Adrian Tamplaru, nașul lui Alex Bodi, condamnat definitiv la 2 ani și 3 luni de închisoare cu executare

 Lupescu Anca
.

Adrian Tâmplaru, nașul lui Alex Bodi, a fost condamnat definitiv la 2 ani și 3 luni de închisoare cu executare pentru un scandal în Mamaia, de acum 3 ani, în care s-au folosit arme albe. Afaceristul a pierdut apelul în procesul în care a fost judecat. Magistrații Curții de Apel Constanța au decis ca Adrian Tâmplaru să fie trimis la închisoare pentru 2 ani și trei luni, pentru tulburarea liniștii publice.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Totul s-a întâmplat în anul 2017, când Adrian Tâmplaru a fost implicat într-un scandal în stațiunea Mamaia. Afaceristul a avut parte de o încăierare cu un alt grup, apropiat al unui clan interlop din Capitală Atât nașul lui Bodi cât și rivalul lui au fost înjunghiați în scandalul din club.  

Conform informațiilor din dosar, conflictul a început după ora 04:00 dimineața, atunci când liderul grupării interlope a încercat să intre în club împreună cu aproximativ 10-12 persoane. Agenții de pază l-au identificat ca fiind un personaj violent și i-au interzis inițial accesul, însă până la urmă, tânărul i-a convins pe bodygurazi să-l lase înăuntru alături de 3 însoțitori.O oră mai târziu a apărut și Adrian Tâmplaru împreună cu 12 prieteni , iar aceștia s-au așezat la o masă apropiată de ceilalți, potrivit wowbiz.ro.

'Contrar celor afirmate de martorii audiați în cauză și de inculpați, instanța reține faptul că punctul culminant al încăierării dintre cele două grupuri a  avut loc în interiorul localui, unde s-au folosit cuțite, fiind tăiați la nivelul brațului drept inculpatul S. Costin și inculpatului Tâmplaru A.

Faptul că încăierarea s-a desfășurat  și în interiorul clubului rezultă din imaginile surprinse de camera de surpaveghere a martorului S.D. unde, la ora 06.40.29 , agentul de securitate S. D. îi spune colegului său S-au tăiat, Jane! Varză s-au făcut!', iar la câteva secunde după, la ora 06:41:49, din interiorul clubului iese inculpatul M. A. G., a cărui cămașă albă prezenta urme de dimensiuni mari de sânge.

486061486061

De altfel, inculpatul M. A. G. recunoaște faptul că de la o simplă agresiune verbală lucrurile au degenerat, ajungându-se ca un individ necunoscut să-l taie pe Tâmplaru A. în zona brațului drept, când conflictul a luat amploare îndepărtându-se în partea dreaptă a clubului, confirmând aspectele surprinse de camerele de supraveghere. Referitor la urmele de sânge de pe cămașa sa, inculpatul a menționat că este posibil să provină de la inculpatul S. Costin, de care s-a atins în timpul altercației, când a vrut să aplaneze conflictul',se arată în dosar.

În acel moment au intervenit agenții de securitate care au încercat să aplaneze conflictul, fără mare succes. Aceștia au reușit, totuși, să scoată gruparea lui Tâmplaru din local și i-a propus lui Costin S să folosească o altă ieșire, pentru a nu se intersecta cu primii. Răspunsul acestuia, consemnat la dosar: 'noi suntem șmecheri, nu ne e frică de nimeni, noi ne batem cu toată lumea'.

Detalii din dosarul lui Adrian Tâmplaru

'Astfel, la ora 06.40.20, se observă cu inculpații Tâmplaru, M. A. G. și M. A. I. îi așteaptă pe ceilalți coinculpați din grupul lui S. Costin în poziții pregătite pentru agresiune.

Deși se aude cum un agent de securitate îi roagă să se liniștească întrucât vor veni lucrătorii de la jandarmerie, inculpatul Tâmplaru A. îl bruschează pe agent și îi spune să-l lase în pace, uitându-se în acest moment după celălalt grup, care nu întârzie să apară.

La ora 06:42.27, inculpatul Ițu F.,  îmbrăcat într-o cămașă cu mânecă scurtă în carouri și pereche de pantaloni scurți bluejeans, având în mâna dreaptă un obiect ce pare a fi cuțit, iese furios din local și încearcă să lovească cu mânerul cuțitului în zona capului o altă persoană de sex bărbătesc îmbrăcată cu un tricou de culoare neagră și pantaloni scurți tip bluejeans, însă această lovitură este blocată, în acest timp lângă numitul Ițu F. a căzut pe sol o persoană de sex bărbătesc, îmbrăcat cu o cămașă cu model floral și pantaloni de tip bluejeans.

La 06:42:29, numitul Ițu F. este atacat cu pumnul de către o persoană de sex bărbătesc îmbrăcată cu o camășă de culoare închisă, pantaloni de culoare deschisă ridicați peste nivelul gleznelor și pantofi sport de culoare albă, însă numitul Ițu F. reușește să evite lovitura. În continuare persoanele prezente în fața clubului Crazy se îngrămădesc unele dintre aceste persoane fiind vizibil deranjate de cele petrecute. De asemenea se observă agenții de pază ai Z. Escort, încercând să aplanezeze conflictul.

La ora afișată 06:42:42 în cadru S. Costin fiind cu spatele către cameră. Acesta este îmbrăcat cu un tricou de culoare albă cu guler, inscripționat pe spate „Philipp Plein”, iar pe mâna dreaptă în zona antebrațului și până în zona palmei se observă o pată de culoare roșie. Se observă cum  acesta, deși mai puțin agresiv, se îndreptă spre zona centrală a conflictului pentru a participa din nou la încăierare.

În continuare, la ora afișată 06:43:40 se observă cum grupul de aproximativ 8 persoane din care fac parte și Tâmplaru A, V. R.-G. și M. A. G. se apropie de S. Costin, Pamblică C., Ițu F. și G. I., între aceștia se poartă un dialog pe un ton agresiv auzindu-se replica  'Bă nu mai te umfla că o iei rău”.

'La ora afișată 06:44:07, o persoană din grupul lui Tâmplaru C. A. încearcă să-l lovească pe S. Costin, cu pumnul mânii stângi în zona capului însă acesta din urmă evită lovitura. De asemenea se poate observa cum Tâmplaru C. îi spune inculpatului S. Cătălin: „Hai bate-te! Bate-te!” .

Citește și: Cum se înțelege Raluca Bădulescu cu părinții, la 46 de ani:'Chiar dacă s-au supărat privind unele alegeri pe care le-am făcut…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arăta Simona Hapciuc de la Survivor, înainte de operațiile estetice.Și-a mărit sânii și buzele

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a suferit de depresie după divorțurile de Prigoană:„Mi-a fost greu să-mi asum un eșec!’

În intervalul 06.44.00 – 06.44.34, cele două grupuri își aplică lovituri unii altora, grupul lui Tâmplaru C. fiind în superioritate numerică și mai agresiv.

La ora 06.44.35, agenții de pază au încercat să stopeze agresiunile dintre cele două grupuri folosind spray iritant lacrimogen, reușind să-i despartă, iar la ora 06.44.53 au ajuns la fața locului lucrătorii Jandarmeriei',se mai arată în dosarul cauzei.

Inclupații nu și-au recunoscut fapta și au spus că între ei a fost doar 'o discuție mai aprinsă'. Mai mulți martori și-a schimbat declarațiile, inclusive agenții de pază care au spus că nu au vîzut mare lucru pentru că erau destul de obosiți.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton