Adrian Minune s-a distrat în același club cu Mario Fresh și Jador în noaptea scandalului din Mamaia! "S-a întâmplat din senin"

 Oana Pantazi
.

Scandalul petrecut weekendul trecut într-un club de fițe în Mamaia a avut și câțiva martori cel puțin la fel de faimoși ca protagoniștii… Printre aceștia s-a numărat și Adrian Minune, care a petrecut în același loc în seara cu pricina.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

La finele săptămânii trecute, în online s-a viralizat scandalul izbucnit într-un club din Mamaia în care au fost implicați Mario Fresh și Jador, cei doi artiști ieșind destul de șifonați din toată povestea.

Totul ar fi pornit de la refuzul lui Jador de a se poza cu niște domnișoare, incident precedat de un alt moment, petrecut cu o seară înainte, când artistul și grupul său de prieteni și-ar fi disputat o masă într-un alt club din stațiune.

Citește și: Emily Burghelea dezvăluie culisele demisiei de la Antena 1: „Vulpița a venit la mine să se plângă că Viorel o bate, avea ochiul vânăt și o vânătaie uriașă pe mână”. Ce s-a întâmplat după emisiune

Jador a călcat pe coadă pe cine nu trebuia…

Conform spynews.ro, în seara cu pricina în același club de fițe ar fi petrecut și Adrian Minune, lucru descoperit după ce doi cunoscuți de-ai ambilor artiști ar fi postat poze atât cu Jador, cât și cu Adrian Minune din același loc.

Deși Jador susține că totul a pornit din senin, lucrurile sunt departe de a fi stat așa, cel puțin conform martorilor. Aceștia susțin că Jador i-ar fi făcut avansuri iubitei unui „șmecher de oraș' și că acesta, împreună cu amicii săi, a vrut să îl învețe minte pe artist. Din nefericire, în toată povestea a intrat, absolut nevinovat, și Mario Fresh.

Adrian Minune nu a fost implicat în scandal, iar asta, cu siguranță, deoarece manelistul, obișnuit cu genul acela de oameni, de care a avut parte de multe ori la petrecerile la care cântă, a rămas la masa lui și nu a interacționat decât cu persoanele cunoscute.

Citește și: Ramona Bădescu a făcut confesiuni emoționante despre viața de mamă, la 50 de ani: „Îmi pare rău că Dumnezeu mi l-a dat acum, mai târziu” / EXCLUSIV

„E trist că oamenii sunt atât de răi”

După ce agresorii au ajuns la Poliție, au apărut și primele declarații ale artiștilor implicați în scandal, iar varianta lui Jador a contrazis de la bun început speculațiile conform cărora el ar fi fost cel care ar fi declanșat ostilitățile.

„S-a întâmplat din senin, oameni nebuni. Ajungi la mare să te distrezi și dai de așa ceva. E trist că oamenii sunt atât de răi în ziua de azi. Noi nu am deranjat pe nimeni. Suntem oameni ca toți ceilalți, avem viața noastră și ne distrăm si noi cum fac tinerii de vârsta noastră', a spus artistul, conform sursei citate.

unnamed-file-5unnamed-file-5

Pe de altă parte, tot mai multe voci susțin că totul i s-ar fi datorat lui JAdor, al cărui comportament arogant a dus la toată nebunia…

„Fetele au cerut să facă o poză și Jador ar fi răspuns că nu face poză. El refuză să facă poze. A fost o fază în care un om l-a invitat să cânte la nunta lui și i-a zis Ai tu bani de mine? Doar când îți vinzi un rinichi. Jador a fost foarte arogant probabil și din cauza anturajului’, au povestit Reea și Tina, două vloggerițe cunoscute în online, care au postat și imagini din timpul conflictului.

Citește și: Îl mai ții minte pe Wilmark, juratul de la Dansez pentru tine? Cum arată și cu ce se ocupă la 7 ani de la terminarea emisiunii: are o familie superbă!

Foto: Instagram, spynews.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton