Adelina Pestrițu a dus-o pe fiica ei, Zenaida, la Moș Crăciun, în Laponia: "Nu-i venea să creadă că e real ceea ce vede"

 Dumitrache Laura
.

Adelina Pestrițu a decis să-i ofere fiicei sale un Crăciun de neuitat. Așadar, împreună cu Virgil Șteblea și Zenaida, vedeta tv a plecat într-o călătoire de poveste în Laponia, pe tărâmul minunat al lui Moș Crăciun. Bruneta a postat numeroase imagini senzaționale pe Instagram, povestind și cum a reacționat fiica sa când l-a întâlnit pe Moș Crăciun.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adelina Pestrițu și-a dorit foarte mult să viziteze Laponia, iar pentru această călătorie s-a pregătit intens. Cu doar câteva zile înainte a cercetat foarte bine locurile pe care urma să le viziteze. Mai mult, vedeta a luat multe haine groase pentru ea, Zenaida și Virgil, pentru ca cele peste -20 de grade să nu îi împiedice să se bucure de o asemenea experiență.

Zenaida in LaponiaZenaida in Laponia

Adelina, Zenaida și Virgil au avut o întâlnire privată cu Moș Crăciun, iar micuța a rămas surprinsă când l-a văzut pe cel care aduce cadouri tuturor copiilor. Fosta prezentatoare TV și-a ținut fanii la curent cu activitățile sale sale din Laponia și a povestit despre experiența pe care a avut-o la casa lui Moș Crăciun.

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Adelina Pestrițu, din cauza celebrității.A ajuns la psiholog

Citește și: Adelina Pestrițu a explicat de ce și-a împodobit bradul de Crăciun cu „ciori”:„Să știți că…'

Citește și: Nick Casciaro, concurentul Loredanei, a câștigat X Factor.Artistul a plecat acasă cu 50.000 de euro

Citește și: Prima imagine cu Lilibet.Fiica lui Harry și a lui Meghan Markle apare pe felicitarea de Crăciun

Adelina Pestrițu, vacanță de poveste în Laponia

Adelina Pestrițu, împreună cu soțul său, Virgil Șteblea, dar și fiica lor au plecat într-o vacanță de neuitat. Cei trei s-au echipat corespunzător și au zburat în țara lui Moș Crăciun, Laponia. Bruneta a postat zeci de imagini pe rețelele de socializare, unde a povestit și cum a decurs întâlnirea cu Moș Crăciun. Adelina a declarat că Zenaida a fost extrem de fericită când l-a întâlnit pe Moș Crăciun.

Dacă noi am fost extrem de entuziasmați, Zeny este în extaz. Ajunși pe teritoriul Moșului Crăciun am coborât din mașina-transport privat și am fost preluați de un elf. În pădure, pe întuneric, unde mai zăreai câte un felinar aprins, în zăpadă stânga-dreapta. Am fost conduși de micul elf la Moș Crăciun, care ne aștepta la poarta înaltă din lemn, cu felinarul aprins, în mână. Cânta și ne zâmbea larg. Zeny s-a oprit și s-a uitat lung la el și parcă nu-i venea să creadă că e real ceea ce vede. Moșul a luat-o de mânuță și au început să meargă pe drumul din pădure plin ochi cu zăpadă și copaci cu crengile lăsate de la atâta ninsoare. Îi aștepta o sanie trasă de un ren. Era chiar Rudolf, cel cu nasul roșu. Rudolf și un elf.„, a scris Adelina pe Instagram.

Zenaida, extrem de fericită că l-a întâlnit pe Moș Crăciun

Adelina Pestrițu a mărturisit că Zeny nu va uita niciodată ziua în care l-a cunoscut pe Moș Crăciun. Micuța a avut parte și de o plimbare alături de Moș, fiind extrem de fericită și entuziasmată.

Zeny și Moș Crăciun s-au urcat în sanie și au pornit spre casa lui. Moșul i-a cântat tot drumul. Ajunși în fața casei, de la căldură iese Doamna Crăciun însoțită de un alt elf. Au luat-o amândoi de mână și au intrat în casă, de unde ieșea un miros cald de biscuiți dulci. Eram fascinați cu toții. Ne-am făcut confortabili, iar Zeny a fost invitată să facă biscuiți împreună cu Doamna Crăciun. A acceptat cu zâmbetul pe buze provocarea. A primit cadouri, au cântat, au dansat și au făcut multe poze. Totul fără ca să ne uităm la ceas sau să ne grăbească cineva. Absolut superb!', a mai spus Adelina.

Adelina Pestrițu își dorește o casă în Laponia

Adelina este foarte entuziasmată de peisajele din Laponia și a postat mai multe filmulețe la InstaStory. Bruneta a fost impresionată de căsuțele cochete de lemn, și le-a mărturisit fanilor că și-ar dori și ea o casă în Laponia. Îmbrăcată într-un costum de schi, Adelina nu s-a lăsat speriată de temperaturile scăzute. „Pot să plâng de fericire?', a spus Adelina intr-un clip video, bucuroasă că se află într-un peisaj de poveste.

Laponia a devenit un tărăm splendid pentru celebritățile din România. În această perioadă și artista Mira se află la Polul Nord, bucurându-se de o plimbare cu sania, trasă de câini huski.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton