Oana Zăvoranu a împlinit 47 de ani. Mesajul emoționant transmis de Alex Ashraf: "Mă bucur enorm că am luptat pentru noi, căci noi doi împreună vom crea istorie"

 Cica Cristina
.

Oana Zăvoranu a împlinit 47 de ani, prilej cu care soțul vedetei a ținut să-i transmită un mesaj emoționant, prin care să-și exprime sentimentele puternice pe care le nutrește față de soția sa.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Oana Zăvoranu a împlinit 47 de ani, iar cu această ocazie a primit o declarație de dragoste emoționantă din partea soțului. Se pare că lucrurile merg excelent între cei doi, armonia domnește și nimic nu pare să le poată umbri fericirea. Și-au găsit fericirea unul în brațele celuilalt și orice ocazie este ideală pentru a-și declara sentimentele.

Toți cei care o îndrăgesc pe artistă i-au transmis urări de bine printr-o serie de comentarii și mesaj, iar Oana Zăvoranu a ținut să le mulțumească tuturor pentru gândurile frumoase: „Mulțumesc mult de tot pentru toate urările și mesajele superbe pe care mi le-ați trimis de ziua mea! Mă simt bine in pielea mea și că am o gena de ‘Alien cum zice My Husby. Dragostea te face să fii frumos, iar sănătatea să poți sa te bucuri de ea…banii și faima nu fac decât să întregească tot acest tablou. All my LOVE”, a transmis Oana Zăvoranu.

Citește și: Ana Mocanu s-a despărțit de iubit. Fosta asistentă TV e din nou singură:'Eu am pus punct relației'

Dintre toate mesajele, de departe cel mai impresionant a fost cel transmis de soțul divei, Alex Ashraf, care și-a declarat dragostea pe rețelele de socializare, postând și o poză alături de soția sa, în care amândoi par extrem de fericiți.

Citește și: Cât timp rămân în aer particulele infectate cu COVID-19.Cercetătorii au demonstrat de ce este obligatorie purtarea măștii

Alex Ashraf: „Te iubesc și îți mulțumesc că exiști în viața mea”

„La multi ani Iubirea mea. Sunt gelos pe frumusețea ta, și îți doresc să te țină încă pe atât, pentru că ai o gena de Alien. Hastag -> eu îmbătrânesc și tu întinerești pe zi ce trece.. Azi de ziua ta, îți doresc ca visul și dorința ta să se îndeplinească. Mă bucur enorm că am luptat pentru noi și tu la fel, căci noi doi împreună vom crea istorie.

Poza asta arată fericirea și puterea de iubire pe care o producem când ne privim unul pe celalalt… tu, iubirea mea, însemni respirație, căldura , emoție, plăcere, distracție și tot ce-i mai frumos pe lumea asta… Te iubesc și îți mulțumesc că exiști în viața mea și datorită ție, soțul tău trăiește o viață perfectă, ca într-o poveste frumoasă fără sfârșit.

Îți doresc multă sănătate, fericire și tot ce-i mai frumos pentru tine. Vreau să ai o viață alături de mine așa cum îți dorești. Al tău Husby forever”, a transmis soțul Oanei Zăvoranu.

Citește și: Ramona Bădescu a făcut confesiuni emoționante despre viața de mamă, la 50 de ani:„Îmi pare rău că Dumnezeu mi l-a dat acum, mai târziu' / EXCLUSIV

Oana-Zavoranu-1Oana-Zavoranu-1

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton