George Burcea a cunoscut-o pe mama Vivianei Sposub! Ce părere are "soacra" despre iubitul fiicei sale

 Cica Cristina
.

Relația dintre Viviana Sposub și George Burcea pare să meargă de minune! Cei doi par mai îndrăgostiți ca niciodată și relația a trecut deja la alt nivel! Din spusele Vivianei se pare că fostul partener al Andreei Bălan și-ar fi cunoscut deja „soacra”, ce are o părere bună despre actualul iubit al fiicei sale!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

George Burcea și Viviana Sposub s-au îndrăgostit și au început o relație pe când erau concurenți la Ferma. Sărutul controversat a pus la acel moment punct speculațiilor, iar între timp relația lor s-a consolidat. Mai mult, cei doi au locuit o perioadă scurtă împreună, când au fost infectați cu COVID-19.

George-Burcea-Viviana-Sposub-1George-Burcea-Viviana-Sposub-1

O fotografie recentă postată de Viviana Sposub pe rețelele de socializare a atras o serie de aprecieri, dar și de comentarii. În dreptul fotografiei, asistenta TV a transmis un mesaj din care se înțelege că George Burcea a cunoscut-o deja pe mama ei. Cei doi s-ar înțelege bine, având în vedere părerea bună pe care ar avea-o despre fostul partener al Andreei Bălan.

Ce părere are mama Vivianei Sposub despre George Burcea

Viviana a reconfirmat cât de tare se iubesc și a subliniat că mama ei îi sprijină, spunându-le cât sunt de frumoși.

Frumoși suntem (cel puțin așa a zis mama), de iubit… ne iubim, sănătoși să fim! La mulți ani', a transmis Viviana Sposub.

„Vă mulțumesc din toată inima de moldovan”, însă nu înainte de a-i reaminți iubitei sale ce sentimente nutrește pentru ea.

A urmat un val de comentarii pozitive la adresa cuplului: 'Cel mai tare cuplu din România!', 'Parcă e și mai frumos Brucea de când e cu tine! Ce face iubirea din om!', 'Atât de mult vă completați! Un cuplu FRUMOS, sper să vă iubiți până la adânci bătrânețe!', 'La mulți ani, George! Mă bucur atât de mult că băiatul meu tot e CAPRICORN! Asta înseamnă multe.. înseamnă un BĂRBAT ADEVĂRAT în viitor!', 'Chiar sunteți foarte frumoși împreună!!! Sănătoși să fiți!!'.

Citește și: Cum a început relația dintre George Burcea și Viviana Sposub:”Nu a fost nimic sexual. Mi-a fost destul de greu…”

Citește și: Are Viviana Sposub silicoane? Iubita lui George Burcea spune adevărul:”Am fost extrem de complexată”/ INTERVIU

Citește și: Viviana Sposub, de partea Andreei Bălan în procesul de divorț cu George Burcea!”I-a spus, clar, că mai bine cedează”

Citește și: Lidia Buble, mesaj pentru Răzvan Simion, la un an de la despărțire:„Încă îl mai iubesc!'

George Burcea și Viviana Sposub și-au cunoscut reciproc familiile

George Burcea și Viviana Sposub au considerat de cuviință că este timpul să-și cunoască reciproc familiile. Își promiseseră de mult timp acest lucru, iar puțin înainte de sărbători au respectat ce-și puseseră în gând.

Au plecat în Botoșani pentru a petrece sărbătorile de iarnă cu familiile lor. Prima întâlnire a fost cu Bianca, sora Vivianei și iubitul acesteia. Din filmulețele postate pe rețelele de socializare, actorul pare să se fi integrat de minune în familia iubitei sale.

Viviana Sposub a fost în culmea fericirii, avându-i alături pe iubitul, sora sa cu care se înțelege foarte bine și cumnatul ei. Au ciocnit câte un pahar de șampanie și s-au distrat de minune la întâlnire.

George Burcea i-a prezentat-o bunicii pe Viviana Sposub

Următoarea vizită a fost la bunica lui George Burcea. Actorul a postat o ftografie cu bunica Maria, care a făcut furori pe rețelele de socializare. Totodată, în dreptul imaginii a scris un mesaj emoționant.

‘Bunica – 84 de ani, 4 copii, 8 nepoti, 6 strãnepoti si nucul din spate pe care l-a pus în anul 2000 …ca sã-i tinã umbrã la bãtrânete. Te iubim mult. Cu totii. ❤️, a transmis George Burcea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton