Adrian Fetecău de la grupul Vouă, devastat după ce fiica lui a suferit o operație complicată: "Să-ți vezi fata în cârje, am suferit enorm!"

 Oana Pantazi
.

Adrian Fetecău, liderul grupului Vouă, a trecut recent prin momente dificile, după ce fiica sa, Irina, aflată în Top 200 dele mai bune jucătoare de tenis din lume, a suferit o accidentare la picior și a trebuit să fie supusă unei operații complicate. Iată ce povestește tatăl reputatei tenismene!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Adrian Fetecău a trecut, în această primăvară, prin momente pe care doar un părinte și le poate imagina, fiica lui, tenismena Irina Fetecău (26), fiind operată la genunchi, din cauză că, în timp, i s-au ros cartilagiile. Din păcate, acest eveniment neplăcut a obligat-o pe Irina să-și stopeze pentru o perioadă activitatea competițională, într-un moment în care cariera ei se afla în plină ascensiune.

29510938_752321188310293_5967605158509594899_n29510938_752321188310293_5967605158509594899_n

Adrian Fetecău, marcat după ce fiica lui, Irina, a fost operată

Într-un moment extrem de favorabil pentru cariera ei, Irina Fetecău a fost nevoită, din cauza unor probleme de sănătate, să ia o pauză de la activitatea competițională. Reputata sportivă a suferit o accidentare la genunchi și, dat fiind că în timp i se roseseră cartilagiile, a trebuit să fie supusă unei operații destul de dificile. Tenismena a profitat însă de pauza de la activitatea competițională pentru a-și da disertația la master.

Citește și: Adrian Fetecău: „Trei membri ai grupului Vouă au avut COVID”. Ce a dezvăluit despre Marinela Chelaru

Citește și: Anamaria Prodan a dezvăluit ce scrisoare i-a trimis Traian Băsescu, acum doi ani: „Mare noroc a avut Reghe!”

Citește și: Oana Zăvoranu, trimisă în judecată pentru șantaj, după ce directorul Spitalului Colțea i-a făcut plângere penală: „Mi-au zis că notarul este prieten”

Citește și: Alexandru Ciucu, vizibil afectat de divorțul de Alina Sorescu. Cum a fost fotografiat creatorul de modă, pe stradă

'Acum, Irina se reface după o accidentare din luna martie. A suferit o operație la genunchiul drept, cartilagiile s-au ros în timp. Să-ți vezi fata mergând trei săptămâni în cârje, prin casă, fără să pună piciorul jos, numai părinte să nu fii, am suferit enorm!

Exact acum 21 de ani a început tenisul, la Dinamo, azi are iar antrenamente aici, sunt alături de ea. N-am știu niciodată la ce te înhami, cu acest sport. Irina a făcut recuperare, înot, acum a revenit la mici antrenamente, mai are de recuperat la mobilitate. În această pauză forțată, fata mea a realizat însă și lucrarea de disertație pentru examenul de master la Universitatea București, pe care îl va susține azi. Licența a luat-o în științele comunicării și relații publice, iar masterul în jurnalism tematic', ne-a mai declarat Adrian Fetecău, liderul grupului Vouă, dar și cunoscut comentator sportiv, pentru ego.ro.

Irina Fetecău: „Aș vrea să le pot lua grija zilei de mâine”

Cu un palmares sportiv impresionant, aflată în Top 200 cele mai bune jucătoare de tenis din lume, are o relație foarte apropiată cu părinții ei și în special cu tatăl său, cel care a îndrumat-o spre sportul alb. Într-un interviu din 2016, tenismena vorbea cu multă emoție despre părinții săi, pe care, spunea ea, și-ar dori să-i vadă fericiți și lipsiți de griji.

„Tata m-a dus să fac tenis, i-a plăcut și lui, jucase și el un pic. Am început la Dinamo, cu doamna Alina Tecșor, care era și dânsa la începutul carierei. Mi-a plăcut foarte mult și uite că s-au făcut 15 ani de când am început să joc. Niciodată nu a fost o corvoadă, chiar dacă e mult de muncă, câteodată ești obosit și simți că ește secătuit de puteri. 

Părinții nu-mi cer nimic niciodată. Fiecare părinte așteaptă de la copilul său. Aș vrea să le pot lua grija zilei de mâine, să le pot oferi o casă, oriunde și-ar dori. Tata îmi spunea că și-ar dori să aibă o casă la Monte Carlo. Mi-ar plăcea ca într-o zi să i-o pot cumpăra. 

Să-i văd fericiți și sănătoși. Să le întorc ceea ce ei mi-au oferit. Sunt atâtea sacrificii, sunt atâția bani investiți, putea să-și ia casa singur. Primul turneu mare le va fi dedicat', declara Irina Fetecău, pentru Gazeta Sporturilor.

Foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton