa ar trebui să se comporte un tată', ne-a mărturisit o persoană din anturajul Andreei Bălan, potrivit Cancan.

Se pare că artista s-ar fi plâns apropiaților că George Burcea și-ar neglija fetițele, după ce acesta și-a refăcut viața alături de Viviana Sposub.

Citește și: George Burcea, dezvăluiri neașteptate după despărțirea de Andreea Bălan: „A avut grijă a mea soție să mă dea în gât la poliție. M-a durut foarte mult”

George-Burcea-și-Viviana-Sposub-relațieGeorge-Burcea-și-Viviana-Sposub-relație

Motivul pentru care Andreea Bălan spune că George Burcea și-ar neglija fetițele

Artista s-a supărat extrem de tare pe fostul ei soț, că a ales să vină să-și vadă copiii după două săptămâni de la eliminarea din Ferma. Pe lângă asta, Andreea Bălan a fost surprinsă să vadă că George Burcea nu le-a adus nimic fetelor și a venit cu mâna goală să le vadă.

Andreea Bălan își dorește custodia exclusivă a Ellei și a Clarei, iar George Burcea știe acest aspect, motiv pentru care și-a angajat un avocat bun cu care creionează un plan de atac.

Citește și: George Burcea, acuzații dure, la Ferma: „Andreea Bălan vrea să obțină custodia totală a copiilor mei”

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton