Adrian Mutu, adevăratul motiv al divorțului de Alexandra Dinu: „Simțeam așa, ceva ca o senzație de sufocare. Relația nu a mers din cauza...”

 Dumitrache Laura
.

Adrian Mutu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de Alexandra Dinu. Adrian Mutu și Alexandra Dinu au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Deși relația lor avea să se termine brusc, cei doi au împreună un băiat, pe Mario. Recent, fostul fotbalist a dezvăluit care a fost adevăratul motiv care a dus la divorțul de frumoasa actriță Alexandra Dinu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Adrian Mutu, adevăratul motiv al divorțului de Alexandra Dinu. Alexandra Dinu și Adrian Mutu au trăit o poveste de dragoste frumoasă, dar scurtă. Fostul fotbalist a lansat prima sa carte autobiografică Revenirea din Infern, Povestea Neștiută a Vieții Mele', și a menționat cum a decurs relația cu frumoasa actriță, dar și ce i-a determinat să meargă pe drumuri separate.

adrian mutu si alexandra dinuadrian mutu si alexandra dinu

Adrian Mutu, 43 de ani, se află la a treia căsătorie. Cu toate astea, femeia care avea să-l facă tată pentru prima oară este Alexandra Dinu, fosta jurată de la Românii au Talent. Cei doi s-au cunoscut când erau foarte tineri și s-au căsătorit foarte repede. La fel de repede au devenit părinți, dar neînțelegerile au apărut în relația lor și au divorțat.

Citește și: Adrian Mutu, mărturisiri despre consumul de droguri, la 20 de ani după scandalul de dopaj:„Viața este cu suișuri și cu coborâșuri, important este să…' / EXCLUSIV

Citește și:Adrian Mutu a pierdut procesul cu Alexandra Dinu și are poprire pe salariu!Câți bani trebuie să-i plătească fostei soții

Citește și:Theo Rose s-a accidentat la filmările pentru serialul Clanul. Ce a pățit artista:”Mi-a tumefiat zona. Aveam o mare vânătaie pe…”

Citește și:Florin Dragomir, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu, a fost eliminat de la Chefi la cuțite:„Nu pot să folosesc o amuletă pe tine. E umilitor'

Adrian Mutu, adevăratul motiv al divorțului de Alexandra Dinu

Adrian Mutu s-a retras din fotbal, dar rămâne unul dintre cei mai buni marcatori ai naționalei României. În vârstă de 43 de ani, Adrian Mutu a lansat cartea autobiografică Revenirea din Infern, Povestea Neștiută a Vieții Mele', unde a vorbit și despre despărțirea de Alexandra Dinu.

Acesta a povestit începutul relației cu Alexandra, mama fiului său, Mario. Ne-am întâlnit și a fost dragoste la prima vedere. Tineri, foarte tineri, eu, 21, ea, 19 ani. Abia plecasem în Italia, Alexandra rămânea în țară, era greu. Însă relația avansa, așa că am hotărât să ne gândim la căsătorie și, după șase luni, am făcut acest pas. Voiam ca Gică Hagi și soția sa, Marilena, să ne fie nași. Era idolul meu, se spunea că la EURO 2000 îmi predase ștafeta, așa că l-am rugat pe Giovani să vorbească să vadă dacă sunt de acord', povestește Adi Mutu în volumul Revenirea din Infern, Povestea Neștiută a Vieții Mele'. 

Adrian Mutu: „A fost o iubire fulgerătoare”

Adrian Mutu a mai dezvăluit în cartea sa că la scurt timp după ce a făcut nunta cu Alexandra, cei doi au fost asaltați de presă. Presiunea celebrității avea să le destrame căsnicia celor doi. Hagi și soția sa au fost nașii de cununie a lui Adrian Mutu și Alexandra Dinu, iar la scurt timp, cei doi au plecat în Italia.

„Marilena și Hagi au acceptat să ne fie părinți spirituali și în august 2000 ne-am căsătorit. A fost o iubire fulgerătoare, de adolescenți, aș spune chiar de copii. Dacă mă uit în urmă, cred că la acea vârstă, un bărbat nu e copt, mai are de mâncat mămăligă. Atenție, nu spun că cei care se căsătoresc tineri nu au șanse să rămână împreună, dar la noi nu a funcționat. Fiecare avea jobul său, eram vedete, simțeam presiune, peste tot pe unde mergeam. Presa era după noi, ne iscodea, voia să afle toate detaliile. Simțeam așa, ceva ca o senzație de sufocare.Nu jucam, viitorul meu era incert și asta mă apăsa. Relația nu a mers din cauza tinereții.'

Adrian Mutu a divorțat de două ori

Adrian Mutu s-a căsătorit prima dată cu Alexandra Dinu, de care a divorțat la scurt timp după ce au devenit părinți. Ulterior, fotbalistul s-a căsătorit cu Consuelo Matos, de care a divorțat în 2013.

Cei doi au împreună două fiice, Maya și Adriana. În prezent, Adrian Mutu este căsătorit cu Sandra Bachici și au împreună un băiat. 'Briliantul' a povestit că a avut de învățat și ambele căsnicii eșuate, iar acum are o familie frumoasă alături de Sandra și băiețelul lor.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton