Adrian Enache, pe mâinile medicilor din cauza problemelor de sănătate: „Simt puțină durere. E nevoie de recuperare”

 Dumitrache Laura
.

Adrian Enache, pe mâinile medicilor din cauza problemelor de sănătate. Adrian Enache este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. În vârstă de 55 de ani, artistul are un stil de viață sănătos, dar în ultima perioadă, Adrian Enache se confruntă cu câteva probleme. Cântărețul a mărturisit că este nevoit să facă recuperare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS,AICI!

Adrian Enache, pe mâinile medicilor din cauza problemelor de sănătate. Adrian Enache formează un cuplu de ani de zile cu Iuliana Marciuc. Cei doi au împreună un băiat, pe David, iar artistul mai are o fiică din căsnicia cu Corina. În ultima perioadă, artistul nu trece prin cele mai frumoase momente.

Adrian EnacheAdrian Enache

Adrian Enache a declarat că în ultimele zile nu s-a simțit prea bine, motiv pentru care a apelat la un medic specialist. Artistul trebuie să facă recuperare după ce i s-au uzat articulațiile și cartilajele.

Citește și: Cum se înțelege David, fiul cuplului Iuliana Marciuc – Adrian Enache, cu sora lui vitregă, Diana:„Atunci când se întâlnesc…' EXCLUSIV

Citește și: Cum gestionează Iuliana Marciuc și Adrian Enache momentele tensionate în relație:„Atunci când ies scântei…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cu ce se ocupă familia fraților Tate.Tatăl lor a fost campion mondial la șah

Citește și:Andreea Esca a intervenit sau nu în relația dintre Alexia și Mario Fresh:„Dumnezeu cu mila!' 

AAdrian Enache, pe mâinile medicilor din cauza problemelor de sănătate

Adrian Enache a declarat că în ultima perioadă nu trece prin cele mai frumoase momente. Artistul a început să meargă la ședințe de fizioteapie și kinetoterapie, după ce s-a jucat pe un teren de mini-fotbal. Pentru că suprafața era destul de dură, lui Adrian Enache i s-au uzat articulațiile, fiind nevoie să facă recuperare.

„Chiar acum o să merg la niște sedințe de fizioterapie. (…) Și ne îngrijim, îți dai seama că este nevoie să mă tratez căci în ultimul timp am jucat și pe teren de mini-fotbal și e suprafața mai dură, iar articulațiile se mai uzează și atunci este nevoie de recuperare. Fac fizioterapie, kinetoterapie', a mărturisit Adrian Enache, relatează spynews.ro.

Adrian Enache: „Fac o recuperare la clinică”

Celebrul artist a recunoscut că simte puține durere din cauza faptului că i s-au uzat articulațiile și cartilajele. De asemenea, partenerul Iulianei Marciuc a dezvăluit că trebuie să elimine lichidul sinovial, dar fără injecție, ci prin recuperare.

„De la uzura articulațiilor și a cartilajelor simt puțină durere și este puțin lichid sinovial și va trebui să-l eliminăm, dar nu cu injecție, ci prin deranj, curent electric și elemente de fizioterapie care sunt foarte benefice. Fac o recuperare la clinică… care este foarte dotată în materie de clinică medicală. Vreo zece ședințe',a mai spus artistul.

Adrian Enache a suferit o intervenție chirurgicală

În 2016, Adrian Enacge s-a confruntat cu o problemă de sănătate, ajungând de urgență la spital. Artistul a avut piatră la rinichi, pe care a eliminat-o cu ajutorul medicilor. Din fericire, intervenția s-a finalizat cu succes, iar la scurt timp a mers să susțină concertele programate.

„Am avut o mică problemă, am „născut” o piatră la rinichi. Se face piatră din orice, şi din apă plată. Am şi vazut-o şi seamănă cu o cristalită. Acum sunt bine şi mă pregătesc de un concert pentru copiii bolnavi de cancer,” declara artistul la acea vreme.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton