Horoscop 26 decembrie 2021. Zodiile care trebuie să pună bani la ciorap

 Dumba Gabriela
.

Horoscop 26 decembrie 2021. Moș Crăciun a fost darnic cu unii nativi, dar și ei au cheltuit peste măsură în această perioadă. Astfel, astrologii sfătuiesc unele zodii că ar fi bine să pună bani la ciorap pentru că există riscul unor pierderi financiare. Iată care sunt zodiile sfătuite să economisească bani!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 26 decembrie 2021 pentru Berbec

În ultima săptămână, Berbecii au avut multă grijă pentru familie, multe lucruri de făcut și poate de recuperat ceva ce n-au rezolvat. De asemenea, sfârșitul de an a venit cu cheltuieli mari și neprevăzute, așa că în următoarea perioadă trebuie să facă economii.

Horoscop 26 decembrie 2021 pentru Taur

Multe vizite și diverse sarcini de rezolvat pentru acest sfârșit de an. Pe acasă, Taurii sunt foarte eficienți, lucrează bine și le și place, mai ales dacă e și vorba de o activitate artistică, creativă. Chiar și când e vorba de gătit. Nu vă mirați dacă veți vedea Taurii din famile răsturnând oale și tigăi prin bucătărie, așa pe sfârșit de an, cum n-au mai făcut de mult timp.

Horoscop 26 decembrie 2021 pentru Gemeni

Grijă pentru bani în perioada asta și li se recomandă să fie zgârciți, foarte economi, să cheltuiască doar atât cât este nevoie. Multe discuții conjugale astăzi, în special de la bani, desigur. Puneți bani la ciorapi, dragi Gemeni! Veți începe noul an mai bogați și evitați astfel și discuțiile din casă.

Horoscop 20-26 decembrie 2021 pentru Rac

Multe emoții, multe griji pe capul lor sau au sentimentul că trebuie să fie prezenți, de ei depind multe lucruri, ar fi bine să se gândească și la ei și să-și liniștească sufletul. să-și liniștească sufletul, să lase un pic lucrurile să curgă în voia lor. Racii sunt foarte preocupați să iasă lucrurile perfect, se concentrează, însă, bine și rezolvă multe lucruri, spune astrologul.

Citește și: Cum s-au fotografiat Dan Negru și Florin Piersic, în Dubai:„El a văzut toată lumea, mai puţin ‘

Citește și: Povestea de dragoste dintre Prințesa Diana și Dodi Fayed, în noul sezon The Crown

Citește și: Pepe, la 10 ani de la divorțul de Oana Zavoranu:„ Eu am luat-o de la zero în momentul ăla!’

Horoscop 26 decembrie 2021 pentru Leu

Poate nu sunt într-o formă energetică foarte bună luni și marți sau nu sunt pe acasă – trebuie să se adune de pe unde au avut lucruri de rezolvat. Se simt detașați sau desprinși de vuietul acestor zile. Au mult unor, iau lucrurile în ușor și cumva îi inspiră și pe cei din jur.

Horoscop 26 decembrie 2021 pentru Fecioară

Foarte active și foarte sociale, le pasă mult de ce se întămplă cu cei din jur. Au nevoie însă de liniște, să se centreze și să se adune în perioada asta. De Crăciun, lucrurile au foarte bune și au fost în centrul atenției, dar acum este recomandată o perioadă de pauză.

Horoscop 26 decembrie 2021 pentru Balanţă

Atmosfera este mai destinsă, mai veselă, probabil că luați lucrurile un pic mai ușor astăzi, după o perioadă agitată. Se pot întâlni cu persoane pe care nu le-au văzut de mult, discuțiile sunt foarte interesante, primesc invitații, sunt în centrul atenției.

Horoscop 26 decembrie 2021 pentru Scorpion

Începutul de săptămână aduce multe deplasări, rezolvarea multor probleme, chiar administrative. 22 și 23 sunt zile foarte bune, cu multe rezolvări, dar dacă se implică. Apar deodată soluțiile în aceste două zile. Sunt și niște cheltuieli, dar se fac cu cap. De Sărbători, atmosfera este minunată și sunt înconjurați de prieteni.

Horoscop 26 decembrie 2021 pentru Săgetător

Au grijă legat de bani, sunt atenți atât cu banii lor, dar mai ales cu banii altcuiva. Este posibil să ajute pe cineva financiar, dar au sentimentul că sunt păgubiți sau li se scot banii din buzunar. În schimb, pot coopera cu diverse persoane care se pricep la lucruri la care Săgetătorii nu se pricep. Greu de crezut, dar mai sunt unele lucruri – puține, ce-i drept- pe care ei nu le știu și acceptă ajutor. Cum ar fi gătitul sau montatul mobilei.

Horoscop 26 decembrie 2021 pentru Capricorn

Foarte importantă relația cu partenerul de viață sau cu o persoană foarte importantă astăzi. Depind, cumva, de starea în care se află această persoană. Capricornii sunt puși în situația de a nu putea refuza o persoană importantă care ține morțiș la un anumit aspect. Asta poate însemna cheltuială și de timp și de bani.

Horoscop 26 decembrie 2021 pentru Vărsător

Multă muncă în ultima perioadă, dar eficientă, cu rezolvări diverse. Astăzi e foarte importantă relația cu partenerul de viață. Pot exista și mici confruntări, dar e bine să se gândească mai degrabă la felul în care pot conlucra, pentru că simt nevoia să fie alături de omul acesta foarte important pentru ei.

Horoscop 26 decembrie 2021 pentru Peşti

Creativitate și ingeniozitate, sunt într-o mare formă astăzi. Relație foarte bună cu copiii sau ei se poartă ca niște copii. Își fac diverse bucurii inocente, muncesc, dar într-o atmosferă veselă. De Crăciun ați fost sunt în centrul atenției pentru că tot timpul a fost important pentru voi să fiți lângă persoanele cu care sunteți în rezonanță.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton