Adevărul despre banii primiți de Războinici, la Survivor. Ce e diferit față de Faimoși

 Oana Pantazi
.

După ce a revenit în țară de la Survivor, Sorin Pușcașu a făcut o mulțime de dezvăluiri din culisele show-ului și nu numai. Invitat recent de Jador în podcastul său, fostul concurent a dat detalii atât despre viața sa personală, cât și despre sumele pe care le-au primit Războinicii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Revenirea în țară, de la Survivor, a lui Sorin Pușcașu i-a dezamăgit pe nenumărații fani ai show-ului din Republica Dominicană. Tânărul, care s-a numărat printre cei mai iubiți concurenți din tabăra Războinicilor, a fost nevoit să părăsească Survivor din cauza unei accidentări care, din nefericire, nu doar că a fost extrem de gravă, dar a și agravat anumite afecțiuni preexistente.

Revenit în țară, Sorin a fost invitat la mai multe emisiuni, dar a participat și la podcastul lui Jador, căruia i-a făcut niște mărturisiri neașteptate.

so-2so-2

Sorin Pușcașu, adevărul despre banii primiți de Războinici la Survivor

După ce a revenit de la Survivor, în urma unei accidentări care l-a împiedicat să continue competiția, Sorin Pușcașu a făcut mai multe dezvăluiri din culisele show-ului, dar și despre viața sa personală. Fostul concurent a lăsat animozitățile trecutului la o parte și a acceptat să vină la podcastul găzduit de Jador. Conflictele sale cu Albert, rivalitatea cu Jador sunt acum de domeniul trecutului, așa că fostul concurent a vorbit fără rezerve.

Iar Jador i-a pus o mulțime de întrebări, la care Sorin Pușcașu a răspuns cu inima deschisă. Dacă unul dintre cele mai emoționante momente – cu care Jador a rezonat pe deplin – a fost cel referitor la copilăria sa, care nu a fost una perfectă, dat fiind că părinții săi s-au confruntat cu probleme materiale, a urmat și momentul adevărului privind sumele primite de Războinici la Survivor.

Citește și: Cine este Sorin Pușcașu de la Survivor. A trăit o dramă la 18 ani

Citește și: Sorin Pușcașu, despre problemele de sănătate dobândite la Survivor: „Situația mea s-a agravat'

Citește și: Roxana Ghiță de la Survivor, primele imagini cu noul iubit. Cine este bărbatul din viața ei

Citește și: Solistul trupei Maneskin, care a câștigat Eurovision, a făcut testul antidrog. „Suntem alarmaţi că…'

Citește și: Sărbătoare mare în familia actriței Dana Rogoz! Lia a împlinit un an: „Te iubesc infinit'

Jador l-a pus pe Sorin într-o situație delicată, aducând vorba despre banii pe care i-au primit el și colegii săi pentru Survivor. Dacă în echipa Faimoșilor situația fost diferită – Elena Marin a câștigat 2000 de euro pe săptămână, iar Jador, aproximativ 7000 -, în cazul Războinicilor lucrurile stau diferit. Chiar dacă a refuzat să dezvăluie sumele primite, fostul fotbalist a făcut o dezvăluire importantă.

„La Războinici este aceeași sumă pentru toți', i-a mărturisit Sorin Pușcașu lui Jador.

Războinicul ar putea ajunge pe masa de operație

Sorin Pușcașu s-a înscris la Survivor decis să câștige, însă problemele de sănătate, care s-au acutivat pe parcursul competiției, l-au obligat să abandoneze, spre dezamăgirea sa, dar și a nenumăraților lui fani.

„Eu am venit cumva șubred în această competiție, iar situația mea s-a agravat. Spre final am reușit să fac un RMN, iar din păcate rezultatele nu au fost bune. Am meniscul fracturat, am un tendon aproape să se rupă, iar la rotulă am o problemă din naștere. Dacă mi-aș reveni cu genunchiul și m-ar chema din nou, aș accepta fără să ezit. Orice aș spune eu acum, sunt sigur că nu aș fi văzut bine.

Eu nu am venit în această competiție să câștig, dacă aș fi câștigat era un bonus. Lumea mă acuză că am făcut strategii să rămân până la final',
a declarat Sorin, la Teo Show.

Și-a cerut iubita în căsătorie în aeroport

Sorin Pușcașu a ajuns, pe 22 mai, pe meleaguri românești, după ce a părăsit competiția Survivor România. Pe aeroport, acesta a fost întâmpinat de persoanele dragi, printre care și Laura, iubita Războinicului. Sorin Pușcașu a plâns de multe ori de dorul iubitei în Republica Dominicană și, drept dovadă că sentimentele lui sunt nobile și de o intensitate puternică, Sorin s-a întors cu inelul de la Survivor România.

Momentul a fost unul emoționant. Plus că și inelul a fost special, fiind făcut dintr-o scoică, realizat chiar de către el. Sorin Pușcașu și-a luat inima în dinți și i-a adresat iubitei lui marea întrebare: „Vreau să te întreb dacă vrei să fii mama copiilor mei”. Laura nu a stat pe gânduri și a rostit un DA din tot sufletul. Acestea fiind spuse, cei doi îndrăgostiți s-au luat în brațe și s-au sărutat.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton